Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• james001

veterán

Tegnap a végére értem a TLoU2-nek.
    Gondoltam ide írom le a véleményem,PS4 topik-ba csak szétszednének meg hát spoilermentesen nehéz írni a játékról. :D

Grafika gyönyörű,játékmenetben és irányításban sokkal jobb mint az első volt,élveztem minden harcot. Óriási mennyire részletes ez a játék,zseniális mennyire jól fest ez a poszt apokaliptikus világ. A színészek is újra kitettek magukért,baromi jót alakít mindenki.

Viszont a sztori... Nos szerintem egy részéig a játéknak jól meg van írva a története,viszont utána tesz egy "fordulatot" az egész és hirtelen nem tudod eldönteni hogy ezt most minek rakták bele. Vagy legalábbis én végig így éreztem ennél a résznél. Gondolok itt az egész hosszú Abby részre. Értem én hogy kellett neki is valami történetszál,de úgy éreztem végig hogy le akarják nyomni a torkomon azt hogy szeressem meg ezt a karaktert,de egyszerűen nem ment. Valahogy nem ment hogy megkedveljem őt,talán lehet azért mert ő csak egy "random" firefly volt,vagy mert csak maga a karakter nem volt szimpi,vagy nem is tudom... Meg kicsit olyan érzés is volt mintha ezzel az Abby résszel csak kitolták volna a játék "futamidejét" hogy nehogy túl rövid legyen.
    Utána persze már tetszett a következő pár utolsó óra,amikor újra Ellie-vel indulunk neki hogy befejezzük a revans vételt,és a nagy epikus harc a vízben Abby-vel is igazi Naughty Dog stílusú boss fight volt. Az epilógustól pedig libabőrös lettem,az amikor próbálja eljátszani Joel dalát de nem sikerül az ujjai miatt,na az baromi jól meg volt csinálva,egy szép és fájdalmas lezárást kapott Ellie ezzel.

Nem akarom azt sugallni amúgy hogy nem jó a játék emiatt az Abby rész miatt,attól még nagyon is jó játék,sőt zseniális,de megértem miért kapnak most a ND srácok & lányok a fejükre :D Joel halála is sokakat felkavart,engem is lesokkolt mert nem láttam semmi leak-et szerencsére,de nem lepett meg viszont,így nagyobb "értelme" volt szerintem annak amit Ellie tett utána.

Áhh több százezer mondatot írhatnék még erről a játékról. :D

Remélem következő játéknak már valami újat találnak ki,szerintem a Last of Us-t nem érdemes folytatni már,talán egy Savage Starlight játék? :P

Rámegyek a platinára azért,itt könnyebb lesz megszerezni mint az első részben az tuti ;]

Új hozzászólás Aktív témák