Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz mpo #66925 üzenetére

    hát ugye a forráspont kb. 100 fok, és egyértelműen alatta van, viszont nagyon közel hozzá. nem lógatom bele folyamatosan a hőszondát, nem is a pid-emmel vezérlem ;), de nekem ennyi elég, mindegy, hogy kb. 90-95 fok között mennyi. ennek a mindenki által ellenőrizhető, kivitelezhető megfogalmazása, hogy "gyöngyözzön", forrásponthoz közel.

    másrészt, van mögötte egy elég nagy tapasztalat is a hat órán át a levesben lévő, mégis roppanós zöldségekről, meg hát ízgazdagabb is a végeredmény, mint elég sok világbajnok családi húsleves. anyám nagyon büszke az övére, nem is rossz, de...

    ...na, szóval a konyhában is lehet és kell is használni a "tudományt", szemben a hittel és "korból adódó tekintélyelvűséggel" :DDD

    és ami még fontosabb: az alapanyag.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák