-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Hali,
Lenne egy pár amatőr kérdésem, nemrég kezdtem el játszani.
- láttam a töltőképernyőkön, hogy a Blades hivatalosan feloszlott (nem játszottam végig az Oblivion főszálát 1000+ óra alatt, de gondolom meghalt az utolsó Septim is), itt azért fellelhetőek? Konkrétan teszek a fejükre, nekem csak katana kell
- lehet állítani gyorsgombokra spelleket? Nem nagyon tetszik, hogy mindig meg kell nyitnom a favorites-t és gombokra rendelnem a spelleket. Az kellene, hogy pl. 1-re berakja R+L-re a Flame, 2-re R Flame + L Ward, 4-ra R+L Heal, 4-re R kard + L Ward, stb.
- ugye nem gond, ha csak úgy gyűjtögetem a sárkányok lelkeit úgy, hogy nincsenek új szavaim? Elég epic sárkányokkal küzdeni (a housecarl-t is direkt otthon hagytam a poén kedvéért). Lesznek majd shoutok, amik használhatóak ellenük is? Egyelőre csak a Whirlwindet használom a gyors helyváltoztatás miatt (High Elf mágusom van).
- Van valamelyik városban aréna?Előre is kösz!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogwarts Legacy teszt
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Hálózati / IP kamera
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óra topik
- Interactive Brokers társalgó
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest