Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz balojazz #31449 üzenetére

Köszönöm szépen, alapból elég jó (sőt, szerénytelenül állíthatom, hogy messze-messze átlag feletti) az emlékezőképességem, bár tény, hogy minden olyan csip-csup dolgot, amit egyszer mondjuk itt a fórumon, fél szemmel átfutottam, nem jegyzek meg pontosan (az Agymenők Sheldon Cooperétől azért kicsit elmarad a memóriám), és jelen esetben lusta voltam, mondhatni sajnálatosan hanyag írás előtt utánakeresni, hogy pontosan miként is fogalmaztál korábban.

A hozzászólásod végét viszont nem teljesen értem. Azt, hogy én - vélhetően nem estem át a betegségen - jelen szempontból érdektelen dolog. Nem vagyok rád irigy stb, ugyanis ha én elkapom, akkor jó eséllyel 90 fölötti nagyszülőre és 65+-os szülőkre is átragasztottam volna, ha tavasszal, akkor esélyesen még az oltásuk előtti időszakban, ami erősen felelőtlenség. Így én szépen hordtam a maszkot az utcán (tavasszal, míg erősebben tartott a járványhullám), odafigyeltem, betartottam a higiéniás szabályokat, és fegyelmezetten (de rettegve élés nélkül - például nem kértem magam HO-ba sem, pedig lett volna rá lehetőség) elkerültem a bajt. Lehet, hogy nincs mindenki így ezzel, de hogy ez így alakult végül (vélhetően nem nyeltem be a vírust eddig), én pozitív eredményként élem meg.
    Egyébként meg évekig hegyikerékpároztam, úgyhogy elég sok hegyet (pontosabban ugyanazokat, de igen sokszor) megmásztam, köszönöm :DDD

Mindegy, részemről hanyagolom a továbbiakat. A dolog valamelyest komoly/de nagyobbrészt komolytalan csipkelődésnek indult a részemről (ami nyilván nem ildomos, de esendő ember vagyok, és olykor nem sikerül megállnom), de ez már érzésre kezd polemizálásba átcsapni (Igen, már a jelenlegi hozzászólásom is az valamelyest), annak pedig nincs sok értelme (energiapazarlás).

Szerk: Bocsi, Parci, nem láttam, hogy közben diplomatikusan, de csendre lettünk intve. (Azért nem törlöm a hozzászólásom szövegét, mert abban szerintem nem volt bántó rész eredetileg sem, de áthúztam a szöveget a rend kedvéért.)

[ Szerkesztve ]

Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés