Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wa2x_
veterán
Valaki esetleg lementette a bennszülöttek kikapcsolása RAR-t, mert a link már nem él.
-
mrfire
őstag
Nekem tetszik, de az építés rendszere hagy még kívánni valót. Ha csak túlélni szeretne benne az ember, akkor viszonylag rövid idő alatt meg tudja unni. Felfedezed kicsit a szigetet és elvoltál benne mondjuk 20-30 órát aztán kész. Ha viszont kitűzöl magad elé valami nagy célt, hogy építs valami hatalmasat, akkor meg el lehet tölteni benne jóval több időt is. Csak idővel kissé unalmas lesz az AI, mert egy ponton túl már nem jelentenek kihívást.
-
gabor7th
addikt
Na kíváncsi vagyok erre a játékra. Még nem is hallottam róla. Nektek bejön?
-
whitezo88
nagyúr
remélem vannak itt akik aktívan játszanak vele. Tegnap óta (még a patch előtt) valamiért elromlott a skybox este. Olyan mintha nappal lenne és kb meg lehet vakulni tőle. Valaki tapasztalt hasonlót? Hónapokon át nem volt ezzel gond.
-
mrfire
őstag
Tudtok játszani simán. Készítesz egy szobát, és csatlakozhatnak is a lobbydhoz.
Az én kérdésem az lenne, hogy most hogy itt egy patch, amit mára ígértek (azt hittem pontosan fenn lesz, ha már ott a visszaszámláló
de nem, és szerveztem egy közös játékot mára), törölni fogják a mentéseinket a frissítés után?
-
draaken
csendes tag
Sziasztok. Gondolkodom, hogy megvegyem-e a gamet de érdekelne, hogy tudunk-e haverjaimmal játszani pl 3man egyszerre. A választ előre is köszönöm
-
GamerToxic
csendes tag
V0.20b a legrissebb update a játékhoz. Próbálok képben lenni a játékkal, vannak pozitív javulások ám vannak újonnan megjelenő bugok is. Sajnos érződik, hogy még mindig alfában van a játék.
Az én öregecske kártyámon se muzsikál olyan jól, de a grafika az tényleg odaver. Ettől függetlenül nekem nagyon bejön, s erről készítettem egy rövid kis prezentációt is. Fogadjátok szeretettel: [link] -
törölt tag
Nézegeti még valaki a frissítéseket?
Rég voltam fent, most pár napja felnéztem megint, azóta tolom. Bár én még megjelenéskor játszottam vele, azóta kb. új játék lett.
Multi része még nem teljesen okés, de nagyobb bajok nincsenek már ott sem. Sok még a furcsaság, a rejtély, barlangok. -
-
törölt tag
Ha valaki akar néha multizni egy kicsit, az vegyen fel nyugodtan.
-
törölt tag
Sziasztok!
Már vagy 4-5 hónapja nem játszottam a foresttel. Van valami új frankó dolog amiért érdemes leszedni és neki ugrani megint?
-
Rison77
senior tag
Valami konzolparancs nincs arra, hogy még lejjebb lehessen venni a játék hangerejét? Oké értem, hogy horror játék és nem némán kell játszani, de azért ne szakítsa már be a dobhártyám még úgy is ha teljesen le van véve a hangerő... Windowsba külön nem jelzi, csak úgy tudom halkítani a játékot, hogy mindent halkítok, az úgy meg nem menő. Már a megjelenés óta ilyen, és már kezd kicsit idegesíteni, hogy ilyen egyszerű dologra nem jutott valakinek x perce.
-
stm_
tag
válasz
Stockbauer79 #28 üzenetére
Azt írják, hogy 0.2-től kivették, és csak a barlangban fellelhető. Csak a rozsdás baltát sikerült eddig magamhoz ragadni.
-
törölt tag
válasz
Stockbauer79 #28 üzenetére
Na azt majd meglesem. Én sem láttam még csak videón.
-
default.
őstag
Nektek mi a tapasztalatotok, jobb a nomád életmód, járkálás ide-oda, vagy lehet bázist kiépíteni ?
Én az utóbbit jobban szeretem, de mindig megtalálnak ezek az aljasok
Egyébként mi a cél? Mondjuk, hogy túlélem x napig, de mit kell elérni? Mert ez így önmagában unalmas is lehet.. pl a kissrácot kéne kiszabadítani? Vagy még várni kell amíg fejlesztik a játékot? ... -
Tarathiel
csendes tag
megérkezett az új update, kipróbálni ugyan még nem volt időm, de már látszik, hogy csak a fontos updatekkel foglalkoznak: A kannibálhölgyek mellmérete procedurálisan generált!
Ehhez kapcsolódik finoman, hogy van egy rejtett update is, amit az egyik fejlesztő említett meg redditen, ha beírjátok a menübe, hogy datass akkor nemtől függetlenül procedurálisan generáltak lesznek a seggek is
-
törölt tag
válasz
corolla7111 #19 üzenetére
Egy olyan ne magyarázza már el az alapokat aki most játszik vele elösször. Csak nem magadat ajánlgatod?
-
corolla7111
csendes tag
Egy hangulatos bemutató a játékról, amiből megtudhatod az alapokat.
Ajánlom figyelmetekbe! -
törölt tag
Meg vettem én is ezt a játékot.....igéretes, de tényleg. Nagyon bejön.
Laptopon indítottam el és szaggatott. Hát mondom ezt nem hiszem el, hogy egy i7, gtx660m-el nem megy el. Utána nézem, hogy intelHD-ban ment.Építés sem rossz, nem túl nehéz, nem is könnyű. Jó lesz ez. Nem bántam meg.
Elértem egy helyet ahol elindúlt a játék fő zenéje. Ez jelent valamit? Valami van a közelben?
Ugyan ez volt egy kicsit arrébb, ahol halott emberek voltak. Ott más zene szólt. Ott kutagodni kéne?Tudom, hogy single, de azért egy kétszemélyes co-op nem lehetne rossz.
Főleg, ha már olyan bázisod van mint a videóban.
-
Nunder
őstag
Itt az új changelog. Benne van a bennszülöttek kikapcsolása, úgyhogy nem kell trükközni.
Rengeteg újítást tartalmaz, ki is kell próbálni őket.
-
Stockbauer79
tag
Bennszülött mentes játék:
-
Nunder
őstag
Tegnap visszatöltöttem az első mentést a 0.02-óta, és sajnos az inventory még mindig nem ment tökéletesen. Se molotov, se semmi item a JOBB oldalról! A balon lévő pénz, gyógyszerek, tape recorder stb. mind megmaradtak, ami azért eléggé érdekes.
A földön heverő holtesteket sajnos nem mindig lehet szétszedni, így nehezebb Effigy-t építeni.
A cápák rajban spawnolnak, és nem igazán reagálnak rád, ellenben a bennszülöttek mintha még többször ütnének rajtad. A teknősökkel nem lehet semmit kezdeni egyelőre.
Fall damage még mindig kiszámíthatatlan, egyszer magasabbról esve sem sebződsz, máskor pedig leugrasz egy kőről és insta halál.
A csapdák még mindig használhatatlanok. A legkisebb állat triggereli őket, és utána cseszheted.
Egyelőre ennyi, ahogy néztem ezeket bőszen jelentgeti is a community Steam-en, úgyhogy majdcsak javítva lesznek.
-
Nunder
őstag
válasz
HoReSz1975 #12 üzenetére
Elvileg most fixálták, hogy ne vesszen el minden az inventory-ból, a felépítmények eddig is megmaradtak. Most kell újra kezdeni, mert a 0.01-es mentéseket nem támogatja az új verzió.
Más: úgy nézem, hogy minden egyes alkalommal sikerül pont a bennszülöttek őrjárati útjára építenem a bázist, minden este ellepnek mint a hangyák...
-
Nunder
őstag
Üdv!
Örömmel látom, hogy van fórumtéma is hozzá, már pörgetem én is egy hete. Eddig nagyon tetszik, pláne még jobb lesz, ha a srácok lefejlesztik azokat, amiket a roadmap-ben ígérnek.
-
törölt tag
Hétvégén veszek még ram-ot, aztán hadd szóljon!
-
basaharc502
aktív tag
Belenéztem a játékba és tetszett, de valahogy nagyon nincs kedvem hazavágni azzal, hogy egy alfa állapotú, optimizálatlan bughalmazra unjak rá 20-30 óra után...Kivárom a teljes, végleges verziót, márha elkészül valaha...hiszen csiga lassúsággal készül(get) amióta kijött 1-2 gyorsfix érkezett, hiszen játszhatatlan volt a játék...és azóta semmi.
-
emiki6
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5 üzenetére
Azt nem értem, ha early acces, akkor miért kell érte fizetni 500 forintnál többet, nemhogy 4000-et.
-
törölt tag
Nálam van egy kis gáz.
Start után bejön a loading képernyő, kiírja ugye hogy ez egy beta stb., majd kidob egy fél perc után.
Mi lehet a gond? 4gb kell neki, nálam kisült most 2gb ram, lehetséges hogy emiatt? Bár nem hinném..
Pedig nagyon érdekel a játék. -
emiki6
veterán
2. hsz!
Nem az a játék lényege, hogy a túlélés mellett kiszabadítsd a fiad?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az Endnight Games csodaszép horrorjátéka már elérhető a Steamen.
A The Forest egy indie-horrorjáték, melyben egy lezuhant repülőgép egyetlen túlélőjeként kell életben maradnunk egy rejtélyes sziget sötét erdejében. Bár rajtunk áll, mit teszünk, hamar kiderül, hogy nem vagyunk egyedül, így nemcsak a természettel de a szigetet behálózó barlangrendszerben bujkáló, torz teremtményekkel is fel kell vennünk a harcot.
Gépigény:
Minimum:
Op. Rendszer: Windows 7
Processzor: Intel Dual-Core 2.4 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videókártya: NVIDIA GeForce 8800GT
DirectX: Version 9.0
HDD: 5 GB available spaceAjánlott:
Op. Renszer: Windows 7
Processzor: Quad Core Processzor
Memória: 4 GB RAM
Videókártya: NVIDIA GeForce GTX 560
DirectX: Version 9.0
HDD: 5 GB available space
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest