Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A survivor mód már most bugos, alternate startal nord vámpírként kezdtem és egyből fagyok meg.. ami ugye a bazi nagy cold resist miatt enyhébbnek kellene hogy legyen. Meg nyilván enni is kell de az nem nagy gond, végüli feedel ha csillapítható akkor oké.
Illetve nekem ez a creation club modolás kissé új. Honnan tudom hogy a cc-s modok jól illeszkednek a letöltött modjaimhoz? Már nem sok gameplay modot használok, inkább csak grafikait.
Nord vámpír necro lesz a karakter, ahogy láttam van bőven necro content.[ Szerkesztve ]
-
Desy
tag
Ez a talán új játék még nem kapott saját véleményfonalat. Látva, hogy a régi bejegyzések keverednek, szerint ésszerű ehhez egy új szálat nyitni és a tapasztalásokat ezen a konkrét szálon cserélgetni.
A játék sok újdonsággal gazdagodott akarva és akaratlanul. Azonban az összedolgozás eléggé sok lyukat vágott a régi anyagok használhatóságán. A régi honosítási munka ha nem volt képes lépést tartani, akkor némi hiányossággal de elzötykölődik. Közel kétszáz bejegyzési hiba van TESVS-SE utolsó kiadásoz képest ami az 1.5.97 volt. Nos... 10 év egy játék életében ami egy hatalmas tábort épített, nem éppen semmiség.
Talán ez a kiadás, sokaknak nem fog tetszeni mivel még semmiféle igazi támogatás nincs hozzá és ami azt illeti tipizáltan a ""remastered" kategóriát célozza. Ez azt is jelenti, hogy a régi gépek az amortizációért ismét kaptak egy pofont...
Valójában tényszerű. hogy ez csak egy frissítés... egy igazán erőteljes és választhatatlan felújítás. Azonban NEM kötelező mindenkinek rögvest megvásárolni és azonnal telepíteni. Csak azoknak van rá szükségük, akik ennek a nem mindennapi alkotásnak bírják a hatalmas és páratlan csáberejét.
Эволюционные станции: Free Country, Slave Country, Terrorist Country....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest