Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz Angel2014 #66846 üzenetére
Segíteni nem tudok és csak kisebb párhuzamok vannak, ezért offba teszem.
3 hónapja nyeltem be unokaöccstől a kertben, 3 antigén negatív lett, de a tünetek egyértelműek voltak. (és mindenhol máshol ffp2-ben toltam)
Feleségem következő ciklusátol menzesz problémák, a kivizsgálások egy vadiúj jóindulatú méhdaganatot mutattak, néhány nappal azután (vagy azelőtt, már nem emlékszem), hogy Dr. Mangó Gabi felhívta a figyelmet rá, covid után nőknél gyakori, érdemes nekik a betegség után nőgyógy kivizsgálásra menni.
A 3x Pfizeres, 92 éves nagymama, aki - velünk együtt - januárban esett át, némi torokfájásra és ízületi fájdalmakra panaszkodott, sajnos esélytelen volt 100%-ig izolálni, mert mi vagyunk az ápolói/gondozói.
Néhány héttel később elkezdett rohamosan lerobbanni, lefittyedő egyik szemhéj, gyengülő beszédkészség, gyengeség, fáradtság - ezeket még nem vettük egyértelmű jeleknek, hiszen 92 éves, hashimoto, szív-, és vesegondok, stb - aztán jött, hogy egyre nehezebben nyelt, miközben közeledett a Bp-ről somogyi faluba költözésünk és az utolsó 2 hétben már csak napi 2-5dl víz és 0.5-1 felnőtteknek készült tápszer/turmixolt leves ment le neki, hatalmas küzdelmek árán.
Két-három naponta fizetős infúzió otthon.
Eljött a költözés napja (dec 9) és hajnalban már elég szarul volt, mire kivittük az autóba, a mögé kötött fullra pakolt utánfutóra még feldobáltam az ágyát és mobil wc-jét, már sztrókra is emlékeztető tüneteket produkált, egyetlen korty víz sem ment le neki, ezért a Balaton helyett az SBO-ra mentünk vele, ahol már eszméletét veszítette.
Azóta vizsgálják, sokktalanító után átkerült egy másik kórház osztályára, mindkettőben van ismerős, de egy darabig minden negatív lett. (sem sztrók, sem semmi olyan, amire még gyanakodtak)
Mindkét kórházban azt az infót kaptuk, hogy egyébként újra "tombol a covid".
Nos, nála amit eddig találtak, az is coviddal kapcsolatos.
Antitest-szintje alapján 3-4 hónapon belül lezajlott fertőzés (stimmel), tüdőkárosodás és a gyakori, neurológiai tünetek markerek nélkül.
Még nem tudják, hogy bármit tudnak-e javítani rajta, de gyakorlatilag hetek óta egyre kevesebbet tud enni, inni, ami az utóbbi 4 napban konvergál a nullához. A tudata többnyire tiszta, a beszéde szinte érthetetlen, de nagyon szeretné látni a Balatont. (20-30 éve látta utoljára)Viszont így, hogy az infúzió tartja életben és gyomorszondát egyelőre nem akarnak berakni neki, nem tudjuk őt elhozni.
Mocsok szar egy helyzet, eléggé kivagyunk, sajnáljuk őt és - pragmatikusan nézve - a lehető legrosszabb az időzítés is.A lényeg: igen, a covid tud sztrókos tüneteket is, ha ténylegesen volt már valakinek, ha nem.
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
kpityu2
őstag
válasz Angel2014 #66846 üzenetére
Jobbulást kívánok. Régen kapta anyukád a 4. oltást? Az én anyukám is egy influenzaoltás után lett beteg 2017 végén, csendes hipoxia, csak azt vettem észre, hogy 24 órából 23-at alszik. Amikor hazamentem, az asztalnál ült és aludt. Kihívtam a mentőket, akik azonnal mindenféle gyógyszert toltak belé meg oxigént az SBO-n azonnal előrevették (este 5-kor értem haza, éjfélkor még az SBO-s doki nem talált neki kórházi helyet, annyi volt a tüdőbeteg. Nagyjából összekalapálták, de azóta is oxigénpalackot kell használjon.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
HÁZIGAZDA
nálunk a gyerekek dögrováson, fura módon "fordítva" jönnek a tünetek:
- erős köhögés a legelső tünet
- aztán nátha
- most meg a nagyobbik lázasdicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
kpityu2
őstag
Igen. De elkaphatta a váróban is, dugig volt és 2 órát kellett várni. Én ragaszkodtam az influenzaoltáshoz, ő nem akarta. Még saját maga lépcsőzött föl az emeletre. Két hét múlva meg már kész volt. Akkor még zöldfülű voltam, azóta is furdal a lelkiismeret... A covid oltásnál már nem voltam hajlandó bemenni az oltópontra, a háziorvossal oltattam és utána se a váróban ültünk hanem azonnal ki az udvarra. Persze eső után... Egyszer utána még beoltattam magam influenza ellen nehogy elkapja tőlem, de akkor már megvettem a vaxigripet.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
HÁZIGAZDA
válasz kpityu2 #66856 üzenetére
sajnos az élet törékeny, csak valahogy ezt a saját esetünkben nem bírjuk tudomásul venni, a nyugati kultúra sem erre nevel igazán. pedig kimész a kertbe, fogsz egy szöcskét, mindenféle sérüléseik vannak jellemzően, máskor komplett erdők pusztulnak ki egy-egy fertőzés miatt stb. mi sem vagyunk kivétel.
megértem, hogy szarul érzed magad, én is ugyanezt tenném , a fentiek ellenére is.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
MODERÁTOR
Same shit here (a 2 két kisebbnél). 1 hete nem múlik a köhögés, kicsi torokfájás, talán hőemelkedés is volt, amúgy jól vannak. Nem mentek suliba, ahol amúgy gyak. az összes gyerek ugyanezt produkálja.
Jobbulást mindenkinek! Mihamarabb.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
HÁZIGAZDA
válasz koncsik #66858 üzenetére
kösz a feedbacket, ezért is írtam be, mert kíváncsi voltam a globális szitura. jobbulást oda is!
csináltam amúgy egy nyálas covid tesztet, mert sok barát sok gyerekével voltunk a hétvégén, de nyilván nega.
amúgy meg "remélem", hogy ez már az rsv, amiről annyit írnak most és nem kell azt is megfutnunk pár hét múlva
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
November elején lehet, hogy kovidos volt a két kisebb nálunk, hasonló volt. Akkor szülők+nagy fiú pozitiv, kicsiket nem teszteltük, mert már bőven jól voltak, amire mi elkezdtük a műsort. Most negatív a nyálteszt.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
HÁZIGAZDA
válasz koncsik #66860 üzenetére
és akkor is úgy nyomták a gyerekek, hogy 1-2 nap tisztán csak köhögés ezerrel, és utána jött bármi más tünet? nekem ez olyan fura, mert ugye jellemzően előbb van a torok(fájás), aztán a nátha, aztán a végén a köhögés, ahogy leér és ürít a szervezet.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem, akkor a típusos volt, szépen köhögték fel a lenyelt taknyot (bocsánat az érzékenyebbektől), szóval az általad írt jellemző volt. Most a légcsőből feltörő állandó ingerköhögés, talán kezd felszakadozni...nagyon gondolkozom már az antibiotikumon.
-
senior tag
Külföldön már aggasztó a helyzet, Magyarországon is súlyosabb RSV-járvány várható idén
"A felső légúti tünetekkel akkor kell azonnal orvoshoz fordulni, ha szapora légzést, zihálást, rohamokban jelentkező, csillapíthatatlan köhögést észlel a szülő a kisgyerekeknél. A fertőzés főleg az 1-2 éves kor alatti gyerekekre jelenthet veszélyt[...]"''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Ringman
nagyúr
Wales reports more than 850 scarlet fever cases in a week https://walesonline.co.uk/news/health/wales-reports-more-850-scarlet-25740394?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_campaign=sharebar "[...] nearly 35 times above the average for this time of year."Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
senior tag
Even after COVID, the world’s vaccine strategy is failing
(Ha kevés a fertőzött, nem éri meg vakcinát fejleszteni. Ha sok, akkor meg már késő. [Avagy ennyire képes az emberiség.])''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
Meg is van az eredménye.
Hit by COVID wave, companies in China strain to keep operations running normally
(Avagy már nem kell bezárni a cégeket karantén miatt, csak most meg nincs, aki dolgozzon. [Ennyit a nem megszakadó ellátási láncokról. ])''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
-
Angel2014
addikt
válasz Z.É.T. #66852 üzenetére
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a jókívánságot!
(#66852) Z.É.T.
(#66851) gergo5991
(#66847) Mr K
Ami érdekes ebben hasonló a tünet amit leírtál. Pillanatok alatt ledönt egy olyan embert aki 4 oltáson van túl , és olyat aki még előző napokban semmi baja nem volt.
Nálunk sem bírt anyu sem enni sem inni az utolsó egy két napban, 2019 es sztrókjával a bal oldala bénult le, de erősebb volt a bal oldala mint a jobb amikor a mentő bevitte.
Infúzió megy neki is tuszkolják a nővérek a folyadékot teljesen ki van száradva és az evést is úgy kell szajkózni neki.
Nálam meg az volt a furcsa négy oltás után, és 3x voltam igazolt kovidos a 2020-as első vuhanit is bekaptam oltás nélkül az nagyon leterített 2 hónap alatt sem gyógyultam meg és jött 6 hónap gyengeség utána. A másik kettőt meg sem éreztem.
A fura az benne egyiknél sem ment el az íz és a szaglásvesztésem, viszont a mostaninál 4 oltás után előjött.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
senior tag
Nagyon népszerű lett...
Erős RSV-járványra számítanak idén a szakértők – mit kell tudni a vírusról?
(Vannak benne érdekességek, pl. "a dohányfüsttel is terjedhet a vírus". Vagy pl., hogy idősekre is veszélyes, nem csak pici gyerekekre.)''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
MODERÁTOR
For the archive:
Új fertőzöttek száma az előző héten: 5193 (a múlt héten közölt adatokhoz képest: +489)
Új halálos áldozatok száma az előző héten: 43 (a múlt héten közölt adatokhoz képest: -7)
Kórházi ellátást igénylők száma: 1124 (a múlt héten közölt adatokhoz képest: +296)
Lélegeztetőgépre szorulók száma: 24 (a múlt héten közölt adatokhoz képest +10)
Az első dózissal oltottak száma: 6 420 546 (a múlt héten közölt adathoz képest +192)
A második dózissal is beoltottak száma: 6 206 878 (a múlt héten közölt adathoz képest +168 )
A harmadik dózissal is beoltottak száma: 3 902 986 (a múlt héten közölt adathoz képest +451)
A negyedik dózissal beoltottak száma: 404 962 (a múlt héten közölt adathoz képest +5663)Országos átlagot tekintve további növekedést mutat a szennyvíz SARS-CoV-2 örökítőanyagának koncentrációja. A vizsgált városok többségénél emelkedő tendencia figyelhető meg: Budapest mindhárom szennyvíztisztító telepének ellátási területén, a Budapest környéki agglomerációs településeken, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Salgótarjánban, Szegeden, Szekszárdon, Szolnokon, Veszprémben és Zalaegerszegen. A mért eredmények 9 helyszínen stagnáló tendenciát mutatnak, míg csökkenés egyetlen vizsgált mintavételi helyen sem mérhető. A SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja minden vizsgált helyszínen az emelkedett tartományba esik.
-
senior tag
válasz koncsik #66876 üzenetére
A szennyvíz adatoknál továbbra is azt tartom figyelemre méltónak, hogy a koncentráció egy ideje szinte konstans módon mindenhol "emelkedett" (voltak kivételek, amik vagy mérési hibák, vagy nem.)
Más. Szoktam szemlézni a brit adatokat (mint egy olyan helyet, ahol folyamatosan monitorozzák a fertőzöttségi szintet statisztikai módszerekkel (véletlenszerű mintavétellel) is, és emiatt jól láthatók a trendek), de mostanában a brit sajtó már nem közli az összesítéseket (hiszen "vége a járványnak"), ezért az ONS-től kellene összebogarászni az adatokat, ami iránt mérsékelt lelkesedést tanúsítok... Mindazonáltal kb. ott hagytam abba, hogy az őszi heti 2 millió fertőzöttes (kisebb) csúcsról volt egy hosszabb lejtmenet, ami ez alkalommal heti 970 ezerig tartott, mert november második harmadától ismét heti 1 millió fölé emelkedtek az esetszámok (Angliában és Észak-Írországban növekedés, a másik két államban még bizonytalanok a trendek), azaz a fertőzöttség ismét közelít a két százalékhoz. (Idén a legkisebb fertőzött szám továbbra is a heti 890 ezer, ami kb. a lakosság másfél százaléka volt, azaz legalább ennyi beteg mindig volt az idei év során.)
Persze időről-időre vannak magányos prédikátorok, akik azt jósolják, hogy nem lesz ennek jó vége -- Covid is still a deadly threat in Britain – we can’t just pretend it’s gone away
-- de ezek pusztába kiáltott szavak, marad a "surreal climate of denial".''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
senior tag
Üres utcák Pekingben.
Covid cases explode in Beijing leaving city streets empty and daily life disruptedMagyar kivonat:
Egy héttel a zéró-Covid szabályok enyhítése után futótűzként terjed a vírus Pekingben''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
mozso
senior tag
Semmi csoda nincs ebben, ahol monitorozzák, ott látszik az új variánsok térnyerése és a hullám növekedése, illetve ennek konzekvenciái. Itthon ezt a témát mindenki levette a napirendről. Minden rendben van. Nincs covid.
Rengeteg kollága éppen covidos náluk, ennek ellenére olyan mértékben tolja a cég és a kollégák a személyes nagylétszámú zárt légterű belső és ügyfeles eseményeket, mintha nem lenne holnap.
Ott vannak emberek ezeken a megbeszéléseken, akik krágoknak, köhögnek és az orrukat fújják. Ez covid előtt is picit necces kellett volna legyen, de most különösen az lehet az új variánsokkal.
Úgy érzem mindenki bekajálta a vége a covidnak témát és visszament 2019-be. Aztán majd nézzük szépen az életminőség romlást és a meghaltakat a családban. Rántunk egy vállat, örülünk, hogy mi most éppen nem jártunk pórul és tesszük, amit 2019-ben.
Egészen hihetetlen, milyen reakciók születnek, amikor elmeséltem 2 hete covidban meghalt anyósom storyját azoknak, akik maguk kérdezték meg tőlem, hogy mit lehetne belőle tanulniuk, mert picit aggódnak azért.........
Konklúziójuk, hát megdöbbentő mi történt veletek, de mi akkor is leszarjuk a covidot, ha piros hó esik. Nem teszünk semmit, sehol sem.
DE könyörgöm, ti - leszarósok - kérdeztétek meg az én megdöbbentő esetem után, hogy mit lehet belőle tanulni, hogy a családtagjaitok talán ne járjanak annyira rosszul?Nincs válasz - a beteg (téma) meghalt.
Totál skizofrén érzésem van:
szeretnék többet tudni az új covid variánsokról, de amúgy nem érdekelnek ezek a témák
szeretnék többet tanulni mi volt nálatok a covid halállal, de amúgy a covid nincs és holnap megyek is az irodába, holnapután meg a nagyszülőkhöz
- kedvencem (céges workshopon egyedül én viselek maszkot), majd 2 nappal később a maszkot nem hordó résztvevők betegek lettek és még ők kérdezik tőlem, hogy én beteg vagyok-e, mert 2 napja még maszkban voltam ott, ahol senki sem.................wazze[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
annyit szeretnék csak beleokoskodni, hogy az új variánsok feltehetően semmi igazán különlegesek nem lesznek a sorban, ergo miattuk mást nem igazán kell csinálni, mint amit egyébként kéne. minden új variáns mindig "immunkerülő" lesz, mert ez a vírusok evolúciója, csak általában nem követjük ilyen szinten. néha erősebbre sikerülnek, néha átlagosak. tök mindegy, hogy bq.1 és xbb, ez már vagy a tizedik kör, és még rengeteg lesz.
a problémát is értem egyébként, miszerint hogy mindenki leszarja, ami helytelen. ha nem szarná le mindenki, akkor simán lehet, hogy fele, harmada gyakorisággal kapnánk el, ami végülis kb. az egyetlen reális jövőkép jelenleg, mert a mutációk lassulásával az egész járvány is visszább szorulna. ezzel együtt én is beküldöm a farkasverembe az összes családtagom, és magam is.
-
t72killer
titán
a vírus veszélyessége takaréklángra állítódott, ez tény: fél éven belül nem számítok Csollány szintű szenzációkra, viszont a fokozottan érzékeny populációban továbbra is aratni fog, és a 2020 nyara óta ismert de nagy ívben leszart longcovid helyzet fokozódni fog.
SzVSz 10éven belül esedékes egy újabb, (utoljára idén oltottak körében is) delta mortalitású hullám, uis addigra a sejtes védelem is elfelejti a tudnivalókat ráadásul a vírus akkorát változik, hogy ha nem is felejtene, ráismerni nem ismerne rá.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
Én fogok is böketni, de ezzel esélyesen a "felső 20%-ba" fogok tartozni. Esélyes, hogy fogom még elkapni, de amennyire csak lehet tartózkodunk a civilizációtól (ez arra talán jó lesz, h 5 helyett "csak" 2x kapjuk el).
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
[link]
Autopsies of people who died from #COVID19 show that the virus spread throughout the body and remained in tissue for months, including persisting in the brain, according to an @NIH published study.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
az is sokat jelentene vsz. ha tömegközlekedési eszközökön meg boltban kellene a maszk + lenne betartott (!) szabvány a megfelelő légcseréről, ilyennel azt hiszem a belgák próbálkoznak.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ispy
veterán
Én is egy időben a para részt képviseltem, ne menjen a gyerek iskolai rendezvényre, ne menjen házibuliba, az asszony miért megy ide vagy oda stb. De a feleségem is megmondta, ő most már leszarja, ha elkapja elkapja, ha elviszi elviszi, de nem fogja leélni az életét 4 fal között, mert csak. Ennyi van csak a dolog mögött szerintem. És persze lesznek majd, akik nem lesznek szerencsések, de nem lehet elvárni a világtól, hogy 100 évre zárkozzon be. Egyébként is, akkor hogyan fogunk találkozni a vírussal? Ha soha senki sem kapja el 100 évig, akkor 100 év múlva is pont olyan veszélyes lesz, mint most. Nehéz ez.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
lafaty80
addikt
Nálunk is volt a felállás, érdekes .
De ami nálunk nem tűnt fel nekem, másnál most igen, amikor párok mennek a boltban, és az egyik viseli a maszkot, a másik nem. Ott nem tudom mire gondolhatnak. Én valamikor ekkor tettem takarékabbra a dolgot, mert hiába akarok én "jót", ha körülöttem minden és mindenki ellene van.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
HÁZIGAZDA
válasz Ringman #66888 üzenetére
szerintem kb. ennyi a reális. én felveszem a maszkot ilyen helyzetekben, meg nem megyek be a patikába, csak amikor rögtön pulthoz is kerülök stb. ez nem nagy ár. tömegrendezvényre sem megyek, mert nekem nem annyira fontos, de amúgy azt vallom, hogy 3 oltás és rendben lezajlott átesés után csinálnia kell a dolgát az embernek, mert az a racionális összességében. be fogok szállni egy kabinos felvonóba, ha eljutok még valaha síelni, be fogok ülni a hüttébe ugyanott. ugyanígy lesz, aki elmegy koncertre stb.
a boltban felvett maszkkal nem vesztek semmit, ha nem megy a gyerek a dolgára, meg én is, nem szórakozunk, azzal vesztünk. ott mi vállaljuk a kockázatot, mert hosszútávon nincs más racionális megoldás most már.
-
Ispy
veterán
válasz lafaty80 #66890 üzenetére
Ilyen nálunk is volt. Na nem azért, mert ennek van értelme, csak 3 oltás után már a tököm televolt, hogy nem kapok levegőt vásárlás közben és inkább levettem, vagy csak lehúztam.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
t72killer
titán
Ezért az "5 helyett kettő". Azért a fokozottan falusias életmóddal eddig sikerült 1db-on tartani az átesések számát. Kközben több ismerős már 3nál tart, közte van olyan aki deltázott akkor réginek számító oltással/másik meg oltatlanul. Ha a long ilyen kumulatív dolog, akkor k.rvára nem mind1. Ezért is húz fel, ha a cégek totál feleslegesen nyomatják a masszív beltéri gruppen-nyalós jeleneteket.
-
HÁZIGAZDA
Az év 40. és 49. hete között összesen 653 vizsgálati anyagot dolgoztak fel az NNK laboratóriumban, ezek közül 19 esetben az influenza valamelyik vírusát, 91-nél koronavírus-fertőzést igazoltak. Tizenkilenc megbetegedés hátterében a légúti óriássejtes vírus (RSV), míg 22 esetben valamely más vírusok okozta fertőzés állt – olvasható a közleményben.
-
MODERÁTOR
WHO: jövőre vége a kovid járványnak - eddig sem tévedtek
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs