Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz ananasz1 #1933 üzenetére
a Peakdesign cuccok tényleg nagyon jók, egy slinggel és egy hátizsákkal szerintem teljesen boldog lennék, de iszonyat durva árakon mennek. (persze ha összeadnám az összes fotós táskára elköltött pénzt, akkor pont kijönne ez a kettő belőle )
A nagyobb Slingnek megtaláltam a kínai koppintását, de a minőség azért erőteljesen megkérdőjelezhető. -
-
|AP|
veterán
Szia!
amazon.de -ről rendeltem, az első rendelésnél az eladó a Tarion EU volt. Ők küldtek rossz színt, viszont napra pontosan érkezett futárral.
Most már másik eladó árulja: [link]Velük nincs tapasztalatom, remélhetőleg minden rendben lesz, ők nem tudnak pontos szállítási dátumot írni, és tracking numbert sem kaptam.
Továbbra is azt mondom, hogy nagyon jó ez a táska, ennyiért meg pláne. Most már csak abban reménykedem, hogy ezúttal jó színt kapok
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Kalandor #1921 üzenetére
ha úgyis hátizsákban lesz, akkor vegyél valamilyen bélelt táskabelsőt, az később jó lesz bármilyen másik táskába is.
Pl. ez (bár ehhez csak egy elválasztó jár, úgyhogy legalább még egyet pluszban bele kell tenni, de a mérete jó lehet. Vagy itt van a nagyobb testvére, de tényleg van ezerféle ilyen táskabelső -
|AP|
veterán
elég régóta keresek olyan fotós táskát, amiről nem látszik ezer méterről, hogy fotós cucc van benne, de mégis praktikus, jól néz ki, kényelmesen elférek benne, se nem nagy, se nem kicsi, a fotós cucc mellé befér pár egyéb dolog, ásványvizes palack, ilyesmi. A Domke / Think thank retrospective cuccok mindig is bejöttek, dehát az áruk...
Ma belefutottam Amazonon ebbe és rögtön rendeltem is egyet hirtelen felindulásból (35EUR volt). Ha megjön beszámolok róla, de sokat várok tőle
Itt van róla egy rövid videó is
Ha esetleg nagynak találnám, akkor eladó lesz
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
EZT a táskát nem akarják lemásolni véletlenül a kínaiak olcsóért?
Nagyon jók a Peak Design cuccok (van is tőlük több minden), tényleg nagyon aprólékosan ki van találva minden részlete és a minőséggel is tisztában vagyok, de az ára azért már túl van a tűréshatáromon. -
|AP|
veterán
EZ elég jó cuccnak tűnik. Persze jó drága... (mint minden, ami tele van használható ötlettel... lásd Peak Design cuccok)
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
A Peak Design Capture Clip-et nagyon ügyesen lemásolták a kis kínaiak.
Igazán rámehetnének erre a táskára is, mert ez az egyik legpraktikusabb cucc, amit mostanában láttam. Csakhát aranyár...[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
én is nagyon sokáig kerestem ilyen táskát (szerintem nincs).
A megoldás nálam az, hogy veszek olyan válltáskát, ami nekem tetszik, és teszek a belsejébe kiegészítő, kameratartó belsőt. Ilyesmiket
Mellé meg mehet a palack, és egyéb dolgok. -
|AP|
veterán
először azt gondoltam jó lesz, hogy méretes EZ a táska, de be kell látnom, hogy kicsit túllőttem a célon. Túl nagy.
Ha valakinek kellene dobjon egy privit, vadiúj, egyszer sem használtam, cimke még rajta van...
-
|AP|
veterán
nemrég amúgy megtaláltam a (számomra) tökéletes fotós táskát. Nagyon jól néz ki, a mérete ideális, hétköznapi táskának is megfelel, utazáshoz is, praktikus, minőségi...
egy "apró" gond van vele, az ára...
-
|AP|
veterán
nekem is most érkezett meg EZ a táska.
MILC-nek már bőven nagy, de olyan táskát kerestem, amibe belefér még a gép mellé sok minden (pulóver, iratok, ásványvíz, ilyesmik), arra pedig tökéletes. -
|AP|
veterán
válasz hibavissza #1735 üzenetére
nem rossz, de amit én linkeltem, az szerintem kicsi lenne neked. Írtad, hogy laptopnak+2 literes palacknak is kellene hely. A Havana 38-ban szerintem elférnek ezek, de ebben a kisebb táskában biztos nem.
-
|AP|
veterán
válasz hibavissza #1732 üzenetére
még nem érkezett meg, de nem lesz hozzá esővédő, ez ennyit tud
Nincs olyan üzlet, ahol meg lehet nézni ezeket a Havana táskákat? Mégiscsak jobb lenne egy próba, mint egy levelezés, ahhoz azért elég drága, hogy ne legyen jó
-
|AP|
veterán
válasz hibavissza #1729 üzenetére
ha megveszed, írhatnál róla pár sort. Én is nézegetem egy ideje, de én sokallom az árát, ezért egyelőre beértem egy ilyennel: [link]
-
|AP|
veterán
válasz hibavissza #1726 üzenetére
esetleg Vanguard Havana 38
-
|AP|
veterán
válasz Dolphine #1575 üzenetére
írtam, hogy az OLX-en találtam Pályázaton nyert, bontatlan cucc volt. Pont olyan, mint a linken.
Az eredeti ára nagyon durva, bármennyire jó is. Nem tudom milyen minőségű, de a kínai másolat már elfogadható áron van. -
|AP|
veterán
igen. Addig keresgettem, míg találtam olx-en egy eredeti Peak Design Capture Camera Clip-et. Nem rossz. Az eredeti ára az túlzás, de szerencsére olcsóbban megkaptam
-
|AP|
veterán
nem igazán táska téma, de hordozás, úgyhogy hátha valaki tud mondani valamit.
Hasonló dolgot keresek: övre fűzhető, gyorskioldós "izét", amivel a derekamon tudom hordani a gépet, mindig kézközelben. MFT gépem van, tehát nem kell nagy méretű vázra gondolni. Ilyesmikre gondolok:Ilyesmiket lehet itthon kapni (nem igazán tudom milyen néven keressem), vagy marad a külföldi rendelés. Van valakinek valami javaslata bevált típusra/márkára?
-
|AP|
veterán
fotóstáskába való párnázott, tépőzáras izéket lehet külön szerezni valahonnan? Túrom a netet, ebayt is, de mindenhol csak táskával, vagy táskabetéttel együtt látom, nekem viszont csak elválasztók kellenének.
-
|AP|
veterán
Van itthon olyan bolt, ahol Crumpler táskákat/tokokat lehet kapni? Elvétve látok itt-ott egy-egy tokot, de nagyon szegényes a kínálat. Pár éve volt a Király utcában egy Crumpler üzlet, de az megszűnt. Nincs már hasonló?
-
|AP|
veterán
Hasonló táskára, kedvezőbb áron van valami tipp?
Ami tetszik ebben: válltáska, "messenger" forma, de egy fokkal elegánsabb, van kézi fogója is. Kivehető bélések, elválasztók, így ha nem viszek gépet akkor "normális" táska-válltáskaként is tud működni és nem olyan vastag, merev feleslegesen, mint a fotóstáskák általában.Ez 100 dolcsi, olcsóbb alternatívát keresgetek, de nem nagyon találok.
-
|AP|
veterán
ez most itt kicsit OFF, de hátha:
Ilyet, vagy ehhez hasonlót nem látott valaki itthon? Pár dolláros apróság, de errefelé nem találtam, ebay-en is csak olyan eladótól aki nem szállít ide.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Egy MILC szetthez kellene nekem valami jó tipp, mert már rengeteg táskát megnéztem a neten, de nem találtam meg az igazit.
Szóval ennek a szettnek kellene belemennie: [link]
Természetesen csak egy váz de ezzel a 4 obival. Elég aprók ezek a cuccok, csak a 45-200 termetesebb.
A mindennapi dolgoknak is kellene bele hely (telefon, kacatok, kis füzet, nem muszáj A4)
Ami eddig szóba jöhetne az a Cullmann Madrid Maxima 230 (esetleg 330, de az már talán nagy)Válltáskában gondolkodom. Van valami javaslat?
-
|AP|
veterán
-
|AP|
veterán
Megérkezett az ebayről rendelt bélés a táskába. Sajnos benéztem a méretét és nem megy bele abba a válltáskába, amibe szántam.
Érdekelne esetleg valakit, mielőtt feldobom mindenféle hirdetős oldalra? Narancssárga színű.[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
Ilyesmit keresek, csak nem ártana, ha kisebb lenne. Végülis ennek sem vészesen nagy a mérete, de nekem csak egy Pana GF2, és max. 1-2 obi lenne benne. Nem igazán találtam ezen kívül hasonló terméket. Van erre valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 vaku 50 sb-700 Dobozosak Újszerűek
- Tamron SP 150-600mm G2 teleobjektív + álcázó ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest