-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz vegitossj7 #14352 üzenetére
LOL te aztán nagyon kitartó vagy, nem bírsz leszakadni a témáról
Vannak gondok a játékkal? Igen vannak, elég sok. Ezt szerintem senki sem mondja itt, hogy ne lennének.
Csodás és jó móka? Ezt azért hadd döntse már el az, aki játszik vele...
Miért törvényszerű, hogy ha te nem élvezed, akkor a másik sem élvezheti a játékot? Vagy akkor a többi már mind retardált, mert nem éri fel ésszel, hogy hogyan is kellene éreznie?Nekem megvan az AC széria összes része, mindet végigtoltam (talán az első rész amit nem) többször is, de szeritem összesen nincs azokban ennyi játékóra mint ebben. Minden baromsága ellenére roppant módon bejön a játék atmoszférája és a lövölde, még ha repetitív is, és pl jó társasággal nagyon jó órákat lehet vele eltölteni.
Tegnap pl. percekig röhögtünk a Lincoln alagútnál amikor a csaj hatástalanítja a bombát, az utolsó ember betámadott bennünket és mi meg mentünk és levertük a végén. A 4. csapattag egy idegen volt, de az is beszállt a játékba, és gondolom jót röhögött az egészen.
Csodás (szerintem nagyon szép a környezet, és a hangulata - főleg az időjárás változással - eléggé páratlan) és jó móka? IGEN, és nem vagyok elvakult, rohadtul utálom a sok csítert, és ha ezen nem változtatnak, akkor coop only lesz a játék, de attól még nem húzom le az egészet, bár kétségtelen csalódás lehet hosszútávon és összességében, de ha meg a játszott órák számát nézem, akkor meg mit mondjak? 277 óra most, és a nagy része nagyon jó szórakozás volt, szóval ha most itt abbahagynám, akkor is megérte. Hasonló árú játékok tized ennyire sem kötöttek le...[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- További aktív témák...