Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz Krissz1983 #35828 üzenetére
Nem, csak egyszerüen máshogy kéne balanszolni a játékot a fejlesztőknek konzolon meg a PC-n.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz LedyGyuszi #35756 üzenetére
Illetve nem tudom, hogy konzolon hogy müködik a dolog, de PC-n a legbiztosabb módja a seeker mine elkerülésének az, ha lelövöd, vagy ha nem tudod lelőni, akkor a megfelelő pillanatban elgurulsz. Ha jól időzíted a gurulást egyáltalán nem kapod be a seekert Akkor kell gurulni mikor hozzád ér és már épp robbanna.
Szóval figyelni kell a terepet, hol van seeker hol van turret, nincs midig idő/alkalom lelőni, és az is előny ha csapatban játszol, mert több szem többet lát, plusz ha a társak visznek combat medic talentet, akkor tudnak rajtad healelni medkittel 40%-ot ami sokszor pont elég hogy megmentsen a seekertől
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35798 üzenetére
Shock, burn, exotic, disrupt kb ilyen sorrendben. PvPre csak olyan térdvédőt, maszkot meg táskát viszek aminek másodlagos értéken csak ellenállás van.
(#35799) swagger55 én is viszem az exotic meg burn ellenállást a seeker miatt (is), meg mindenen ott a plusz HP, de az a baj igy is megöl egy full képzettségre gyurt ember seekerrel Last Standben ha 2/3-ad HP-n vagyok. A biztosabb megoldás az, ha elgurulsz a megfelelő pillanatban, és akkor nem kapod be a sebzést egyáltalán. Vagy ha van veled egy final measure aki hatástalanitja
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35790 üzenetére
1.5ben néztem még de nem vettem észre különbséget De lehet rosszul emlékszek.
(#35793) arnikusz: a legendaryk miatt is megéri a több karakter. Emlékeim szerint irtad ide hogy félretettél vagy 10-20 heti ládát az exotic nyitások miatt és irtad hogy nem sok használható esett belőlük, de nem hinném hogy van különbség a loot minöségében attól függen, hogy honnan jön
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz LedyGyuszi #35749 üzenetére
Plusz lehet rakni Final measure 2-set -et is az exotic damage resiliance miatt ha nagyon zavar a dolog és máshogy nem boldogulsz.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Akkor mégegyszer:
Tudom hogy konzolon játszol ezért nem tudtál PTS-el játszani, ezért mondom, hogy már PTS-ben is vitték a oneshot seeker mine-t, iletve 1.6 élesben is első nap első percétől kezdve játszottam a last standet és jöttek szembe a oneshot seeker mine buildek
Ahogy Snip3r irta, airburst, vagy az alap verzió kell cluster helyett, a fentebbi linken leirt okok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35737 üzenetére
Mi sentry buffer pajzsossal csináltuk a legendarykat, volt 1 dps meg egy healer még fixen, a 4 az változó volt, de ebben a felállásban egész jól ment Sokat ért az a pajzsos buff/debuff amit kiosztott a mobokra, plusz az aggrót magára huzta mindig. Én a DPS voltam, nekem nem volt gond a lövöldözéssel sem
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35733 üzenetére
(#35732) duvi: plusz ne pajzs életerő növelő modokat tegyél be, hanem pajzs sebzés ellenállást A pajzs életerő akkor éri meg, ha nagyon sok az elektronikád, mert úgy lesz sok élete a pajzsnak, és a % plusz hp az ugye a pajzs alap életéből skálázódik, minél több van, annál jobb.
A pajzs sebzés ellenállás is annál jobb minnél több élete van pajzsodnak, de többet ér a gyakorlatban mint a pajzs plusz hp.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35730 üzenetére
Akkor nimble fegyvertokot ajánlom figyelmedbe PvE-re is, ami cover-to-cover mozgás közben %osan tölti vissza a HP-d a megtett út alapján, plusz a cover-to-cover karakter talenteket, az egyik -30% bekapott sebzés, a másik meg plusz sebzés neked a megtett távolság alapján.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35728 üzenetére
Én solo PvE-re D3FNC-t raknék össze egy PP19-el, lehetőleg Hurried / Sietős talenttel, meg kell egy sárga táska ami az általad bekapott healt a skill objecteknek is adja és gyogyitani tudod a pajzsod. Addoltalak most amugy, mikor egyszer együtt játszottunk, akkor nem találtalak uplayen, igy nem tudtalak addolni.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #35719 üzenetére
Nagyon erős most ez nem vitatható szvsz, viszont nekem speciel nem adja, mert hányok tőle Én úgy vagyok vele legyen sniper a játékban, sniper FTW de ne így, ne az legyen a lényege hogy rádfut a "sniper" és 5 méterről 4 lövésből agyonlő. Ez egyszerűen bad gameplay, emelett persze a fejlövés sebzését nerfelték, had legyen még casual barátabb a játék.
Mondjuk az is igaz hogy laggolo szerverekkel nehéz működőképessé tenni egy long range HS snipert
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz LedyGyuszi #35720 üzenetére
Persze számit csak nem sokat ér, kb 6% EAD = +1% sebzés fegyverrel PvPben.
Amíg ilyen EAD értékek vannak mellényen maszkon térdvédön mint most, addig csak PvEre lesz jó.
(#35721) micafighter : I <3 autocorrect
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Krissz1983 #35715 üzenetére
Van három stratégiai pont, ABC. A győzelemhez pontokat kell gyűjteni, a pontokat ezen stratégiai helyek elfoglalásával szerzitek. Minden ilyen helyen van 3 gép (pl B1,B2,B3) mind a hármat el kell foglalni, hogy pontot kapjatok érte, ha egyet is elfoglal az ellenség, akkor nem kaptok onnan pontot. Fent van a mérő hogy melyik csapat hogy áll a pontokkal.
Az egyik csapat mindig A pontnál, a másik C pontnál kezd, B meg mindig középen van.
A játék közben a mobok ölése ad másfajta pontot, azt hiszem shadetech a neve dde igazából mindegy mi a neve. Ezek a mobokbol szerzett pontok nem számítanak vele közvetlenül a győzelembe, ezeket arra lehet használni hogy a kezdöhelyeteken (A vagy C) fejlesztéseket eszközölj, vagy taktikai boostert vegyél belőle. A bázis fejlesztésére 4 dolog van: a 3 gép (pl A1, A2, A3) mellett van 1-1 lövegtorony, plusz van egy letapogató is (pulse), tehát 3 lötorony és egy pulse.
A pulse a legfontosabb amúgy. Egy ilyen bázisfejlesztést 250 mobokbol szerezhető pontért lehet aktiválni.A taktikai boostok s győzelmi pontok gyűjtésében segítenek. Kettő -féle boost van, a koponyás meg a serleges. A serleges megszerzésével a stratégiai pontok birtoklása több győzelmi pontot ad, a koponyás esetén pedig ölésért (mobok ölésért is) kap a csapatod gyözelmi pontokat.
Egy ilyen boost csak átmenti ideig tart, egy meccs folyamán többször is aktiválására kerülnek általában, ezek aktiválása 2000 mobokbol szerezhető shadetech pontot igényel, és bármelyik csapat aktiválhatja, de egy boost egyszerre csak az egyik csapatnál lehet aktiv, (aki kapja, marja) és ha beaktiválták pl a serlegest azt nem tudod tőlük elvenni amíg le nem jár, de megcsinálhatod hogy minden stratégiai helyükön elfoglalsz egy gépet (pl B1 és C1) így amit nem foglalják vissza valamelyik helyet teljesen, addig nem kapnak pontot
Vannak még a pályán újratermelő landmarkok teli mobbal.
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35706 üzenetére
ezen jót nevettem, feldobtad a napom
Amúgy elég sokat olvastam itt vissza hónapokkal ezelőttre és június környékéről rémlik mrfrakk neve(nem kerestem most rá a nevére úgyhogy lehet tévedek).
Mindenesetre attól hogy esetleg read only valaki még a közösség része
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Mengike azt mondta erős vagyok, ugyhogy ennek alkalmából átneveztem magam PvPRedyPeti-re ha valaki keresne vagy le akarna lőni
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35677 üzenetére
Oneshot builded van, spawncampelsz és nagy a kill streaked? Ügyes vagy fiam 50k+ pont. Támogatni akarod a csapatod és healaer vagy? Ülj le eggyes 0 pont.
Annyit kellett volna csinálni hogy a skill objectek healeléséért ne számolja végtelenségik a pontokat. Nem sikerült leprogramozni ügy tünik
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35668 üzenetére
,,The servers will be restarted ... to resolve some server instabilities.
The estimated downtime is approximately 1 hour."
Hátha megoldják a sok laggot Last Standen. Megyek is nézni a videómat
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35668 üzenetére
Mit nem
-
micafighter
nagyúr
Ma elmarad a SoTG:
https://twitter.com/TheDivisionGame/status/839868106969337857
-
micafighter
nagyúr
válasz Soulles #35647 üzenetére
Köszönöm szépen
Én azt szerettem volna tisztázni, hogy "exploitoló" meg "exploitoló" között is van óriási különbség, amikor több ezer pontot húzok a csapatnak meg lekötök több ellenséges játékost, közben folyamatosan húzva mindkettő tatkikai boostot, akkor nem éreztem úgy, hogy unfair lenne, vagy elszabnám másnak a játékát
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Na akkor tisztázzunk pár dolgot
1) Tudom jól az afkolás mennyire tönkreteszi a Last Standet (meg kb bármilyen PvP-t), viszont amikor kitudódott ez a dolog, irtam is itt, hogy: egyrészt 100% hogy első karbantartáskor javitva lesz, másrészt addig a 2 napig amíg ez megtörténik, a Last Stand erről fog szolni az emberekrek. Mondtam is a fiúknak hogy akkor a Last Standet addig félretesszük, van mit csinálni, DZ Leaderboards stb. Nem kényszerit senki hogy magamat szivassam afkolókkal, gondolom/remélem mást se kényszeritenek
2) Aki kicsit is vette a fáradtságot hogy utána járjon sárdobálás előtt, az pontosan tudja, hogy
2.1) az "exploithoz" mindössze egyetlen dolog kellett, egy bizonyos sárga táska. Igen uraim ennyi követelménye van/volt a dolognak
2.2) azt is pontosan tudja, hogy 480k meg 550k pontot a kezdőhejen való afkolással nem lehet összehozni. Igen, van aki felteszi a sárga táskát, leteszi a heal ládát meg a golyót és a kezdőn afkolt, kapott vagy 2-300k pontot. A 400-500ezer ponthoz viszont folyamatosan harcban kellett lenni. Mindegy hogy mobokkal harcoltál vagy playerekkel, de ennyi pont csak úgy jöhetett össze, ha első perctől kezdve folyamatosan harcoltál.
Na most én első nap első percétől kezdve nyomatom a Last Standet. Hány meg hány PvP negatív emberrel tett össze a játék, akiknek fogalmuk nem volt mit is kéne csinálni a játékban. Nem akarok megbántani senkit, itt nem arra gondolok hogy kinek mennyire jó a szettje vagy ki mennyire ügyes 1v1-ben, itt arról van szó hogy ki mennyire érti mit kell csinálni egy domination játékmódban amihez nem kell más mint egy kis józan paraszti ész. Én sose játszottam komolyabban PvP domination játékmódot, itt se ment egyből, de 2-3 meccs után egy pici józan ésszel azért át tudja látni az ember hogy merre kell mozogni.
Hányszor meg hányszor volt, hogy 4v8 meg 5v8 védtük a B-t, a csapat többi tagja meg turistának öltözve várost nézett Nekem itt a legrosszabb meccsem is ugy nézett ki, hogy egy landmark közelében harcoltam mobokkal meg playerekkel, és folyamatosan húztam a pontokat a csapatnak, meg kiszedtem 3-4 taktikai boostot egy meccs alatt.
Hát ha valaki ezt az autoaimes, norecoil RPM csalásokhoz hasonlítja... Azt öszintén mondom nem tudom hova tenni
(#35633) Soulles: Melyik exploitig tekerjen vissza? Warrengate? Bulletking v1? Bulletking v2? Vagy a 8 másik exploit valamelyike esetleg?
(#35642) RazoR lesz Year 2, eddig 2 ingyenes DLC/kiegészítőt jelentettek be hivatalosan, meg a loadoutsot.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35609 üzenetére
(#35604) arnikusz: Engem is belevittek a rosszba...
@Anonymus23: Harcoltam kö keményen, toltam az ultit stb mikor már rég a ládákat nyitogattátok
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz #35434496 #35589 üzenetére
Pedig márkó megmondta a fegyveres "best in slot" videjójában hogy assault rifle-t azt HS-re kell húzni, mert az amúgy is van rajta, és hülye aki CHC-re meg CHD-re huzza mert az alapbol nincs rajta Valoszinüleg mi vagyunk a szarok hogy csipőböl nem megy a 90% feletti HS találat
-
micafighter
nagyúr
válasz s4hu|SyD^ #35557 üzenetére
Igy van ez a lényeg
Én szivesen megosztom a buildemet is, nekem nincs titkolni/rejtegetni valóm
Itt ha letekersz láthatod az egyik verziót, nekem ez jön be leginkább, mert pl a oneshot seeker mine "játékstilus" nem tud lázba hozni. Az tetszik most a játékban hogy több féle build is müködhet, ugyanez tetszik a taktikusban is. Általánosságban beszélve müködhet hogy pl mindent firearmsra teszel, tudsz vinni pl booster shotot offenziven használva (nem healre mert healelni ugyse healel), meg pulset vagy sokkoló turretet, müködhet ez is ha nem zavarnak a gyenge képességek és hogy skillböl meg medkitből nem sokat fogsz tudni magadon healelni és/vagy van mögötted egy dedikált healer. Ebben az esetben a ragadozó talent másodlagos fegyveren mégfontosabb, illetve ha nincs mögötted dedikált healer, akkor healelésre jó még a nimble fegyvertok, ami %osan tölti vissza a HP-dat cover-to-cover mozgással megtett távolság alapján.
Én részemről szeretem, ha képességek is ütnek/healelnek, és nem vagyok tulságosan oda a sokkoló turret cheese-ért, ugyhogy a képen látható modon húztam a karaktert, igy a seeker miatt a burst sebzésem is jobb mint a firearmsra pakolók, de nagy firearmssal jobb a sustain sebzése amig nekem CD-n a seeker, bár az se sok idő
Ha a nimble fegyvertokos utad választod, van még pár jó karakter talent a cover-to-cover mozgásra, az egyik csökkenti 30%-al a bekapott sebzést cover-to-cover mozgás közben, a másik meg a cover-to-cover mozgásban megtett út alapján ad fegyver sebzést. Ha többet gyursz elektronikára akkor a death by proxy elég fontos képesség, skill object elpusztitására ad neked plusz képzettséget, pl turret, seeker mine stb. Ja és ha lelősz egy skill objectet, az a ragadozót is proccolja
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Az a baj 2x annyi firearmssal nem lösz 2x annyit mint én, de én 3x annyi elektronikaival kb 8x annyit healelek és ez most nem hasraütött szám és akkor még a 2/3-d hps seekereket nem vettük a képletbe De ha érdekel a gyakorlatban tesztelgetjük felőlem, bár LSben én már elég sokat teszteltem
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #35503 üzenetére
Tudom, már PTSen is vitték az emberek meg last standen is hozzák 1.6ban első naptól kezdve. Azt nem tudom viszont miért hagyták így azért piszkálták a clustert hogy ne legyen oneshot, de ugyanúgy van egy másikkal. Mondjuk annyiból jobb hogy ez ellen több counterplay van, de azért attól továbbra is görcsöl a gyomrom hogy annyira casual friendlyvé akarják tenni, hogy a játék jobban jutalmazza a nobrain noskill oneshot seekert mint mondjuk azt a mesterlövészt aki távolról fejest tud küldeni mozgó célpontokra, nem, még nerfelték a HS damageot
Amúgy nekem DPSben is a taktikus jön be, fegyverrel nem sebzek annyit mint egy striker seekerrel meg nem sebzek annyit mint a oneshotos, de ha alávágom valakinek a seekert az -2/3 HP onnan meg már könnyűszerrel lelövöm bármelyiket Az overdose meg 300k felett healel, és mindkettő ugye hamar visszajön.
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35498 üzenetére
A vicc az, hogy a co-op wild landsbe meg bírtak tenni anticheatet..
(#35500) Snip3r_HUN: EZ PZ GGWP
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35478 üzenetére
Legendarykat meg a betöréseket érdemes csinálni heti 1x csapatban az egzotikus ládákért, a loot se rossz és a küldetés se fullad unalomba annyira hamar, mert bár nem nehezek, de azért ésszel kell játszani, és legendaryn van a moboknak egy kis eszük is Mi a HVTkböl is le szoktuk tolni a drágábbakat mert exoticbol úgyis jön célpont info.
Amúgy én is főleg last standeztem, tegnap meglett a 2. kari is 40
Azt hittük amúgy a legendary warrengate frusztráló lesz az idölimit miatt, meg egy random is volt velünk, de nem volt gond egyáltalán
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35476 üzenetére
Ezért is jó ha 4en mentek csapatban és nem randomokkal, végre megoldották hogy a ládából kapott lootot is meg tudjátok egymással osztani (pl exotic láda), a legendary küldetések folyamán pl kaptam egy barretet, vagy két skull mc kesztyűt, egy thompsont meg egy caduceust a kedves csapattársaktol MDR is esett kettő már a csapatban 1.6 óta (az egyik nálam last stand ládából, a másik másnál esett exotic ládábol) térdvédőből is minimum kettö.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35472 üzenetére
Hát igen. Valoszinübb, hogy egyszerüen már reflexből ment neki a BM tapsolás.
-
micafighter
nagyúr
Build Planner & Tools néven fut az összefoglalóban, alul kiválasztod weapon base damage checker, beirkálod az értékeket és kiszámolja mennyi a fegyver alapsebzése, én ilyen kalkulátorra gondoltam (erre irányult a kérdés amire válaszoltam) , gondolom te hirtelen gear kalkulátorra gondoltál
(#35470) Anonymus23 lehet sokat látsz a dologba és csak gratulálni akart hogy 1v2 az egyiket lelőtted
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Portász #35460 üzenetére
1.5höz voltak pontos számaink, kalkulátor meg képlet is van, csak 1.6ban belenyúltak elvileg a fegyver sebzésbe is. Igyekeztem megnézni minden infot amit kitettek a frissítésről de nem találtam még arról infot, hogy a fegyver alap sebzések változtak-e. Azt tudjuk hogy pár fegyveren buffoltak, de a többiről nem esett szó.
Úgyhogy belinkelhetném neked a kalkulátort ami az összefoglalóban van, csak nem biztos, hogy most pontos.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz b0n3dr4g0n #35416 üzenetére
Engem eddig 1x vágott ki deltával, illetve 1x fagytam ki úgy, hogy nem tudtam újra spawnolni. Nem tudom hány meccs, a lvl 40 már megvan az egyik karival, már a másikat húzom. Laggolni viszont szokott nekem is "poor connection to server" a fizika törvényeit semmissé teszi a játékban
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #35412 üzenetére
Nem tudom hogy megy a report módja (ha lenne értelme foglalkoznék vele) de valamelyik játékostársam mondta hogy úgy is lehet reportolni hogy nem kell nevet irkálni, másrészt ha meg lelö akkor chat logban látod a pontos nevét, így igazából mindegy mit trükközik ebből a szempontból.
-
micafighter
nagyúr
válasz pendre54 #35407 üzenetére
ililililil egyébként nem feltétlen csaló, vannak akik 4en mennek és ugyanúgy öltöznek be a karakterrel, plusz ilyen neveket irnak, igy nem fogod tudni se ránézésből megmondani se a nevéről hogy melyik a healer a csapatukban, igy nem tudjátok egyből hogy kit kell focusolni.
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35398 üzenetére
Szerintem még a csapatom is reportolt
-
micafighter
nagyúr
válasz arnikusz #35389 üzenetére
Az alap ugyanaz 1-1 elemet váltogatok szinte mindig, az tetszik nekem most a taktikusban hogy rengeteg féle képpen játszható. Mind a 3 szett bónusza nagyon jó, a 4. pedig egy csomó "ingyen" képzettséget ad, igy egyáltalán nem muszáj sokat elektronikára pakolni vele, és úgy is használható képességeink lesznek.
Először pl egy DPS tankot csináltam, arról tettem fel a képet is, first aid self heal és elektronika + hp módosítókkal. Most a legnagyobb változtatás amit csináltam annyi volt, hogy az elektronika + HP módosítókat lecseréltem a most DZ-ben vehető elektronika + skill haste módosítókra amik 3% skill hastet adnak, ez 5 módosítóból +15% skill haste, plusz a first aid self healt cseréltem +7,5% support station range módosítókra, az overdose first aid-et meg heales ládára, és kb kész a support karakter De szvsz a legerősebb PvP healer is taktikus, beraksz egy Rapid mellényt meg first aid ally heal módosítókat, combat medic plusz triage talentek és van egy jó healer is, bár ha fullba akarod nyomni a
kreténthealert akkor full elektronikára húzod és kész, erről a verzióról márkó is csinált már videótAztán lehet csinálni oneshot seeker mineos buildet is az is taktikussal a legerősebb, arról is van már videó, de egyébként első naptól kezdve jöttek már szemben last standben a oneshot seeker mine-osok
(#35390) swagger55: köszi
(#35392) swagger55 szvsz mindkettő jó, ha booster shotot használsz offenzíven akkor inkább competent, de a vicious se rossz mert plusz helyeket szabadít fel a többi cuccodon, pl nem kell maszkra a plusz CHC hanem mehet az exotic damage resilience a seeker mineosok ellen.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
Jó ez a taktikus is Összedobtam egyet supportnak bár egyedül mentem, 1v4 tartottam a B-t 1 percig a végén miután kihuztam a point boostos tactical-t 3at sikerült is lelőni mielőtt elfogytak a medkitek és kiesett a kontaktlencse ugyhogy igy win lett a vége.
8 ládát kaptam ezért az 1 körért amugy.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Lifer092 #35365 üzenetére
Ebben a játékban is számit a skill, de annyi más tényező van, hogy ha pure skill alapu játékot keresel, akkor rossz helyen jársz. A fejlesztők se pure skill játéknak szánták : [link]
Mondjuk ettől függetlenül megkérdőjelezhető szerintem a fejlesztők azon döntése, hogy annyira casual barát lett a játék, hogy a játék jobban jutalmazza a beépített autoaimmel rendelkező oneshot seeker mine buildeket amihez gyakorlatilag 0 skill kell, mint az olyan játékost, aki mondjuk mesterlövészben van és képes mozgó játékosnak fejlövéseket leadni.
-
micafighter
nagyúr
válasz ZsyfKo #35342 üzenetére
Rakj ellene mellényre a plusz HP mellé második fő értéknek exotikus sebzés ellenállást (Exotic Damage Resilience), meg maszkra is fő értéknek, illetve mindenen legyen plusz HP amin lehet (mellény, térdvédő, táska, fegyvertok, plusz a módosítók). Igy talán nem fognak oneshotolni Amugy irtam már erről: [link] és [link]
Ha tüz lesz miután robbant az airburs seeker lesz, a sima is meg az airburst is ugyanugy használható oneshotra.
Ja meg ha van a csapatban egy final measure az úgy tudom hatástalanitani tudja, de nem próbáltam még.
-
micafighter
nagyúr
válasz arnikusz #35316 üzenetére
4es a maszkunk. Azért sebződünk, mert nagyobb a fertőzés (5) mint amit a maszkunk kibír. Nem lesz 5ös maszkunk, ez a lényege ennek, hogy úgy csináld meg, hogy közben folyamatosan sebződsz. Halálfejesről indul a fertőzés szintje, meg kell várni azt az 1-2 percet amíg lejjebb megy.
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #35297 üzenetére
Aztán meg sorba 3 ninjabike
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #35292 üzenetére
Értem, köszi Én egyet kértem, de jött mégegy térdvédő egyből utána
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #35290 üzenetére
Gratula Hol esett?
(#35289) arnikusz: köszi, teszek majd képet én is
-
micafighter
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #35263 üzenetére
Tegnap minden második körben jött csaló LSben, hol aimbot hol RPM hack.
-
micafighter
nagyúr
válasz Anonymus23 #35228 üzenetére
Gratula, na majd akkor meglátogatom én is
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Mi próbáltuk a legnehezebb fokozaton, a legutolsó rész legutolsó bossjánál akadtunk el mert 3 elektronika + 1 DPS-el nem volt elég DPS-ünk lelőni a bosst aki kékultizik is meg hozza a táskás haverjait shotisokkal. Következőnek 3 D3-FNC szettel magas elektronikával plusz egy reclaimerrel megyünk, a küldetés végén kell 3 pajzsos a csapatba magas elektronikával, viszont kell DPS is, 3 D3-FNC-vel jó kis SMG-vel meg lesz a DPS is valoszinüleg.
Amugy lost signal a neve, ami "elveszett jel" vagy "eltűnt jel", de semmiképp sem "ellopott jel", ne terjesszük plz a buta magyar fordíást, és főleg ne fordítsuk vissza angolra
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Krissz1983 #35216 üzenetére
Ez nem tudom mennyire jo mert most nem DZzek csak only Last Stand, de az összes játékost kell nézni, ott irja a Tier-eket meg az elért szintet, ha 1-es jutalmat ir az már nem rossz
(#35205) Fényvadász: én ugy csinálnám, hogy a "fő" fegyveremen hagynék mindent CHC/CHD-re huzva, tehát CHD főértékű scope és csőszájfék, HS és CHC másodlagos értékekkel, extended magazine RoF és CHC másodlagos értékkel, és kéztámasz CHD fő értékkel, optimal range + valami másodlagosnak.
A másik fegyver ugyanez, csak a kéztámasz az CHD helyett optimal range fő értékü, pl árulnak most
Vertical Grip - Foliage Green
DZ West 42nd47.5% Optimal Range
5% Reload Speed
4% Critical Hit DamageÉs ugy használnám őket, hogy közelre a CHD kéztámaszost, ha messzebb van a csóka akkor meg az optimal range-es fegyverrel küldeném. DZ-ben haverral ki tudjátok tesztelni mi az a távolság amikor az adott SMG sebzése elkezd exponenciálisan zuhanni, ezt a távolságot tolja ki az optimal range.
Nem biztos hogy ez a legjobb felállás, de én nem tudok jobbat igy hirtelen ugyhogy igy használnám
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz Krissz1983 #35214 üzenetére
több "tier" van azt látod, azt hiszem 3 van, a jutalmakat az alapján kapod hogy melyikbe jutottál be, de nem tudom pontosan a jutalmakat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest