Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Jobb későn, mint soha.
Elhatárolódik saját díjazottjának nyilatkozataitól a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat osztó Goodwill Pharma
"„A többi díjazottól, a Covid ellátásban helyt állt orvosoktól, valamint egészségügyi dolgozóktól, akiket érzelmeikben és értékrendjükben megsértett a helyzet, a felülvizsgálat által feltárt hiányosságért ezúton elnézést kérünk. A jövőben az alapítványi szabályzatot újragondoljuk, valamint az elérhető etikai normák szem előtt tartásával módosítjuk” – írják."''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Ringman
nagyúr
gondolom újabb leépítés lesz ebből is, elég ha a gyógyszereket a külügyminisztérium engedélyezi
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
senior tag
Szerencsére a várható élettartam mindenütt csökkenésnek indult. A közvetlen kiváltó ok a covid, de demográfusok egyelőre nem várják, hogy a trend megfordul. Szóval a 120 éves átlagéletkor egyelőre marad a sci-fik birodalmában...
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
t72killer
titán
A "ne együnk gabonát" rövid úton elintézné a túlnépesedési problémát, uis a gabonafélék a legnagyobb környezeti HATÉKONYSÁGGAL termelhető élelmiszeralapanyagok a gyakorlatban.
Víz: paradox módon a hidroponikus növénytermesztés óriási víztömegeket spórolna meg - persze búzaföld nemigen megy hidroponokusban...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Dare2Live
félisten
Sehol nem írtam róluk, tök máson pörögtünk.
Mennyit kell ahoz foglalkozni vele, hogy leírj ekkora baromságokat? A mai 300gramm cukor lement már?@Vesa Az a baj amit a linkelt képeken látsz. Így képen nem jön át de amikor minden nap életem legjobb gyümölcseit, zöldségeit eszem ráadásul a hazai árnál 70-80%al olcsobban és 1hét után azt veszem észre kéne több tészta/rízs/hús mert a gyomrom újfent jelzi, hogy neki ez hirtelen váltás... Mindezt úgy, hogy zizikbe kerül...
Amikor már 3napja lecsó van egyszer tojásos, máskor halas, harmadnap... utána meg gyümölcsözünk hát nincs szorulásom.
Ezek után hazajövök és 3*többe kerül a sokkal szarabb. Így jan-febr-márciusban meg még a 4-5ks koktél is szar.
Dinnyéből 80%ban ceceit veszek megállok és 2-3db 12-15kgst hozok haza ami 4-5nap alatt el is megy. Lidlből szerintem csak a magnélküli a jó a többi kuka.A lokál piacon a legjobb élmény amikor belefutok abba, hogy a lidl/pennys zöldséget árulja a mama.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
"A ne együnk húst, zsírt, gabonát, stb. az éppen aktuális divat szerint változik, a csodafogyókúrákkal karöltve."
444es podcastból indultunk és nem a női magazinokból, divatból de látom nagyon be akartál írni szindromában szenvedsz.
"Nincs más csak a fehérje, zsír, szénhidrát, amiből ki kell hozni kb. 2000 kalóriát naponta..."
oh értem. Akkor egyél napi 300gramm kristálycukrot (szénhidrát) és lapátolja be 90gramm transzzsírt(zsír az zsír)...
Ja és a 300 gramm kristálycukrot lehetőleg 1 adagban told le.Elképesztő butaságot tolsz miközben a másik oldalt aki a 444 podcastból indult ki le női magazinozod.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Ennél szerintem azért jobb a helyzet, normális, vénasszonyos szeptember esetén még simán lehet jó idény paradicsomot venni októberben. Szerencsés esetben még nov elején is.
Onnan aztán csak a Spanyol, Marokkói... ehető kb nov-decemberben aztán annak is kakukk. Ami zöldség fronton totál katasztrófa az a febr-márc.Görögdinnye az tipikus pldaja a mi holnak. Júniusban görög görögdinnyét lehet venni MOon, aztán július közepétől magyart görögben. Azt nem értem mért nem evett akárki moon jó görögdinnyét július-agusztusban príma görögdinnyéket lehet venni.
A női magazinok nem tudom hogy jöttek ide.
Végül három kép Barcelonaból. [link] Egész elképesztő minőségű a zöldség, gyümölcs és fél éven keresztül olyan minőségű mint nálunk az adott gyümoölcs, zöldség a topp hónapjában. És hát bazi olcsó. A hal pult se gyenge.
-
-
HÁZIGAZDA
nem katasztrófát, hanem nyájimmunitást! (bocs)
de most el ne kezdjetek parázni a h5n1-től! vagy ha úgy dönt a kollektíva, hogy de, akkor lehet, hogy ki kéne mondani, hogy a covidot tényleg hagyjuk most már, vége a járványnak és inkább az új parán aggódjunk. egyszerre több dolgon nem ér!
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
HÁZIGAZDA
-
Vesa
veterán
Nekem pl. nincs erre időm. Szerencsére a kifliben elég sok jó cuccot is kapni, de nem mindig elérhetőek ott sem. És sajnos a rendlés is csak akkor opció, ha valaki biztos benne, hogy a megadott időpontban otthon lesz. Nálunk sajnos én is és a párom is legtöbbször random érünk haza. A személyes idő rászánásra esélyünk nincs. Ahhoz el kéne mászkálni mindenfelé, a város másik oldalára is, ami a Bp.-i dugókban olyan időigányes, hogy azt sokan nem tudják bevállalni, főleg gyerekek mellett.
A tudomány a valóság költészete!
-
HÁZIGAZDA
nem csak junk foodról beszéltem, meg definíció kérdése, hogy mi az. és gasztronómiáról sem beszéltem. manapság iszonyú nehéz tényleg normális minőségű kaját fogyasztani. a legtöbb feldolgozott cuccos valamennyire problémás, az egész diétánk iszonyúan szénhidrát hangsúlyos, túl sokat és sokszor eszünk stb. stb.
de ezeket tudja mindenki, én csak annyit mondtam, hogy attól még, hogy pöpecül táplálkozol, nem leszel jedi, és attól még, hogy hambizabáló vagy, száz évet élhetsz. populáció szinten para a szar táplálkozás.
-
kpityu2
őstag
Hogy a kínai kormány mit sunnyog azt senki se tudja. Ha fel is bukkan náluk egy újabb variáns, tuti, hogy addig lapítani fognak amíg máshol is meg nem jelenik, hogy utána a felelőtlen nyugatot hibáztathassák.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
HÁZIGAZDA
-
HÁZIGAZDA
-
Ringman
nagyúr
köszi.
teljesen jó a standard méret is, sőt mindenből az preferált, hogy olcsó legyen.
egy 4 darabos 20"-os merv 13 szett usa-ban 40$ amazonról [link], venti 30$ [link]ha van hazai ekvivalens termék, akkor ezeket ha másképp nem megy, el lehetne szórni szülői közösségben óvodába, nem tudom miért nincs még ilyen kezdeményezés Mo-n (vagy van, csak nem tudok róla, mostanában nem nagyon olvasgatok ebben a témában)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
senior tag
Kínában a halottak számának alacsonyan tartásában sokat segít, hogy a nyitással egyidőben bejelentették, hogy csak a tüdőgyulladásban és a légzési elégtelenségben(?) elhunytakat tekintik Covid halottnak a jövőben.
Szerencsére mi már legyőztük a vírust.
Tovább emelkedett a szennyvízben a koronavírus koncentrációja
"A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja változatlanul az „emelkedett” tartományba esik minden vizsgált mintavételi helyen"''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
Franciaországban jelenleg lehet minimum 3 millió fertőzött. Pár kínai nem sokat fog változtatni a helyzeten. Potenciálisan veszélyes variáns pedig kétségkívül alakult ki az elmúlt hetekben (az XBB.1.5), csakhogy az USÁ-ban.
A probléma ott van, hogy nem túl értelmes külföldiek egy csoportját fokozott ellenőrzésnek alávetni, ha egyébként totálisan szabadjára van engedve a vírus.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
Azért valamennyire izgatja őket a kérdés:
Szerdán tárgyalnak az EU tisztviselői a kínai koronavírus-helyzetre adott lehetséges válaszlépésekről''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
Igen, ebből indult a thread (#67107). Magyarországon egyszer és mindenkorra legyőztük a covidot, azaz nálunk minden további korlátozás értelmetlen lenne.
Az EU hozzáállását magyarázhatja, hogy mindenhol eleve magas a fertőzöttek száma, és ezt a kínai turisták nem tudják érdemben növelni. Új variánsokat eddig nem találtak a kínai beutazóknál, ezért ez sem indokolja a zárásokat. [Forrás: EU states resist joining Italy on Covid testing for arrivals from China]
A múltbeli tapasztalatok emellett azt mutatják, hogy az eseti lezárások nem túl hatékonyak (mert a vírus kerülő utakon is el tud jutni a forrás országból a célországba). Egy veszélyes, új variáns kialakulásának az esélye (Kínában) pedig (rövid távon) viszonylag csekély, hiába a magas esetszámok, mert a védettség alacsony szintje miatt kicsi a szelekciós nyomás. (Illetve az egész világon szabadon és tömegesen terjed a vírus, azaz bárhol kialakulhat új variáns, nem csak Kínában.) [Forrás: Why did China relax its Covid policy – and should we be worried?]
-
Ringman
nagyúr
jaj, hát hogy fognak így termelési híreket és győzelmi jelentéseket olvasni a választópolgárok?
-
HÁZIGAZDA
hát ugye a forráspont kb. 100 fok, és egyértelműen alatta van, viszont nagyon közel hozzá. nem lógatom bele folyamatosan a hőszondát, nem is a pid-emmel vezérlem , de nekem ennyi elég, mindegy, hogy kb. 90-95 fok között mennyi. ennek a mindenki által ellenőrizhető, kivitelezhető megfogalmazása, hogy "gyöngyözzön", forrásponthoz közel.
másrészt, van mögötte egy elég nagy tapasztalat is a hat órán át a levesben lévő, mégis roppanós zöldségekről, meg hát ízgazdagabb is a végeredmény, mint elég sok világbajnok családi húsleves. anyám nagyon büszke az övére, nem is rossz, de...
...na, szóval a konyhában is lehet és kell is használni a "tudományt", szemben a hittel és "korból adódó tekintélyelvűséggel"
és ami még fontosabb: az alapanyag.
-
senior tag
-
Ringman
nagyúr
most biztos nem fog bővülni, mikor már októberben is mindenki gumicsizmával, ruhával meg döglött állattal fűt
-
Kékes525
félisten
Köszi!
Nincs olyan gyors teszt ami a legújabb variánsokat biztosan kimutatná. Másrészt ezek a tesztek érzékenysége kicsi, ami azt jelenti, hogy sok vírus kell (legyél legalább közepesen beteg) és a vírus szaporodási fázisában tesztelj.
Amúgy egyáltalán nem vagyok ideges. Sajnos voltam már ennél sokkal betegebb, de akkor sem voltam ideges. A politika jobban idegesít, vagy inkább dühít.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Peat;)
veterán
Már nagyon kéne spray vagy más humánusabb formában beadható vakcina. Ez a sok szurkálás gyerekeknek azért már tényleg sokk nekik, a szülők meg elbizonytalanodnak és maradnak csak a kötelező oltásoknál(jobb esetben).
Egyre több az oltási lehetőség ami jó is, de ha egyre több baci jön azért fene tudja meddig lehet ezt a szurisorozatot folytatni, ha minden választhatót kér a szülő az elég kemény kaland már most is.
-
kenwood3
addikt
En meg eldontottem, hogy tobbet egyet se veszek.fel mar! Megkérdeztem a háziorvosom , szerinte siman felvehetem a szteroidom melle a negyediket . En viszont ugy dontottem, hogy mivel nálam berobbant tole a crohn. A harmadik pfizer uan mar ereztem, de igazan akkor indult.be mikor elkaptam a covidot Az asszonynak a sokizuleti gyulladasa durvult el, emiatt mar egyet se vagyunk hajlandóak felvenni...sot a gyereket se szeretnenk már beoltani....
Akarhany autoimmum beteggel beszeltem, mindenkinek csak rosszabb lett azota az alapbetegsege, amiota oltottak[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
senior tag
Alighanem mindegy, mert egyik sem ér sokat (Omikron ellen). Lásd [link]. (A cikk szerint esetleg segíthetne, ha lehetne belőle kapni második adagot.) És jönnek azok a variánsok, amik ellen egy combos BA.5 fertőzés sem véd...
-
mozso
senior tag
Meg is van az ok, nem semmi. Valami miatt nagyon aggodhatnak.
"HVG bírósági perének közepén írta át a szabályokat. Mint írják, „az ukrajnai háború miatti veszélyhelyzetre hivatkozva titkosította, ráadásul visszamenőleges hatályú rendeletében a kormány a koronavírus-járványt kezelő operatív törzs üléseinek jegyzőkönyveit – éppen akkor, amikor ez ügyben bírósági eljárás zajlik, amit a HVG indított az adatok nyilvánosságáért”.Október 18-án lesz a következő tárgyalás a perben, amelyben a lap arra kérte a bíróságot, hogy kötelezze az operatív törzset a koronavírus-járvány ideje alatt tartott ülései jegyzőkönyveinek kiadására, miután a szervezet előzőleg közérdekű adatigénylésükre ezt megtagadta arra hivatkozva, hogy a dokumentumok szerinte még mindig döntés-előkészítő iratok.
Azért fordultak bírósághoz, hogy nyilvánosságra hozhassák, „milyen adatok, elemzések alapján, milyen szempontokat mérlegelve hozott magyarok millióit, vállalkozások százezreit, továbbá az államigazgatás és a gazdaság szereplőit érintő döntéseket, korlátozásokat a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs a testület működésének csaknem 2 éve alatt”."
-
Ringman
nagyúr
gondolom vagy súlyos szabálysértések voltak (pl. behazudták a háttéradatokat, nem volt tanulmány, etc) vagy súlyos emberéletekbe került a megalapozatlan döntések sorozata
-
PuMbA
titán
Nem nevezném égetésnek. Én elismerem, hogy sok dolgot nem tudok és büszke vagyok erre. Előítéleteim sincsenek, hogy attól, mert valami keleti vagy nyugati meghatározná, hogy rossz vagy jó lenne. Tudományos eredményekről beszélünk és mivel nem vagyok szakmabeli, ezért rosszul is értelmezhetem az eredményeket
[ Szerkesztve ]
-
kpityu2
őstag
Ezt már akkor lehetett tudni amikor oltottak vele. Ha máshonnan nem a szaud-arábiai adatokból. Én nem is engedtem, hogy édesanyámat azzal oltsák, pedig nagyon erősködött a háziorvos.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Jablocskov
tag
Pl. úgy, hogy nem szavazol rájuk a választásokon. Ezen túl egyénileg nem sokat tehetsz. A társadalomnak kell rendelkeznie olyan fékekkel és egyensúlyi rendszerekkel, amelyek megakadályozzák, hogy a hasonló mentalitású figurák túl nagy hatalomhoz jussanak. Ezeket sajnos a populisták elég jó hatékonysággal hekkelik az utóbbi időben még a stabilnak tűnő demokráciákban is.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Ha a franciakrémes orálisan (nem szembe) adagolva konzisztensen pl 5ből 5x megoldja, akkor bizony esélyes, hogy az éhségre reagálsz így. Brutál éhségnél szvsz mindenféle paranormális esemény "megengedett", az ebéd után 2 órával nasizhatnékom van szinten viszont már vizsgálódni kell.
-
HÁZIGAZDA
nem véletlenül. az a mondás orvosi berkekben, hogy egy belgyógyászaton nem szabad csak nagyon maximum egy hetet tölteni idehaza, de ha két nap után haza bírsz ballagni a beleiddel a kezedben, akkor indulás...
-
kpityu2
őstag
A Langya legközelebbi rokona a MojV vírus, 2012-ben gyűjtötték be a Mojiang bányában.
A SARS-Cov2 legközelebbi rokona az RaTG13 vírus , 2012-ben gyűjtötték be a Mojiang bányában....
Vannak ilyen véletlenek.Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
senior tag
(Hivatalosan nem létezik olyan Covid variáns, hogy Centaurus, ezt a nevet csak az internet népe találta ki, sokan meg bedőltek neki).
Hogy a BA.2.75 máshol mekkorát fog futni, az még kérdéses. Pl. USÁ-ban nagyot futott a BA.2.12.1, amit máshol nem igazán tudott megismételni (máshol is előfordult, de nem vált abszolút dominássá). USÁ-ban most a BA.4.6 indult növekedésnek, de nem lehet látni, hogy lesz-e belőle valami, vagy marginális marad, mint a BA.4 (a BA.5 árnyékában).
-
senior tag
Ha növekedés, akkor csak 52%-os (51.6%). Csak a pontosság kedvéért.
Más. Együtt nem élés a járvánnyal:
A járvány miatt Hongkongban betiltották az evést az éves gasztronómiai világkiállításon''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Ringman
nagyúr
új gen, szerintem ez nem más variáns lesz, hanem mondjuk univerzális, pánkoronavírus-vakcina.
-
-
MODERÁTOR
A tanulmány nem mutatta ki a D vitamin hasznát csonttörések esetén.
”Vitamin D3 supplementation did not result in a significantly lower risk of fractures than placebo among generally healthy midlife and older adults who were not selected for vitamin D deficiency, low bone mass, or osteoporosis.”[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
t72killer
titán
Ki a szavazni járó választópolgár? Európa szerte 70%-ban a 60 feletti. Rendkívül "érdekes", hogy ISKOLAZÁRÁS addig volt, amíg a nyugger generációt végig nem oltották. Amikor arról lett volna szó, hogy már csak a gyerekeket kell nem-vakcina jellegű intézkedésekkel védeni (DELTA variáns!!!) full nyitva minden. Főleg angol gyerekek millióit kényszerítették így a covid igencsak harapós változata alá. A nyugger által vastagon megszavazott wrexittory, birkanyájimmun kormány. Mo.-on kb uez, még kevesebb sulizárással.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Lehet, de k.rvára ki van azzal a tököm, hogy két kicsi gyereket kellett úgy átnyomnom a covidon, hogy esélyük nem volt oltásra. Nekik hány évet is kéne leélni, gyerekeikre EGÉSZSÉGESEN, HASZNÁLHATÓAN vigyázni/egyáltalán egészséges utódokat hozni a világra, mondjuk egy polimorbid 80évessel szemben, aki már a 4.oltásáért verekedett hónapokkal ezelőtt?
A 80as nyugdíjas bezárkózhat. A 6éves kisiskolást meg ha tetszik, ha nem berángatja az iskolakötelezettség a fertőbe.
-
kw3v865
senior tag
Meghalt abban az országban eddig hivatalosan 1911 ember a Covidban (és ott a remek felderítés miatt ez jól közelítheti is a valós számot). Ez tulajdonképpen jelentéktelen szám, világszinten nézve is kiemelkedően jó eredmény. Ugye ha csak hazánkhoz viszonyítjuk, közel dupla akkora lakossággal 46 ezer a halálozás. Több, mint egy nagyságrendnyi különbség...
Hatékony lezárások, eredményes oltási kampány, na meg magas színvonalú egészségügyi ellátást. Kb. ennyi. Várható volt, hogy emelkedni fog, az ok szerintem az oltások csökkent hatásossága a mostani variánsok ellen, továbbá ott se lehet a zéró Covidot évekig fenntartani, illetve eddig az átfertőzöttség is alacsonyabb volt. -
HÁZIGAZDA
ezek mind ilyen kalkulált értékek, valamiféle adatokat alapul véve (például fertőzöttek száma... azt meg tudjuk, hogy mennyire torzítja a tesztelési hajlandóság, a tesztelési kapacitási limit elérése stb.).
elég annyit megjegyeznünk, hogy qrvára fertőző
-
Z.É.T.
őstag
Bővebben Kemenesi fb oldalán
-
Sped
aktív tag
Egyszer mindenki elromlik, és nem fogod tudni az okát, ill. de: megöregedtél.
Ki így, ki úgy, ki korábban, ki később. Rejtett és megmagyarázhatatlan problémák azért eddig is voltak, ezután is lesznek, csak majd most rá lehet fogni a tünetmentes Covidra? Kényelmes álláspont mindenesetre.Izé, mégiscsak csináltatnék tesztet, kíváncsi vagyok na, melyik a legolcsóbb de megbízható gyorsteszt?
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
senior tag
Ez a 10% kórház nem hangzik valami jól, ahhoz képest pláne nem, hogy főleg fiatalokat támad (eddig).
#63775 Drizzt Országa válogatja, Angliában kórházba kerülés szempontjából nem látszik sokkal enyhébbnek, mint a korábbi omikronok:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest