Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Igazából milyen további részlet érdekelne?
Nekem a 2019 M3 LR, 140e km-el az átvizsgáló scanmytesla-val 67.6kWh-át mért (86.9%), nekem a TeslaMate ami a töltésekből kalkulál pedig 67.1kWh-t (86.3%).
A Teslás megoldás pedig ha jól tudom, lemeríti 0%-ra és onnan 100%ra tölti, így amúgy konkrétan azt nézi "fizikailag" mennyi energia ment bele, tehát kvázi a legpontosabb, csak cserébe sokáig tart.
Ennél már talán csak az lenne pontosabb, hogy feltöltöd 100%-ra és addig mész amíg meg nem áll az autó és megnézed mennyi energia ment el.
Max a scan my tesla annyival többet tud segíteni, hogy látod van-e kilógó cellád:
De gyakorlatilag ez is felesleges infó, mert semmit nem fogsz tudni kezdeni vele, 70%-os degradációtól van garancia, cellát meg tudtommal nem nagyon cserélgetnek Model3/Y-ban. (bár néha valaki megemlíti de csend van róla, főleg az árát tekintve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest