Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Z.É.T. #66300 üzenetére
Köszi az érdeklődést, kicsit köhögök, de már nem annyira hurutos-görcsös. Feleségem, nagyfiam köhög, de nem zavarja őket, csak az általam elrendelt karantén
Úgy tűnik az Ambroxol talán kicsit jobb a Paxirasolnál, de lehet, hogy a Dimysta segített a legtöbbet off-labelEladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
student
őstag
tudja vki mi a felnőtt influenza oltóanyag neve és milyen áron van?
" Az állam az idei évben viszont csupán a kockázati csoportba tartozók védőoltásához biztosítja térítésmentesen a vakcinát a megfelelő mennyiségben. Akik nem jogosultak térítésmentes védőoltásra, orvosi rendelvényre vásárolhatják meg az oltóanyagot a gyógyszertárakban."[ Szerkesztve ]
-
kpityu2
őstag
válasz koncsik #66303 üzenetére
A 3Fluart magyar gyártású hagyományos vakcina 50% körüli a hatékonysága. Vagy az alatti. Ráadasul 2017-ben kitalálták, hogy csökkentik benne a vírusmennyiséget. Rokonom 2 héttel az oltás után tüdőgyulladást kapott, azóta oxigénpalackos. Ha már influenzaoltás akkor Vaxigrip.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
student
őstag
köszi a válaszokat
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
t72killer
titán
válasz Ringman #66308 üzenetére
Ezek "érdekes mód" megint a lejárt lemezt pörgetik. BQ ellen éppenséggel "jobb", de épp eléggé kaki.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Ringman
nagyúr
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
gergo5991
őstag
na ugyhiszem kiderült mit kaphattam el, kolegától, mivel az egész családján végig ment valami streptococo baci..
családban aki tőlem elkapta nagyon szarul lett tőle, már 1 hete szed antibiotikumot, rajtam átment 4-5 nap alatt (orrspray meg tantum verde gargalizálás, meg fül-orr gégésztől kaptam széles spektrumu antibotikumos orrcseppet, antibiotikumot is de azt nem szedtem be) , de 3 kiütés kijött rajtam. Kolegának az orvos azt mondta hogy igen jöhet ki kiütés, hát rajtuk nem jött ki csak rajtam, de már 1 hete ott van a hasamon 3 folt, olyan herpesz szerünek tűnik. Nem tudom menjek ezzel orvoshoz vagy majd elmúlik magától? (neten 2-3 hetet irnak asszem a kiütésre)[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
ebből is látszik, hogy jó sok gedva van, ami oda tudja verni az embert...
főleg miután kb az egész világ immunrendszerét szétcsapta a kovid. de ugye pont ez az együtt kell élni a vírussal.
-
papaya
senior tag
Hali. Egy hete elkaptam a covidot (vasárnap repülőn ültem maszk nélkül, több ismerős is covidos lett azóta). Kedden voltam totál levert, láz nem volt, azt a napot leszámítva azóta szinte semmi bajom, se orrfojás, se torokkaparás (voltam 2020-ban már covidos azóta 3 pfizert kaptam). Viszont ma reggeli nyálas antigén tesztem még mindig erősen pozitív. Elkülönűlve vagyok a családtól, és ffp2 maszkban járok a lakásban de ettől meg már allergiás orrdogulásom van ( ha leveszem gyorsan kitisztul az orrom). Szóval szerintetek meddig ne menjek melózni, és meddig maradjon rajtam a maszk még? Fertőzhetek még?? köszi előre is a tanácsokat.
-
t72killer
titán
BQ.1.24. Tegyük meg tétjeinket, ki lesz a nyerő szilveszterre
-
t72killer
titán
USA körkép: A BQ.1.1 kicsivel jobban terjed, mint anyuci, BQ.1. A többiek (pl BA.2.75) lemaradásban.
-
senior tag
Briteknél csökkent a fertőzöttek száma: az október 24-gyel végződő héten már csak 1,9 millió fertőzött volt (2,9% avagy minden 35 lakosból egy). A kórházba kerülések száma is csökkent (6058), a halottak száma viszont nőtt (735). [forrás]
Magyarok a nagyvilágban:
Anti-vax protestor cleared of intending to damage Javid home
(Nem azért vitt magával posztereket és ragasztót, mert használni szándékozott volna...)''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
‘Psychological injury’: NSW teacher wins compensation payout over handling of vaccine mandate
(Zavaros történet, de ha jól értem, szegény tanárnőt annyira megviselte, hogy oltásra akarták kényszeríteni, sőt emiatt ki is rúgták, hogy azóta nem tud dolgozni, ezért most heti 1378 ausztrál dollár (~350 ezer forint) kártérítést kap, ameddig ismét munkaképes nem lesz, vagy el nem éri a nyugdíjkorhatárt (67 év). Utóbbi esetben összesen mintegy 1 millió dollárt fog kézhez kapni.) Ügyes.''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Ringman
nagyúr
. By analyzing results of more than 460,000 individuals, we show that while recent vaccination reduces Omicron viral load, its effect wanes rapidly. In contrast, a significantly slower waning rate is demonstrated for recovered COVID-19 individuals. Thus, while the vaccine is effective in decreasing morbidity and mortality, its relatively small effect on transmissibility of Omicron (as measured here by Ct) and its rapid waning call for reassessment of future booster campaigns.
-
Vesa
veterán
Nekem spec. Mycoplasma okozta atípusos kétoldali tüdőgyuszim volt jóval a Covid előtt, szóval ja, léteznek más b*szó bacik is.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
HÁZIGAZDA
"Az országos tiszti főorvos szerint a Pfizer vakcinájából kérhető a korábbi változat, valamint az új, kétkomponensű, omikronspecifikus vakcina is (amely a régebbi variánsok ellen is ugyanúgy véd). Ezeken kívül van még Janssen és Sinopharm oltás van készleten."
gyerekek, mindenki nyugodjon le a p.csába, van sinó! sőt, rögös volt az útja, de a johnson... and johnson is itt van!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
polonic
félisten
-
t72killer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest