Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz markknight #10 üzenetére
Ehhez még hozzájött a hogwarts legacy is, még mindig rettentő optimalizálatlan ugrándozik fps néhol beszaggat. patch meg nem nagyon jön.
-
mepet
addikt
Ez nem switch only? Hol tudom megvasarolni PC-re? Steamre is fog jonni?
-
petymek
senior tag
válasz markknight #22 üzenetére
A helyzet az, hogy a switchen is futtatható jobban. Miből gondolod, hogy aki PC-n játsza, nem vette meg?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Farkassacred
őstag
Egyébként meg szerintem ezekből a kézi konzolokból ennyit tudnak jelenleg kipaszírozni normális keretek közt. Figyelni arra, hogy ne merüljön le hamar, de ne is legyen emellett túl nehéz. Ne legyen túl nagy, legfőképp a hordozás és a gyerekek miatt. Mivel kézben is használható, figyelni arra, hogy oled kijelzőt kapjon, vagy valami mást ami hasonlóan ütős. Ne melegegyen fel hamar és ne is legyen túl zajos.
Lásd Deck és társai ezekben mind elesnek, tehát a Nintendónak nem alternatíva egy ilyen gép.
Kéne külön egy csak asztali konzolt kiadniuk, jóval erősebb hardverrel és egy jó kontrollerrel. A kézi konzol meg megvásárolható opció maradna.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Farkassacred
őstag
"Nintendo előállna már egy igazán jó konzollal"
A többiek előállhatnának már egy igazán jó játékkal.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
markknight
veterán
Nem új keletű ez a dolog és elszomorít, hogy akik kicsengetik a pénzt, azok natívan klasszisokkal rosszabb minőséget kapnak mint az emulátorozók. Bayonetta 3-at kitoltam Switchen meg PC-n is.. ég és föld a kettő. Tudnám díjazni ha a Nintendo előállna már egy igazán jó konzollal és kapnának ezek a játékok valami ingyenes upgradet rá.
[ Szerkesztve ]
-
petymek
senior tag
PC-n jól fut: Cikk
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
senior tag
Amúgy gamepodos teszt várható valamikor?
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Teebor9
tag
válasz Felesbandi #13 üzenetére
Ezt nagyon jól tudom én is, de amire válaszoltam nem érinti a BG-t. Szerintem nem "az halt ki a 2000-es években".
-
senior tag
válasz markknight #16 üzenetére
Már csak ezért megérdemelne egy év játéka díjat
-
hombre[EU]
veterán
válasz markknight #16 üzenetére
ennyi és ez is egy fegyver a sok közül,amit összecraftolhatsz magadnak
Life, Uh, Finds A Way
-
markknight
veterán
válasz hombre[EU] #12 üzenetére
Azt mondjuk nem tudom, de ez odavág [link]
-
senior tag
Köszi, hogy szóltál! Az eddigi közel 10 órában, amit a játékkal töltöttem, olyan jól szórakoztam, hogy elfelejtettem számolgatni az fps-t
A játék eddig minden mélységében hatalmas egyetlen hibája, hogy nem lehet a számokra huzogatni a rudit[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Ez egy 6+ éves handheld, szóval jelen esetben ez szerintem bocsánatos bűn...a többi említett játék esetében nincs mentség.
-
Felesbandi
senior tag
PoE es Torchlight egy real time harcolos dara amiben a tortenet a háttérben van, Baldurs Gate meg tudtommal egy történetre és valasztasokra osszpontosito körökre osztott RPG. Annyi köze van egymashoz a 2 jateknak, mint a Portal-nak a Doom-hoz. Kamera nézet meg a setting (fantasy) hasonlo csak.
-
hombre[EU]
veterán
nem is csoda, mert ez a játék több fizikát számol,mint az utóbbi 5évben az összes AAA együtt egy ~600mhz-es cpun, az egész hardver 6wattot fogyaszt a tenyeredben.
csinálhattak volna eggyel rosszabb játékot és akkor nem csak 90%-ban, hanem 100% tartja a frémetLife, Uh, Finds A Way
-
Farkassacred
őstag
Hihetetlen tényleg, de legdurvább az, hogy még így is a legjobb játékról van szó ebben a műfajban.
A többiek csak kullognak utána a repetitív, ötlettelen open world hasonmásaikkal. Változatos és kreatív, ezt nem sok játék tudja felmutatni manapság sajnos.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
markknight
veterán
Folytatódik az optimalizálatlan játékok kálváriája. A játék 720p-ben még a 30 FPS-t is nehezen tartja. Jedi Survivor, Redfall, most pedig ez. HIHHHHHETETLEEN!
-
hombre[EU]
veterán
így 5-6óra után annyit tudok mondani,hogy sokkal jobb,mint a BoTW...és az is nagyon jó játék
Life, Uh, Finds A Way
-
Teebor9
tag
válasz Farkassacred #6 üzenetére
Nos, az ARPG szerintem eléggé megy. Ott van pl a Path of Exile is, amire folyamtosan tolják az update-eket. És készül a második része is. Torhlight inifinite is nemrég érkezett.
Jól pörög a zsáner a kihaltságához képest. -
kicsako
őstag
válasz Farkassacred #6 üzenetére
Érkezik PS-re, meg valamikor Xbox-ra is, de ott technikai problémákba futottak a coop kapcsán.
-
Farkassacred
őstag
Arra én is kíváncsi leszek, bár véleményem szerint ez a műfaj sajnos a 2000-es évek elején kihalt. De csodák azért még léteznek.
kicsako: Azt a játékot nem ismerem, de így a videók alapján igen szimpatikusnak tűnik. Gondolom csak pc-re elérhető.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
kicsako
őstag
válasz Farkassacred #1 üzenetére
Baldurs Gate 3?
-
Felesbandi
senior tag
Ezen gyanitom senki sem lepodott meg. Eddigi infok alapjan ugyanaz, mint az elozo resz, csak minden hibajan javit.
-
senior tag
Még csak az első shrine-on vagyok túl, de már ki merem jelenteni, hogy teljesen igazad van! De valljuk be, ez borítékolható volt, az eddigi tendenciák alapján Az első játékom, amit megjelenéskor vettem meg, és újra megtenném!
Ez a rész is bezsebel pár év játéka díjat, az is biztos!The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
Teebor9
tag
A bétából kiindulva, szerintem a D4 is megéri.
-
Farkassacred
őstag
Körülbelül.
Valszeg idén az egyetlen játék, ami tényleg megéri az árát.I'll meet you again through the eyes of our son.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest