Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjFlanker
aktív tag
Kis hazánkban a SNES penetráció nem volt túl nagy emlékeim szerint. A trailer alapján nekem azonnal a Jazz Jackrabbit ugrott be
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
Gomez86
őstag
No hát felül kell írnom az első commentemet. Mert hogy tényleg van demo és ki tudtam próbálni. Egyből kiderült számomra hogy nem kérem
Gondolom a játék az aminek mondja magát, de most pl a dead cells-el játszom sokat és hát azért az jobb...
És amikor azt majd meguntam is lehet hogy találok majd mást ami hamarabb bejön mint ez. Aranyos kis játék, retro hangulatot hozza, de a demo alapján nekem kicsit... kevés? nem biztos hogy ez a jó szó.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
DeFranco
nagyúr
válasz SunMount3r #8 üzenetére
Az Ori-ban nem sok centizgetés volt. Kihívás, az volt benne de kifejezetten jól játszható játék, és kifejezetten jól tolerálta, ha nem voltál pixel-pontos, de lendületben voltál. Ez adott az egésznek egy flow-élményt.
-
Z_A_P
addikt
Jol nez ki, jopofa, de en mar oreg vagyok bohocnak:
bizony milliméterre pontosan kell helyezkedni a szikla szélén, hogy átérjünk a következőre, a szöges falak...
OK
-
nagyúr
Hú, ez nagyon jól néz ki. És még demo is van hozzá
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Sinesol
veterán
"Helyenként bosszantóan nehéz kihívások;
Instrukció nélküli puzzle elemek, melyeket sokszor hosszú idő megoldani;"Igen, volt idő, amikor kihívások is voltak egy játékban, ne adj isten még gondolkodni is kellett...az a fura, hogy ez ma már negativum.
[ Szerkesztve ]
-
Low Noise
senior tag
Aki régi Amiga, Nintendo, Sega, és még sok mást játszani akkor ezen az oldalon emulátorral összegyúrt verziókat le lehet tölteni [gamesnostalgia]
Az Amigásakat próbáltam ott instant megy az Xbox usb controller. -
Gomez86
őstag
A Steamdeck-nek ezek állnak a legjobban szerintem. Fel is teszem a wishlist-re, köszi a tesztet.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest