Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
tomp
félisten
Visszakerült a TV-re a korábbi rendszer. Ezzel újra működik a kártya.
Kíváncsi vagyok mikor lesz a hibajelentésből érdemi változás. Kábeles voda eléggé alszik mindenen...Amúgy a szaki körbe fotózta a leszakadt dobozt is. Konkrétan elsápadt mikor meglátta és megtudta, hogy hiába lett többször jelezve nem történt semmi. Csinált kb 4fotót.
Megállapítása: balesetveszélyes mert ha kiszakadnak az osztók akkor a lakó fejére esik a doboz. Ha kiszakad az osztó akkor az ügyfelek szolgáltatás nélkül maradnak. Mind2 a vodafone sara lenne. Előbbi durvább lenne mivel ugye simán perelhető lenne a cég mint szándékos testi sértés. -
törölt tag
Sziasztok!
Ma megkaptam ezt az új gyönyörűséget (TG3442DE), mivel bővítették a net sebességet 1 gigabitesre.
Hát ezen a szutykon nincsen MAC address szűrés LAN-on csak wifire, wtf
A régi UPS-en meg volt.Viszont nekem kellene, mivel a gyerekeknek be volt állítva, hogy mikor netezhetnek.
Szeretnék valami ötletet kérni tőletek.
Köszönöm!
-
MiZo1990
aktív tag
válasz
urbanjozsi #108332 üzenetére
Nem démoni megszállás az oka, ki kell kapcsolni a TV-n a HDMI CEC-t (Samsung TV-ken az Anynet+ opciót kell keresni).
A box beállításaiban a "Csatlakoztatott eszközök/TV" menüpontban elvileg a boxon is ki lehet kapcsolni a TV vezérlését. -
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a vodafone TV box "felébreszti" a kikapcsolt samsung tv-t?
Este kikapcsoljuk a TV-t, a box-ot.
Egy idő elteltével arra ébredek, hogy világít a TV, a box ki van kapcsolva.
Ezt hétfő óta tapasztaljuk, ugyanis akkor hozták ezeket az uj vodafone boxokat.... -
sutaxx
tag
válasz
RudiLicenc #108309 üzenetére
Telefonáltam, 15 percel később már átállt és mennek a forwardok! köszönöm szépen a segítséget!
-
ztsoft
őstag
válasz
#72445440 #108327 üzenetére
De először a Vodának kell megadni az esélyt a javításra (meg a kötbérfizetésre).
Ez megtörtént, konkrétan 27 napig javították (többször is rájuk telefonáltam, hogy mikorra várható a javítás, de még azt sem tudták, hogy hol a hiba, nem, hogy mikorra javítják ki), mint írtam, a kötbért is megkaptam.
Ott a baj, hogy ez nem az első ilyen eset, vélhetőleg nem is az utolsó. -
Dan-szan
senior tag
válasz
kabelmania27 #108319 üzenetére
-
ztsoft
őstag
válasz
Dan-szan #108318 üzenetére
Ezt a csúcs sebességet kábelen (UTP) tudja?
Mert akkor érdemes lenne megemlíteni az NMHH-nak, hogy mit szólnak hozzá.
Ezek szerint egyes régiókban esténként olyan szinten terhelt a hálózat, hogy még a garantált sebességet sem tudja kiszolgálni. Ezt viszont nem értem, nem látják a központban, hogy valami nem kerek a hálózattal. Esetemben valamit javítottak, de nem sokáig tartott.
Esetemben elég sok mérés van az NMHH-nál (regisztrált, nem mérődoboz), többnyire esti, így egy kicsit könnyebb lenne bizonyítani (persze, simán lehet befolyásolni a mérést).
-
olloczky
senior tag
Másnál is újraindul a connectbox a 11. kerületben? Az elmúlt 2 napban nálunk többször előfordult.
-
tomp
félisten
A szaki mondta, hogy 3éve a Samsungokkal volt ilyen hiba. Ott 17-es hibakóddal dobta ki a kártyát a TV. Nekem 10-es hibakóddal. Csak ott a szervizt kellett hívni, hogy visszarakják a korábbi rendszert amivel működött újra. Nálam elég pendrive-ra rakni a korábbi verziót és futtatni a frissítést.
Lehet a upc/voda kártya régi hitelesítést használ amit nekem a TV nem fogad el az új rendszerrel?
Ha kap visszajelzést a hibával kapcsolatban, keresni fog! -
tomp
félisten
Az új vodás kártyát sem fogadja el a TCL TV az új rendszer frissítéssel!
Az illetőnek ez amúgy nem volt szokatlan. Tegnap is kártyát cserélt valakinél ahol szintén kidobta a régi upc-s kártyát a TV. Márkát nem mondott.
Felírta nálam a TV típusát mert ezt a vodának meg kell oldania. Felkeresik a TCL-t.
Addig marad az a megoldás, hogy visszarakom a korábbi rendszert. -
sutaxx
tag
válasz
kabelmania27 #108311 üzenetére
első két napban sokszor nem töltöttek be a weboldalak, lehet ez a magyarázat rá.
-
ztsoft
őstag
válasz
ztsoft #108022 üzenetére
Folytatódik (legjobb esetben is minden második nap használhatatlan a net esténként), nem igazán értem, ha a múlt hónap végén kijavították a hibát (amit 27 nap alatt sikerült, kötbért is kaptam), akkor két héttel később miért jelentkezett újra.
Jelenleg egy online filmet néznék (DRM védett, 720p@25 fps, max 10 Mb/s, ~ 8 mp buffer), sajnos nem tudja kiszolgálni, nagy nehezen feltöltődik 100 %-ra, de azonnal elkezd csökkenni.
A speedtest szerint is magas ping, gyenge letöltés.
Speedtest by Ookla Server: Magyar Telekom Plc. - Budapest (id = 2073) ISP: Vodafone Hungary Latency: 70.91 ms (101.66 ms jitter) Download: 14.13 Mbps (data used: 17.0 MB) Upload: 10.31 Mbps (data used: 9.9 MB) Packet Loss: 0.0% Result URL: https://www.speedtest.net/result/c/75389384-a6a8-41ef-b6ec-e60ee0cb7f0f
A szelessav.net is hasonló eredményt hozott (zöld vonal a letöltés, lila a fel ami közel végig 10 Mb/s volt).
Készítettem egy videót is róla (sajnos a telefonom nincs a helyzet magaslatán, nézzétek el nekem), ahol látható mennyire képes kiszolgálni a hálózat, [link].
Az a szerencséjük, hogy nincs konkurencia, már rég leléptem volna tőlük. Hajszolják a minél nagyobb letöltési sebességet, persze, az nem számít, a hálózat ezt már nem tudja kiszolgálni.
Átvették a UPC-től ugyan azt a trehány, nemtörődöm mentalitást, amit tovább is visznek. Na jó, abba hagyom, még mielőtt ...
-
-
sutaxx
tag
válasz
RudiLicenc #108292 üzenetére
ipv4-re?
-
-
falcon1
csendes tag
Sziasztok!
A legutóbbi olimpia alatt a UPC betett három plusz csatornát, a Eurosport 3, 4, 5-t. Vajon most is lesz ilyen? Hiába kerestem rá nem találtam róla infót, mondjuk akkor se kommunikálták előre... -
czanga
őstag
válasz
Csabi1984 #108301 üzenetére
Át nem vették, bár próbáltam rájuk tukmálni. Hibajegyet vettek fel, és pont 1 hét múlva érkezik ki a szerelő. Mondjuk engem pont nem izgat már, mivel csak azért vittem be, mert nem szerettem volna ha szerződésbontáskor (ami 1-2 héten belül meg is fog történni) rámfognák, hogy én rontottam el pl.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest