Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz adamklark #22 üzenetére
Ez nem lenőtt, hanem így van felhelyezve*. Én minden műkörmöt utálok, szerintem nem is néznek ki jól. Sőt azt sem szeretem, ha az igazi körmét növeszti meg valaki.
De amikor látom ezt a nagyon divatos farkasemberes műkörmöt, pláne egy duci nő kezén, mindig a Warcraft orkjai jutnak az eszembe róla.Hajban is van olyan fazon, ami úgy van befestve, hogy a fej tetején más színű egy sávban, így olyan mintha lenőne a haj. Az sincs lenőve, hanem így van festve.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz Plazmacucci #13 üzenetére
Ennyi pénzért mindháromnak alapnak kéne lennie már rég (és igen, a tele szerintem is sokkal, sokkal fontosabb).
-
-igu-
veterán
válasz hallerlaller #18 üzenetére
szerintem az a műköröm direkt van így felrakva
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
hallerlaller
addikt
Én nem vagyok nő, de ez az ordas lenőtt köröm a promoképeken még engem is zavar.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
félisten
válasz SkyLine3000 #14 üzenetére
De a flanders is indokolatlanul széles manapság.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Dare2Live
félisten
válasz Fritz Teufel #5 üzenetére
Nekem nagyon bevállt az infrás homlok/fülhőmérő semmi szükségét nem látom mellette a régi tipusúaknak. Egy ideig toltam mindkettőt de amikor 30ból 30* ugyanaz volt az eredmény elhagytam a régit.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
SkyLine3000
addikt
válasz Plazmacucci #13 üzenetére
Az az ideális, ha mindhárom benne van. Én rendszeresen használom az optikai zoomot és az uw-t is a sajátomban. Már nem is vennék olyan telót, ami nem tudja ezeket. Normál, uw, zoom és optikai stabi.
-
félisten
Miért a telét kell a kicsiből kispórolni? Sokkal fontosabb akár csak egy rendes 3x tele mint egy ótvar nagylátós.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
addikt
ISOCELL GN2-re cseréli
Na ez egy kóser szenzor..OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
sajo13
senior tag
válasz joelke HU #10 üzenetére
Ez a homlokon mérés ideális esetben közel pontos tud lenni, de azért még olyankor is tud tévedni, de mondjuk 60-70%-ban OK.
Ha viszont egy kicsit eltér az ideális a helyzet, akkor csapnivaló, pl nyáron a melegben a homlokon mért már 41 fokos lázat is, holott semmi bajunk nem voltEz egy kb 14 ezer forintos infra mérővel (pisztoly alakú cucc), nem a gagyi kínai 3 ezressel.
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
Száj, végbél, hónalatt. Nem kell hozzá operálni 😂 igaz, nekem csak a hónom alá férne
Más: a bőrfelület vs maghőmérséklet különbsége nem konstans, a bőrfelületen függ a környezeti hőtől és a sugárzástól a meghőmérsékleten kívül. Szóval, még egy algoritmust sem nagyon lehet rá írni vagy csak komoly pontatlansággal.
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
mad823
őstag
válasz Fritz Teufel #1 üzenetére
Az ugye attól függ, hogy hol méred, elvégre maghőmérsékletet mérni leginkább csak invazív módon lehetne, annak meg ugye nem örülne a páciens.
-
Fritz Teufel
addikt
Már csak azért sem, mert a bőrfelületen keresztül nem lehet megmérni a maghőmérsékletet. Hőemelkedésnek mutat egy lázat minden további nélkül. Játszani jó lesz...
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Mikrotik routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ASUS routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Visszatér a Pebble
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest