Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilla84

tag

Köszönöm mindenkinek a segítséget, az infókat!

@st6969, Lehet a tuner, nem tudom. Itt viszont áramtalanítás nem segít. A pus8818-as-nál az segített, hogy forrást váltottam és vissza, vagy pl áttettem a youtube-ra és utána 1-2 órára megjavult, majd ismét kezdte a csúszkálást.

@Imi1981, Nagyon zavaró nekem is. És nincs egy "fix csúszás", így nem lehet az audio delay-el megoldani valamennyire. Az fura, hogy SD-adásnál, nem tökéletes, de kevés csúszás van. Ha mindig egyformán ennyi lenne, így még meg is szoknám, és belenyugodnék. De a HD-k nál hektikus és nagyon hitvány.

@Celtis, Hogy mi okozza, nem tudom. De lesz 2 box is, amivel próbát tudok tenni, hogy most a frissen vásárolt Octagon okozza-e vagy nem. Több, más kábel is lesz, kíváncsi vagyok, hogy mindnél ez lesz-e a helyzet. Ha igen, bármilyen jó TV, sajnos megválok tőle.

A másik problémámra, meg van valami magyarázat, ezt lehetne orvosolni valamivel esetleg? Akad, döcög, ezred másodpercre beakad a kép, de mikor elkezdi, akkor 2-5 másodperces gyakorisággal csinálja. Van mikor semmit nem csinál és szép folyamatos a kép.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés