Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zegi_norbi
tag
Ezek belsős infók és június elején fog megjelenni, májusban pedig egy trailer jön elvileg. Lesz benne egy rakat szájtátós újítás is, ezek is le vannak írva a cikkben
"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park
-
k-adi
nagyúr
"nyárra" ígérték, de vannak olyan portálok akik már nyár elejére ígérik, de konkrét dátumról még én sem tudok...
szerk.: én is sokat gwynt-eztem amennyire hülyeségnek tartottam az elején annyira megszerettem a végére
(viszont a Novigradi nagy-tét partit mindig elvesztem, gondolom az scriptelve van?)[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
-
Gergosz2
veterán
nekem ő nem is jött harcolni és furcsálltam is a dolgot. Éppen szedtem össze az embereket pályaszerte, azt hiszem Novigrad-ból jöttem éppen miután Zoltannal beszéltem és kiírta, hogy küldetés sikertelen Bajtársak : Velen. Nem tudom miért. Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Nuada herceg
őstag
Egyáltalán nem kötekedés képen, csak kérdezem. Minek raktad fel az 1.04-es patchet?
Annyi rosszat lehet róla olvasni, hogy az nem igaz! Ha kaka, akkor kaka.
Én tegnap mikor olvastam erről a patchről a híreket, azonnal kikapcsoltam a gog-on az auto updateket.
Ma már kéken világított is, hogy van update, nem akarom telepíteni? És hát én meg nem akarom.
Reméljük hamar kijön az 1.05-ös és javítja az eddigi hibákat.
A dlc-ket várom én is. Eddig nem jelezte, hogy van. De most ahogy arról is olvastam a gondokat, szerintem azokat sem teszem fel egyelőre.Áhh még beleférek a szerkesztési időbe.
Elakadtam 1 kicsit (nagyon)
A hervadó virágok, vagy melyik fő küldetés. Novigradban.
Ahol be kellene jutni 1 var nevű hotelbe. De a katonák sem engednek be, az ajtó meg zárva van.
Körbejártam az épületet, de betörni meg nem tudok.
El kellene menni másik fő küldetésre? A skellige szigetet jelzi még.[ Szerkesztve ]
Itt öregszem meg...
-
duvi
nagyúr
http://www.gog.com/ és az oldal jobb felső részében Sign Up gomb a Log In mellett. Regisztráció után belépsz és megadod a játék serialját ITT. Letöltöd a GOG Galaxy kliensét az oldalukról. Telepítés után belépsz a kliensbe is, a weboldalon regisztrált adatokkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest