Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
RangerFox #7420 üzenetére
Én 5000-ért már gondolkodtam, hogy csak ki kéne próbálni, de 3750-ért már tényleg meglépem.
Én is azt hallom róla, hogy nem sikerült olyan jól, de annyira mélyelemzéseket senki nem ír róla, inkább mintha szájról szájra terjedne ez a vélemény.(A BGG-értékelés sem minden, de ott mégiscsak 7,1/10, szóval annyira vészes nem lehet.)
-
boost
addikt
válasz
RangerFox #7322 üzenetére
A fesztávot iPadre is megvettem anno, egy időben sokat játszottam vele. Nagyon szépen kidolgozott játék. Van benne aszinkron multi, azaz a másiknak 24 órája van lépni. Több meccset lejátszottam így idegenekkel. Persze, élőben jobb, jó a minősége, szépek a kártyák.
Nekem maga a Fesztáv is örök kedvenc, bár ahogy nézem nem marad klasszikus. Valahogy senki nem említi már az örök kedvencek listájában, ellentétben pl egy Mars termaformálással. DLC-ket nem próbáltam, de most már adná magát ennyi játék után.
Most nálam jobban mennek a gyorsabb, 30 perces játékok. (az esti - játszunk egy kört - sávba jobban passzolnak. ), pl Légitársaság, L-Project, Üdvözlet a mélyben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
RangerFox #7298 üzenetére
Igazából szinte csak az újak kerültek elő, a Jézuska belehúzott társas fronton is.
Az első új egy kicsit negatív, a The Crew: Küldetés a 9. bolygóhoz. Ezzel ketten próbálkoztunk, de a 2 fős elég faramuci, nem igazán fogott meg.
De ott van a légitársaság, az bejött, jól néz ki, bár elsőre nem könnyű - nekünk, sok mindenre kell figyelni. Vagyis inkább úgy mondom, hogy elsőre könnyebbnek gondoltam.
Volt még szintén új belépőként a Dixit, ez a gyerekeknek is tetszett, ötletes játék, volt benne 1-2 emlékezetes kör, amikor nagyokat nevettünk.
És végül a Marvel united multiverzum. Ez bejött a gyerekeknek is, főleg a fiúknak - tesóm 2 fia is rákattant, így 4esben játszottunk -, többnyire sikeres volt a kooperáció.
Kicsit régebbiek közül egyedül a Zombie kidz került elő, itt lassan végzünk az "evolúcióval".
-
válasz
RangerFox #7298 üzenetére
Hősök útja, Azul, Utolsó Erőd (ez olyan szempontból rendkívüli, hogy bárkinek megmutatom, azonnal rákattan!
) .
Persze az örök kedvencem a Catan. Hatan játszottunk egy maratoni három órás futamot, tengeri kiegészítővel és a Kereskedők és Barbárok kiegészítő négy "hadjáratával".
Az Irány a dicsőség pedig előbbre lépett a "szeretem" ranglistán a harmadik helyre. Sajnálatos, hogy nem készült hozzá kiegészítő, biztosan lecsapnék rá!
Amit csak kipróbáltunk, az a Kutná Hora, de az ünnepek alatt senkinek sem volt kedve ennyire száraz stratégiához, így hamar félbeszakítottuk. Na majd idén! -
Bullitz
aktív tag
válasz
RangerFox #7259 üzenetére
Próbáltam mint 3-at, az Árész és a Mars alap meg volt, végül csak az alap maradt.
Az alaphoz megveszed a Prelude-ot és egész gyorsan lemegy egy játék.
Számomra az Árész pont nem hozta azt amit vártam tőle, hogy gyorsabb lesz és hasonló élményt ad.
Közel sem olyan benne a flow és a kártyák szinergiája mint az alapban és 2 fővel szerintem kifejezetten unalmas mert sokszor ismétlődnek ugyanazok a kártya akciók ezáltal sokszor bukod a bónuszt.Számomra míg az alap egy 9.5-10-es játék, addig az utóbbi kettő bőven 8 alatti, de talán inkább a 7-hez közeli értékkel bír.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...