- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
A gépem Toshiba A200 1IW (3 éves)Pár hónapja észrevettem, hogy elég hangos lett a ventilátor. Valószínűleg nem is túl hatékony mert gyakorlatilag állandóan megy és, ha nagy ritkán ha elindítok egy minimális gépigényű játékot, a gép egy két perc alatt felforrósodik és leáll.
Lehet ezen korrigálni valamit beállításokkal, esetleg cserélni kellene a vetnit?
Milyen költség lehet ez?ps:
Gépen tavaly óta Win7 van a gyári Vista helyett, (nem tudom van-e összefüggés) -
hitchins
őstag
Sziasztok!
A200 1IW gépem van.
kb 2 éves.Normális az, hogy alig 35-40 percet bír az aksi? régen simán ment 1,5-2 órát.
Leginkább hálózatról használtam, így nem értem mitől amortizálódott le ennyire.
W7 van rajta pár hónapja, úgy tudom az ráadásul enerigatakarékosabb is.??
Elvileg 3 év garival vettem, az akksira is szól?
köszi
-
hitchins
őstag
még mindig A2001IW Win7-tel
Úgy néz ki a fn billentyűk működnek, csak nincs az a felülről beúszó sáv, amin látszanak az ikonok, azt be lehet, hozni valahogy?
-
hitchins
őstag
Vista-s FCSU már próbáltam, de az nem megy fel, azt a hibaüzenetet adta, hogy "The serial number invalid".
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
A200 1IW
Feltettem a win7-et. Minden oknak tűnik, de az fn combók nem mennek.
Feltettem a Value Added Package-t amit a géphez írnak, de nem megy így sem.Korábban valaki írta, hogy egy korábbi verziót kell feltenni, de (TVAP 1.1.7 for 6 button)
Ezzel sem megy....Ötlet valakinek?
köszi
-
hitchins
őstag
Sziasztok,
a segítségeteket kérnémAdott egy toshiba a200 1IW laptop alapból Vista-val telepítve.
Problémám, hogy nagyon lassú a rendszer. A bekapcsolástól több perc is eltelik mire végre feláll.
Kezdetben sem volt túl gyors, de így 1 év használat után már tényleg borzasztó lassú.Kérdés, hogy Vistát telepítsem újra, vagy érdemes Win7-re váltanom? (úgy látom driverek vannak toshiba oldalán)
A vista alapból rajta volt, csak egy helyreállító cd-t kaptam. Ezzel egyáltatlán tudok teljes újratelepítést (format,+ újratelepítés) csinálni?
Ha Win7-et feltenném, de esetleg vissza szeretnék állni vista-ra, akkor a licenc-et buktam?
Vagy bármikor vissza tudom tenni?köszi
-
hitchins
őstag
Sziasztok
A200-1IW notim van.
A gépen előre volt telepítve vista, ezt szeretném win7-re cserélni.Le fogom tudni ezt cserélni minden probléma nélkül?
Van már valakinek tapasztalata, minden működni fog rendesen, vannak driverek?köszi előre is
-
hitchins
őstag
Sziasztok
A200 1IW notim van előre telepített vista home prémiummal vettem.
Szeretném újra telepíteni, mert kicsit már be van lassulva.Tudtok segíteni, hogy hogyan kellene?
Eddig még csak cd-ről telepítettem op rendszert.köszönöm
-
hitchins
őstag
közben megtaláltam, meddig használható az rc
előbb megnézhette volna -
hitchins
őstag
válasz
VANESSZA1 #5297 üzenetére
Köszi a válaszokat
Nem, sajnos az xp nem tiszta, ez is volt az egyik oka, hogy nem akartam cserélni.
Ha lehet szívesebben használnék eredeti op rendszert.Ha leszedem a w7-at, az meddig marad ingyenes?
[OFF]Illetve lenne még egy kérdésem, mostanában szereztem egy mkv filmet.
Ezt mivel tudnám lejátszani?
Próbáltam már kmplayerrel, és vlc-vel, de mindkettővel szaggat.
KMP csak kicsit vlc- viszont mintha diavetítés lenne.Ez normális ezen a gépen már nem kellene normálisan futnia?[/OFF]
köszi
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
A200 1IW notebookom van kb 1 éve.
Vista eddig sem volt egy túl gyors, de mostanában sokszor nagyon belassul.A gépen alapból rajta volt a vista, ezt hogyan tudom újratelepíteni?
Gondolkodtam, hogy esetleg xp-re cserélném, de ezzel úgy látom azért vannak gondok. Nem túl macerás, működik rendesen?
Nem vagyok nagy guru a témában. -
hitchins
őstag
Sziasztok!
Mostanában szereztem be egy A200-at, milyen drivereket érdemes frissíteni rajta?
VGA megvolt, mert játékokkal gond volt, mostmár ok.
Bár dx10 verzió még mindig nem ok, olyan mint valami lassított felvétel, esetleg erre ötlet?Biost érdemes piszkálni, ha igen, akkor ott mire figyeljek. Még sosem csináltam bios frissítést?
köszi
-
hitchins
őstag
Köszi a válaszokat.
Sok rágódás után a 3 modell közül biztos ami biztos alapon, kiválasztottam egy negyediketA200 1IW-GE
core2 T7250 (2MB L2cache/FSB667) 2000Mhz
2GB DDR2 RAM (667 MHz)
200 GB
ATI Mobility™ Radeon® HD2600
3év garancia+1 EA classic game
210e
Tegnap este vittem haza, eddig nem igazán volt időm tesztelgetni, de egyelőre teszik.
Szép, jó, és gyors is. -
hitchins
őstag
Hát köszi a válaszokat, még rágodok egy kicsit.
Amit használok, az átlag cucc, amihez kell esetleg nagyobb teljesítmény az, hogy néha játszok.......amíg be nem szerzek egy konzoltMostani cseregépnél minden jobb lesz (egy Acer 512mb memoval + rajta a Vista!!!!!)
Halálos. Ha megnyitok két böngészőablakot, egyből lefagy a gép.
Csak azt tudnám, minek tesznek rá vistát.? -
hitchins
őstag
Valóban jó ajánlat, de sajnos ne tudok vele élni.
A régi gépem árát tudom levásárolni ott, ahol a régit vettem. Ott pedig ezek az árak, amit írtam. -
hitchins
őstag
köszi
Közben bejött egy 3. gép is.
Lehet, hogy ez lesz, 200e max. csak nemtudom a core2 mennyivel jobb, miben tudnám hasznát látniszóval így néz ki
1S9 Intel® Core-Duo T2330 (1.6GHz/1MB/533MHz) 1*1GB ram 160G 175e
23J Intel® Core-Duo T2370 (1.73GHz/1MB/533MHz) 1*1GB ram 200G 187e
23O Intel® Core2DuoT5450 (1.66 GHz/2MB/667MHz), 2*1GB ram 200G 199e
minden más egyezik.Ja 1s9-ben,-ben csak 256mb saját memoriája van a vganak. Másk kettőben 512.
Minek csinálnak ezek ennyi változatot
-
hitchins
őstag
Sziasztok!
A200 gép vásárlás előtt állok
1S9 vagy 23J
http://ce.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?LNG=23&service=CE&PRODUCT_ID=145043&toshibaShop=false
http://ce.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?LNG=23&service=CE&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=135291Különbségek:
proc 1,6 v 1,73
vga memória 256 v 512
és winch. 160 v 200
Megér ez +12e ftot1S9 ről már olvastam de 23J-ről nem igazán, van valakinek?
Vagy van valami oka, hogy azt miért nem veszi senki?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- További aktív témák...
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe+1TB SSD magyar vbill gar
- Bomba áron dobozos Lenovo Legion 5 /Ryzen7-5800H 32GB 512+256GB SSD RTX 3070 8GB 165 Hz Gari
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest