- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaBuTo0
csendes tag
Köszönöm szépen a segítségeket!
-
KaBuTo0
csendes tag
válasz
baricsz #8340 üzenetére
Igen, innen! De azért leírom!
Ide felmentem:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspxNotebook Graphics->Radeon HD Series->Mobil. Radeon HD 5xxx Series->Windows 7 64bit!
Catalyst Software Suite-t letöltöttem, egyből írta mikor akarta telepíteni, hogy az amd graphics nem jó erre, nem támogatja...aztán letöltöttem a Catalyst Control Center-t, itt ugyan feltelepítette, de mikor elindítottam volna a szoftvert, ugyan ezt írta ki!
Ami most rajta van: ATI Catalyst Control Center - Version 2010.0315.1050.17562 -
KaBuTo0
csendes tag
Üdv!
Minap vettem egy TOSHIBA Satellite L670 laptopot.
http://www.radium.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=12475&category_id=412&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1Tényleg megvagyok vele elégedve, de mivel nem a legfrissebb ati driver volt rajta, így gondoltam ami rajta van uninstalláltam és letöltöm a hivatalos ati oldaláról a legújabbat. De valami olyan hibát ír ki, hogy az amd grafikust nem támogatja, szóval a lényeg hogy nem tudom felrakni a legfrissebb drivert a laptopra. Egyenlőre rendszer-visszaállítást csináltam, így megint minden rendben van, de még is az a kérdés áll fent, hogy miért nem tudtam felrakni a legfrissebb ati drivert? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest