Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz borg25 #22153 üzenetére

    "Sőt, ha szereted a szeretetet, akkor szereted a szeretet istenét, tehát az egyes jelentést is kielégíted. "

    Ez nem igaz. Én szeretem a szeretetet, de nem szeretem azt, aki zsarol a szeretetért, nem szeretem azt, aki gyereknek néz és vezet mint gyapjas állatot, nem szeretem azt, aki eltűrte, hogy nevében a földi képviselői lopjanak, csaljanak, hazudjanak, gyerekeket szexuálisan molesztáljanak (most ismét sok eset derült ki), inkvizícióval nagyon sok embert, keresztesháborúkkal pedig több százezer embert legyilkoljanak és azért sem mert ilyet a Szeretet istene nem tesz, hanem csak a Sátán:

    """A szeretetről pedig ne beszéljünk akkor, amikor egy mindenható nem lép közbe akkor, amikor 100%-ig(!) bűntelen emberek 100 milliói hallnak meg a legkegyetlenebb, legszörnyűbb kínok között. Ha ez neked szeretet, akkor erre nem tudok mit válaszolni. A vallásos emberek ezen vaksága rendkívül irritál.

    "fontos az elbukó ember,"

    Az elbukó ember lehet hogy fontos számára, de a bűntelenek nem. Lásd az előző megjegyzésem. És ne kérdezd, hogy milyen emberekről van szó akik 100%-ig bűntelenek, mert az végtelen cinizmusról tenne tanúbizonyságot. Pontosan tudod, hogy kikről beszélek. Sokszor írtam is."""

    "Pontosan tudta, ha úgy alkotja meg az embert ahogy megalkotta, akkor 100%-ig (!!!) bűntelen emberek 100 milliói fognak meghalni a legkegyetlenebb, legszörnyűbb kínok között. Mégsem változtatott ezen. Előre megfontoltan akarta ezen emberek halálát (is) a "Szeretet" Istene."

    ----

    "Honnan tudod, hogy Isten a 100 millió mellett nem ment meg 1 milliárdot, s ennek a 10%-át hagyja nekünk, hogy tegyük meg. Honnan tudod, hogy nem fogta vissza az embereket a harmadik világégéstől? Hogy a szívedben nem ő munkálkodik, hogy tegyél azért, hogy az a 100 millió ne szenvedjen?"

    :U Ez indok? 1 embert megölhetek aljas szándékkal, ha 1000-et megmentek? Milyen erkölcs ez? :U

    Ráadásul ez a tervében állt. Mert tudta amikor megteremtette a világot, pedig tudott volna változtatni rajta, de akarta a 100%-ig bűntelen emberek millióinak a halálát is mégpedig a legkegyetlenebb kínok között. Ezt már nem lehet lesöpörni azzal, hogy Isten akarata kifürkészhetetlen. Nem, nem az, mert tudjuk, hogy akarta, legfeljebb a miértet nem tudjuk pontosan. De az a dolog lényege szempontjából nem is fontos.

    Erre pedig nem válaszoltál.

    "A szeretetről pedig ne beszéljünk akkor, amikor egy mindenható nem lép közbe akkor, amikor 100%-ig(!) bűntelen emberek 100 milliói hallnak meg a legkegyetlenebb, legszörnyűbb kínok között. Ha ez neked szeretet, akkor erre nem tudok mit válaszolni. A vallásos emberek ezen vaksága rendkívül irritál."

    Tudom, hogy zavar, elhiszem, hogy nem tudsz felelni erre, ezért bújtok el e megválaszolásától...

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák