-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz Binglof #100032 üzenetére
Szerintem képminőség inkább a kábeltől függ, ha a TV tunerjét használjuk, nyáron volt pár SD csatorna ahol a képminőség vetekedett egy agyonmásolt VHS kazetta minőségével.
Most az SD adások is meglepően szépek, a HD csatornákon pedig élmény végig nézni egy film részekkel megszakított reklámblokkot. -
mad823
őstag
Azért szerintem van ott valami gond.
Bármi, ami direktben a koaxról megy, az DVB-C streammel fog dolgozni, ott nincs különbség felbontásban, bitrátában az egyes eszközök között.
A Vodafone TV OTT, azaz IP alapú, elméletben lehetne nagyobb bitrátájú és felbontású, de ezzel kapcsolatban szkeptikus vagyok, illetve nem láttam még konkrét számokat. -
blakey
titán
Pana tunerje nem a legjobb, Sonyé szintén, én is tapasztaltam hasonlóakat. Panasonicnál jól jött a földhurok leválasztó, Sonynál semmi nem segített. Ugyanazon stream esetében a TV-k tunerjei szebb képet adnak, feltétev, hogy minden rendben a tunerrel. LG tunerjei ebből a szempontból jobbak, samsungot nem ismerem, Philips tunerjei is jók.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest