Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lacos001
senior tag
válasz lacos001 #64692 üzenetére
Pontosan erre utaltam....
Balról jobbra, este-reggel 5kor-fél 10kor.
A "hivatalos" 9 órakkor..
Áprilisban pontosan ugyanígy készült, hibáztak.
Itthon 3db +, a nő meg csinált negatívat.
Mennyi de mennyi hiba történhet....
Holnap hívhatom a dokit, hogy hellóhallod ez történt hogyan tovább, mert kimerült/lemerült, trotty vagyok.
amúgy le is szarhatnám, de ugye.... -
t72killer
titán
válasz lacos001 #51520 üzenetére
Ú, jobbulást . Szíveddel minden ok? Gerinc környéke/ízületek?
Ha a szív 101%-os, akkor lehet próbálkoznék szaunával/gyógyfürdővel, de tleg csak akkor ha minden injektor-dugattyú-olajozás rendben van a ketyegővel.
Ma volt első sulinap mifelénk: nagyobb iskolások 10+fős csoportokba verődve, maszk nélkül szorosan a járdán... lesz itt 2 héten belül nemulass.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
azbest
félisten
válasz lacos001 #49247 üzenetére
csak azért szoktam kérdezni, mert elég nagy arányban van, hogy nem biztos, hogy izomba adják vagy nem szabályosan. Nem minden doki tudja hogyan kell beadni izomba... nekem 3 ből 1x az akkori dokinéni bőrt összecsípéses, masszírozza el mondással adta be, ami lehet úgy kötőszövetbe lett. Kétszer viszont simán szabályosan. Ismerőseimet ahogy kérdem, van köztük pár, aki emlékszik, hogy neki is volt ami összecsípős lett.
Ha jól sejtem kötőszövetben nem oszlik el olyan gyorsan talán, de izomban tudja kifejteni a hatását legjobban. Ha véletlenül vérkeringésbe kerül be, na az lehet szopás. -
azbest
félisten
válasz lacos001 #49192 üzenetére
Emlékszel, láttad hogyan szúrja be a tűt, aki adta? Simán döfi és kész vagy összecsíp és variálós volt?
#49220Dare2Live
az komoly, ahol úgy tolják. A szülőfalumban napi max 4 óra a rendelés úgy, hogy két körzetre van a maradék 1 orvos. De ebből 2 óra dedikáltan coviddal kapcsolatos, hogy ne keveredjenek a más betegekkel. 4 ezer emberre van napi 2+2 óra.[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz lacos001 #48765 üzenetére
Kb 2,5-3 nap kellett hozzá, hogy ne összegörnyedve tudjak járkálni a mai nap reggelétől a házban.
Az alkarok és a combok égése még megvan, de legalább már mindenféle nagy kényelmetlenség nélkül tudok leülni a wcre. (nem ég a hátam, oldalam, hasizmom és a fejem sem fáj)
Természetesen a betegpapiromom van kód, ami "koronavirus védőoltás okozta extrém fájdalom" jelentéssel bír. [kép]
Ez a 2. igy megcsapott, mi lenne a többivel?..
A doki megoldotta annyival, miután végignyomogatott, hogy ezt ki kell feküdni komám, ez ilyen.
Akkor ez ilyen... -
törölt tag
válasz lacos001 #31829 üzenetére
Azt, hogy még ha ingyenes és gyors lenne, akkor sem életszerű mindig mindenhova tesztelni. A negatív teszt is annyit ér, hogy öt perc múlva rád tüsszent valaki. Az az ember, aki rinyál az oltás miatt, az rinyálna a gyakori tesztelés miatt is, ahogy a maszk miatt is. Két oltott megfertőzi egymást szituban a vakcina miatt a lefolyás valószínűleg simább. Ha én oltottként tünetmentesen megfertőzlek téged mint oltatlant, neked komolyabb lefolyás is lehet. A vakcina véd, a teszt nem. Ha normál kerékvágást akarunk maszkok és tesztek nélkül, akkor csak a vakcina a megoldás. Ha engednének mindenkit bárhova oltás nélkül, akkor minek van oltás? Több ország hoz olyan lépést, hogy eltörlik az ingyenes teszteket, meg is ugrik az oltási hajlandóság. Amíg nem volt vakcina, akkor számított (volna) jobban a tesztelés, most már az oltásra kell alapozni a védekezést.
-
HÁZIGAZDA
válasz lacos001 #31829 üzenetére
hogy jogos. friss negatív teszttel illene mindenhova engedni a usert. lehet rossz esetben még úgy is fertőző, de ezt be kell vállalnia a társadalomnak, ráadásul onnantól kezdve, hogy a delta bizonyítottan szépen fertőzi az oltottakat is, sokkal kisebb az esélye egy friss negatív pcr-esnek rá, mint egy teszteletlen oltottnak.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest