Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Dendytv #32059 üzenetére
Alpha táska, térdvédő, maszk és fegyvertok, mellé reckless/Barrett mellény és savage kesztyű. Másodlagosnak FAMAS. Ügyelj arra, hoogy a FAMAS-on nincs semmilyen módosító, az elsődlgesen pedig csak a grip-en van max. 3% stabilitás vagy pontosság (de csak az egyik).
Nekem amit linkeltem builddel ~6100 tűzfegyver értékem és ~5800 staminám volt, illetve Barrett mellény volt rajtam. Mellényen armor+elitsebzés, maszkon CHC és enemy armor dmg (ead), térdvédőn ead az armor mellett, kesztyűn CHC, CHD, assault rifle dmg. Többi érték a szokásos ami kell (táskán és fegyvertokon armor).
Plusz ugye a fegyver talentek számítanak nagyon, nem tudom, nálam itt mik voltak pontosan, de volt szerintem Brtual, Deadly, Uncomplicated, Destructive, Competent és Responsive. Ezekre tippelek (sajnos már nem ez a build van rajtam).
(#32060) Snip3r_HUN
Tudom, csak még múltkor írtam, hogy 250k lehet talán a max. (kb.) és ebből indult a dolog. De minden bónusz nélkül azt hiszem olyan 130-140k körül volt a krit.[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest