Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
CCD tisztitásra gyógyszertárban is kapható kis körtefecskendőt javallott egyik fényépész ismerősöm, szerintetek tényleg jó erre a célra?
-
Teng
aktív tag
lenne még egy kérdésem: a táska oldalán van két bevágás vagy mi: [link]
annak álványrögzítésben van szerepe? vagy miben? mert álványt is kéne vennem és akkor ilyentéren egyre jobban húz a választás a lowerpro felé... most néztem képeke a háttámlája szellős, a válpántja nem olyan csicsás mint a katának de az a legkevesebb...
-
Teng
aktív tag
Köszi a leírást Akkor a hely nem kérdéses ezek alapján Már csak egy kérdésem van mennyire kényelmes a táska? Mert a Kata valahogy kényelmesebbnek néz ki, pl a hátfala meg a vállpántjai olyan mintha párnázottabbak lennének.Ezt főképp azértis kérdem,mert van hogy nyáron letekerek akár 100km-t egy nap bringával oda ez szempont lenne, Télen meg a snowbaordhoz egyáltalán nem érdekes mivel a dzseki úgyis rajtamvan
-
Teng
aktív tag
Ez eléggé meggyőzött engem, és ezen a lerakom és megáll dolgon eddig nem is filóztam És akkor neked konkrétan Lowerpro Mini Trekker Classic van? Esetleg ha a gépet csak alapobival rakom bele, melléfér monjuk egy 1-1,5l-es ásványvíz? meg mondjuk egy pulcsi? Csak azért kérdem mert míg nem bővítem a felszerelést pakolnék is mellé valamit...
-
Teng
aktív tag
Nah szóval utánnanéztem kát hátizsák van tul képpen amiközött nemtudok dönteni: [link] vagy [link]
A kata jobban néz ki-szemrevalóbb, a válpántjába van mp3 és külön telótartó is, és kicsit vastagabbak is tűnnek az oldalfalai, és a háttámlája meg a vállrésze valahogy kényelmesebbnek is néz ki.. Árban az a 2e-ft nem oszt nem szoroz. Lowerprofelé az élettartam gari miatt húzt a szívem, végtéreis azsem rossz tatyó csak olyan átlagosnak néz ki, de lehet tisztitani könnyebb ha egy folt esik rajta. A kérdés az lenne melyik birna jobban egy hóvihart pl..? még annyit a Lowerpro riporter tatyójában van valami spáci nejlonféle ami ebben nincs. Szeritetek melyik lenne a jobb vétel?
[ Szerkesztve ]
-
Teng
aktív tag
válasz philoxenia #87 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest