Hirdetés
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #38759 üzenetére
Nekem azzal nincs bajom, ha magyar lő le, mert nincs kőbe vésve, hogy magyar magyarra nem lő.
Tegnap pl. találkoztunk egy négyes magyar bandával, heló-szia, kicsit dumáltunk, mindenki ment a dolgára. Aztán megint összetalálkoztunk, rouge-ok voltak, egy orosz alánk dobott egy seekert, én lementem kutyába, ők meg mivel rouge-ok voltak, nem tudtak felszedni, úgyhogy leütöttek, nem haragszom meg ilyenért.Mikor manhuntok lettek, akkor nem mentünk rájuk, hanem elmentünk a másik irányba.
Lehet így is játszani, mert ez csak egy játék.
Meg lehet olyan tapló módon, ahogy a meg nem nevezett brigád. Én csak azt nem értem, hogy ha le akar lőni, akkor miért nem lő le egyből. Hacsak azért nem, hogy így szerezzen előnyt, mert amíg beszélgettek, simán leszedi egyikőtöket, és máris 4v3 a helyzet, azt meg mint tudjuk nagyon szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest