-
GAMEPOD.hu
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz hakydakillah #7717 üzenetére
Szerintem a térkép mérete pont megfelelő ugyebár az USA-ról van szó tehát nem lehet kicsi a valóságban sem az. Így is le van butítva rendesen és nem is ott van minden ahol a valóságban, ezt akkor vettem észre amikor a Hollywood feliratot kerestem és teljesen máshol van a Google map-on mint itt.
Ez a 8 ember egy világban valóban egy baromság legalább 12 vagy 16 kellett volna, de egy 20-30-as lenne az igazi. Valószínű az optimalizálatlanság miatt nem bírnák a szerverek a 8-nál többet ezt úgy ahogy van elcsesztek. Legalább azt megoldhatták volna, ha haladok a térképen mindig az ott tartózkodó 8 játékost lássam, mert ez vagy működik vagy nem, de inkább az utóbbi. Azt is el tudnám képzelni, hogy térképnézetben lenne egy olyan menü, hogy játékosok és ott lehetne váltani a világok között 10-20-30 közül és lenne barátlistás opció is mikor csak őket dobná be. Sajnos a játék lényege sem valósul meg, mert szinte lehetetlen crew vs. crew versenyt hívni ki sincs dolgozva pedig ez lenne a játék lényege.
Különben a WR-t is csak összecsapták (ezért van a sok hiba + az indokolatlanul megnövekedett gépigény), mert gondolom látták egyre kevesebben játszanak és kellet valami ütőset kihozni a NFS 2015 ellen. Most a Forza miatt jön a rendőrös üldözés a la NFS HP.
A HP az egyik kedvencem a béna irányítás ellenére remélem itt is jól lesz megcsinálva és nem lesz olyan lepkefing a gépi rendőrbácsi üldözése mint jelenleg, mert pl. egy C-s Kawa-n ülve egy erősebb gázadással le lehet őket rázni.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest