Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
mitől lehet, hogy 43c735 tvn amikor próbálok rácsatlakozni a wifire mindig sikertelen?
Jelszó minden rendben van...
előre is köszönöm a tippeket! -
bazsimano
őstag
válasz zotosz #20089 üzenetére
Nah meg is van a kiterjesztett 5 év gari!
emag es tkom-on vásárolt tvkre vonatkozik, el kell olvasni. szept 30ig vásárlásoknál és 30 nap van regisztrálni...akik netán visszamenőleg csinálnák meg!
-
bazsimano
őstag
Alzanal azt az infot kaptam, hogy nincsen védőfólia a tvn...mennyire lehet igaz?
-
bazsimano
őstag
válasz Urguru #20190 üzenetére
Elnézést! Telefonról, törött hüvelykujjal és nagy rohanásba írtam
Tehát nem igazán volt időm, jobban megnézni a tévét és mintha úgy emlékeztem volna, hogy van rajtuk fólia.
Néhány hét múlva, ha lesz időm akkor be is üzemelem rendesen és lecsekkolom a fóliát.
üdv
b.
szerk: nem találok egy olyan videót ahol láthatnám a fólia levételt...[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz Vhiktor #20185 üzenetére
Ahhh koszi! Mst nagy rohanasba voltunk, mert csaknl leigrottam videkre a gyerekekkel es antvvel edesanyhoz...es udom nem.volt utana beallitani vagy probalni leszedni a plusz foliat...nem is mertem kaparni oszi szunetbe vagy valamelyik hetvegen hathablesz idom es akkor lecsekkolom...
-
bazsimano
őstag
Sziasztok! A tvn korommel kell leszedni a foliat? A Celluxnem hozta le...ami rajta volt. Batran essek neki?
-
bazsimano
őstag
Gyors kérdés mint leendő TCL tulaj vagy félig meddig, hiszen nagyszülőknél lesz beüzemelve.
Szóval mennyire ajánlott eza fw telepítés frissités? vagy lehet simán a gyári sw-el használni?
Elvileg pénteken veszem át a 43C735ös tv, majd szombaton szállitom le vidékre ahol majd beüzemelem, a beállításokat már megkaptam , azokat majd próbálom beállítgatni.
Egyéb tipp a kezdéshez?
-
bazsimano
őstag
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
valakinek van olyan képe , hogy hogyan néz ki a kicsomagolatlan TCL tv doboza?
nem szeretnem, hogy amikor atveszem, akkor veletlenul valami ujracsomagoltat kapjak vagy barmi...ha lenne, akkor privatba at tudnatok kuldeni?
elvileg majd penteken veszem at a tvt az uzletbe.
koszonom szepen! -
bazsimano
őstag
Az extra garanciat megnezem.
Vegul a 43c735ot vettuk meg! Kerdes. Kibontasnal a boltban mit erdemes csekkolni? Aztan a beuzemelesnel milyen beallitasokat erdemes hasznalni? Sima tanyeros adas van videken...alt. csak tv nezes lesz neha meccs nezes.
Miket erdemes be vagy kikapcsolni?
Elore is koszonom antippeket! -
bazsimano
őstag
Sziasztok! Pepitan 127ezer a 43c735 2 ev gari az emeganal meg 150ezer de ha ott veszi az ember 5 ev gari jar!
Mennyire hullanak ezek a tvk? Erdemes a plussz 23ezer a 0plussz 3 evert? Elore is koszi -
bazsimano
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, h mi a különbség a 43c735 és a 43c645 között? Összehasonlító oldalnál csak a 120hz vs. 60 Hz különbséget láttam...melyik lenne jobb vétel?
Előre is köszönöm!
B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5