Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
A meglévő internet előfizetésemet szeretném átruházni 3. személyre. Ez mekkora költséggel jár? Valamint ugyanúgy fizetheti tovább a kedvezményes díjat a hűségidő végéig?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Upc-nél előfizetés nélkül vannak elérhető kódolatlan csatornák?
Köszi
-
Hoorus
őstag
válasz golfvariant #53899 üzenetére
Nem lehet inkabb, hogy a noti hdd nem bírta a lépést tartani?
-
Hoorus
őstag
válasz torrente777_ #53107 üzenetére
Azt nem lehet, szükség van rá.. Akkor inkább megvagyok horizont go nélkül. De azért köszi 😀
-
Hoorus
őstag
válasz Neil Watts #53063 üzenetére
A routerrel mennyi megy át AC 5 GHz-en?
-
Hoorus
őstag
Azoktol kérdezném, akiknek UBEE modemjük van: Hol kell Bridge módra állítani? Sehol sem találom a lehetőséget, de lehet h csak én vagyok vak
-
Hoorus
őstag
válasz Gubek-Einste #52896 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ Esetleg még azt el tudnád mondani, hogy mit jelent a gyakorlatban ez a dupla NAT?
(#52895) kabelmania27: Neked is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Bridge és router mód között mi a különbség? Mindkét módban megy a wifi a hgw-n ugyanúgy és a külön router is rendesen működik akkor is, ha router módban hagyom a modemet.
köszi a választ
-
Hoorus
őstag
válasz unicumnext #52538 üzenetére
Töröld az előzményeket, hátha
-
Hoorus
őstag
válasz ArthurShelby #52534 üzenetére
Már mindegy, mert megszűnt az előfizetést, de azért köszönöm.
(#52536) o.gaby
Köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
válasz kabelmania27 #52531 üzenetére
Köszönöm.
Akkor sajnos marad így, ahogy van. A laptopom és a telefonom is csak 2,4-et tud. (Csak azt nem értem, hogy a TC modemmel miért ment a 150 mbit 2,4-GHz-en?! )
Na mindegy, igazából csak átmeneti állapot pár hónapig, mert költözni fogok és ezért nem akartam hosszabbítani.. Az új helyen meg nincs UPC...
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Ubee modem, 120-as net. Tégla társasház. Az alsó szomszédomtól kapom a netet wifi-n, de sehogy se tudom a link sebességet 72 mbit/s-nél följebb vinni. Végig zongoráztam az összes csatornát 20/40 mhz-en is, de semmi változás. Amíg nálam volt saját net a Technicolor modemmel, azon simán belőttem a 9-es csatornát és 150 mbit/s volt a kapcsolati sebesség, amint át is eresztett olyan 80 mbit körül, most viszont 40 mbit a max az UBEE-nál.. a router kb 2,5 méterre van pont alattam, a jelerősség is kiváló.
Külön egy combosabb router jelentené a megoldást?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
válasz kabelmania27 #45290 üzenetére
rendben, meg fogom csinálni, ha holnapig nem javul meg
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
válasz Intruder2k5 #45288 üzenetére
nem próbáltam még, de nem is nagyon akarom.. 30-as netet ki kell szolgálnia egy n-es wifinek. Eddig is gond nélkül megvolt a sávszélesség, ezután is meg kell lennie.. Holnapra remélhetőleg rendbe jön
-
Hoorus
őstag
válasz kabelmania27 #45286 üzenetére
Úgy néz ki, hogy kezd észhez térniKöszi mindenkinekHoppá 4G-n volt a telóm, azon hasított 30-al.. Wifin ugyanolyan gyatra...
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
válasz Gubek-Einste #45282 üzenetére
Hát remélem.. Minden esetre köszönöm a segítséget
-
Hoorus
őstag
válasz Gubek-Einste #45280 üzenetére
-
Hoorus
őstag
Nektek nincs belassulva a net? Nekem valamiért csak 10 mbit-el jön, pedig 30-as csomagom van.. Lehet, hogy belassítottak???
-
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Most kötötték be hozzán a digital bronze csomagot, de 4 hónapig most ugye digital gold van. Namármost ehhez jönnek még a HD csatornák is, ha jól láttam az interneten. Az a gond, hogy mentek is a HD csatornák, de miután a szerelő elment, már nem jön egyik HD csatorna sem. (kivéve az m1, Duna ilyesmik) Az RTL Klub HD nem jön be, azt írja h nincs jogosultságom..
Lehet, hogy a központban elállítottak valamit???
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Ha személyesen megyek be a UPC-hez megrendelni a TV előfizetést, akkor kell valamit fizetni a helyszínen? Azt tudom, hogy online rendelve nincs belépési díj, de nekem elég sürgősen szükségem lenne a mediacardra
Köszii
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Most szeretnék előfizetni Digital Bronze-ra, de én mediacard-al szeretném használni. Az lenne a kérdésem, hogy az összes TV alkalmas erre, amelyiken van CI+ interface és támogatja a DVB-C szabványt?
Konkrétan erről a TV-ről lenne szó: LG 49LF632V
Sajnos a UPC listájában nem találtam a megrendelés résznél.. :S
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Sávszélesség emeléséről nincs hír mostanában? Elég régen volt már ilyen és a 30-as net már kicsit vicces közel 4000 pénzért...
-
Hoorus
őstag
válasz kabelmania27 #32439 üzenetére
-
Hoorus
őstag
válasz kabelmania27 #32437 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Haldoklik a net. (Zugló) Nálatok mi a helyzet?
-
Hoorus
őstag
Románoknál már van 500-as net.. [link]
Jöhetne már ide is, hátha nyomna az árakon egy kicsit lejjebb...
-
Hoorus
őstag
válasz Intruder2k5 #21157 üzenetére
Mindigtv extra családi csomag elég jó alternatíva lehet
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Szerintetek várható valamiféle sávszélesség növelés mostanában? Digi nagyon elhúzott a gigabites nettel, meg az áraival is sokkal kívánatosabb.. Vajon fog erre reagálni a UPC?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Mi van mostanában a UPC-vel? 60/6-os netem napok óta gyengélkedik.. Letöltés ingadozik 30-60 között, a feltöltés meg 3 MBit fölé nem megy.. :S Kb a viharok óta ilyen már.. :/
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
A Technicolor modem-nek hogyan is tudom behozni a menüjét? Sajnos elfelejtettem, de most szükség lenne rá..
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Most beszéltem a UPC-vel, mert a 120 Mbit-es netemet 60-asra szerettem volna cserélni, mivel nem használtam ki. 6100-at fizetek jelenleg a 120-as csomagra és azt mondta a nő, hogy ha most lejjebb váltok, akkor a 60-as csomag ára (csak net) 6600 Ft lenne.. Vagyis a kisebb csomagért fizessek többet???
Ha ez tényleg így van (márpedig így van), akkor gyakorlatilag lehetetlen kisebb csomagra módosítani még lejárt hűséggel is..Ez így normális dolog szerintetek? Mondtam is az ügyfélszolgálatnak, hogy a gusztustalan üzletpolitika miatt lehet hogy megszüntetem az egész szolgáltatást.. Persze jött egyből a kérdés, hogy akkor hogy fogok ezután netezni.. Mondtam neki, hogy ne aggódjon miattam, majd megoldom más szolgáltatónál..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest