Új hozzászólás Aktív témák

  • zone

    őstag

    válasz Noddy #20650 üzenetére

    Nem ezzel oda kanyarodtunk vissza, hogy én azt mondom amit a Biblia. Szerinted a Biblia nem erről beszél?
    A Biblia sok mindenről beszél. Ők is csak azt mondják, amit a Biblia: [link]

    "Valóban szép gondolatok, akárcsak a Bibliáé, de te is tudod jól hogy semmit nem érnek."
    Számomra nem értéktelenek és egy intelligens, modern társadalom törekszik az emberi jogok biztosítására. A szép gondolatok mellé nem jár - a Bibliával ellentétben - mögöttes tartalom és több ezer éves babonák.

    "egy extrém fundamentalista keresztyénnek még jobban kellene szeretnie embertársait"
    És én nem is tartom kizártnak, hogy van ilyen. Viszont az tény, hogy rengeteg egyház és felekezet létezik, amik mind ugyanazt a könyvet tartják a kezükben. Annyira nem egyértelmű a Biblia üzenete, hogy ezerféleképpen lehet értelmezni és akár felekezeten belül is lehetnek alapvető kérdésekben eltérő vélemények.

    "'nhxvosa' nem információ"
    Pedig tartalmaz információt: 7 bájt, 7 karakter, melyek nem ismétlődnek, a latin abc betűi. Tehát ez véletlen karaktersor mégis információ, amit nem ismertél fel. Eközben azt állítod, hogy a DNS-ben te felismered az információt és az intelligens tervezést... Beláthatod, hogy értelmét veszti az érvelés, miszerint ahol értelmezhető információt vélsz felfedezni, az csak intelligens tervezés miatt lehet.

    "Remélem te is megnézted a képet... :W Meglévő információ hasznosult, nem jött létre semmi új információ DNS szinten."
    A Neofunctionalization részt a vallásos vakságod kitakarja?

    "Örülök, hogy te is úgy látod, hogy az információ nem jöhet létre a semmiből. ' bit információ is információ... szerintem te se tudod, hogy mikor mit értesz információ alatt, de legalább kettőnk közül én konzekvens vagyok. A számítás eredménye is információ."
    Azt sem mondtam, hogy nem jöhet létre a semmiből, mivel nem nem tudjuk, hogy milyen a semmi. Megismétlem: nem információs forrásból is létrejöhet információ. Erre hoztam példát.
    Azonban az érdekes, hogy 1 bit információ most már neked is információ, míg az előbbi 7 bájt nem volt az.

    "A tudomány valóban úgy működik ahogy leírtad, de akkor ezt miért nem látom az evolúció elméleténél?"
    Mert vallásos vagy és a tények konfliktusba kerülnek a hiteddel. Ha annyira gyenge lábakon áll az evolúciós elmélet, biztosan akad egy biológus, vagy akár egy egész csapat, aki megcáfolja és bezsebelik érte a Nobel-díjat.

    YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

Új hozzászólás Aktív témák