- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
Debrecenben nem hogy net meg tévé, de térerő sincs.
-
whitezo88
nagyúr
válasz toydog55555 #39898 üzenetére
X. kerületben is akadozik, a 29-es körzetes UPC 2 év alatt nem szakadt meg annyiszor mint ez az elmúlt 2 hétben...
-
toydog55555
csendes tag
válasz Intruder2k5 #39883 üzenetére
Ez van rajta, dchard szerint központi hiba. A modemen bármit állítgattam ugyanúgy eldobta egy idő után a kapcsolatot.
-
Gedeon31
addikt
válasz kabelmania27 #39894 üzenetére
-
jani4454
tag
válasz MaxxDamage #39862 üzenetére
Össazeadni azt nagyon nem tudsz...
-
válasz borbas666 #39884 üzenetére
Nálam is szakadozik néha, meg IPTV is néha megakad (kép és hang)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gedeon31
addikt
Már kockásodik az IPTV
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #39888 üzenetére
Neked mindenre van egy ismerős ?
(#39889) borbas666 Én is ezt érzem hogy valami nincs rendben hogy ha egy ekkora cég ennyi országos hibát produkál.
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
válasz borbas666 #39884 üzenetére
Megint itt tartunk....
http://hvg.hu/tudomany/20140310_komoly_baj_van_a_telekom_halozatan
-
borbas666
aktív tag
Másnál nincs gond az internettel? Nálam most éppen nincs net..
-
MODERÁTOR
válasz toydog55555 #39880 üzenetére
Olvasd el ezt az írást, tedd fel a firmware-t a D-LINK-re, aztán go a topikjába, és majd ott segítenek megkeresni a hibát, és kijavítani azt, amennyiben lehetséges! De ha van olyan modem amivel nem szakad, akkor gondolom a D-LINK-el is beállítható!
-
havri1
félisten
válasz MaxxDamage #39879 üzenetére
Te nem 1.1 megabittel hanem megabyte/al töltöttél.
1.1 * 8 = 8,8 ~ 10 mbites net.
30mbites nettel töltök olyan 3,5 mbyte/sec-el lefelé.
[ Szerkesztve ]
havri
-
toydog55555
csendes tag
Úgy néz ki megoldódott a PPPoE problémám. Téhómék kiküldtek egy szerelőt aki saját elmondása alapján nem ért ehhez félórás bámulás közben és 3 központ által észre nem vett leszakadás után inkább elment. Ismerőstől kaptam egy ilyet , amióta ezt felraktam, azóta szinte egyáltalán nincs szakadás. A netet is jobban kezeli mint a WR940N, torrent is stabilabb vele.
Ez mitől lehet? ZTE ZXV10 H201L is leszakad, DSL360R T1 is leszakad, ez nem[ Szerkesztve ]
-
válasz Khelben #39874 üzenetére
Volt az "S" csomag ahol 1.1Mbit/s -el töltöttem (max. 1.2-vel is láttam - / torrentnél)
Az "S" csomagnál a kínált 10Mbit/s , garantált 1Mbit/s (letöltési)"M" csomagnál 1.6Mbit/s -el töltöttem most max. / torrentnél....
Az "M" csomag kínált 20Mbit/s , garantált 10Mbit/s (letöltési sebesség...)Akkor, hogy is van ez ? / valaki magyarázza el légyszi részletesen... /
Pár mentett kép az S és M csomagról sebességileg...
én a garantáltat úgy értelmezném, hogy annyival tölt le ténylegesen.... nem még azt az értéket elosztani 8-al... pff. (vicces) értem én azt, hogy miért kell elosztani 8-al , de nem értem miért így csinálja a T-Home. ez a parasztvakítás vagy mi ? /ja és ha az S csomagba említett "garantált" 1Mbit/s -et elosztom 8-al akkor 128 -at kapok ami Kbit/s ... tehát negyed megának a fele a max. letöltési sebesség nem ? én mégis 1.1-1.2Mbit/s -el töltöttem max....
(#39882) havri1: vagy magyarul 1100kB/s
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
sirály12
őstag
válasz kabelmania27 #39866 üzenetére
Nincs elosztóm, kábeltévét nem fizettem elő, csak a net érdekelt.
Kint az oszlopon nem messze van valami erősítő, gondolom azért ilyen a jel.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
havri1
félisten
válasz Khelben #39874 üzenetére
Ha neked ADSL2 van, és közbe bekerült a VDSL a környékre, attól még maradsz ADSL2-n sajnos.
Át kell kössenek másik DSLAM-ra, és kell egy másik HGW, amivel tudsz csatlakozni.
ZTE, SPeedport, és most a Huawei az új.
Kell egy csomagmódosítás először. Mindenféleképpen ejtsd meg sztem, gyorsabb sokkal, és olyan, mintha optikád lenne..Tényleg minden megy rajta. 3 IPTV beltéri HD-val, és 30/5 net.Amúgy ha 30mbit elérhető nálad, akkor 100%, hogy VDSL van ott.
Ha kábel lenne, akkor menne a 2 nagyobb csomag is. Amúgy a részleteket ha lenyitod, elvileg kiírja, hogy DSL vagy Cable vagy mi van ott. Előbb linkeltem egy képet, ott látszik. Nálam DSL-t ír, mert az van.
Másnál Kábelt, mert az van stb..[ Szerkesztve ]
havri
-
Khelben
nagyúr
válasz havri1 #39872 üzenetére
Ezt vajon hol lehet megtudni? Mert gondolom ha VDSL lenne, akkor a 20 Mbites csomag menne azért 20-szal, nem csak 16-tal, jól gondolom?
(#39873) luimapeiz : szerintem kevered a Mbitet (Mb) a Mbyte-tal (MB). A letöltőprogramok általában Megabyte-ban számolnak, ami a 10 Mbites vonalon 10 / 8 = 1,25 MB/s.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Khelben #39869 üzenetére
Nálam is hasonló volt 2013-ba a helyzet és az IPTV mellé csak a NetMánis S csomagot lehetett (engedtek) , de már elérhető a NetMánis M csomag aminél a garantált ugye 10Mbit/s , 2db TV-n van használva az IPTV Családi csomag (2.-ik TV-n vez. nélküli eszközzel) és most is 1-ik ember azt mondta, hogy nem fog menni, mert IPTV mellett max. a 10MB-os használható csak /adott vonalon/ , de ma megint telefonáltam és be is állították a csomagokat és már azt is használom... igaz töltöttem le és csak 1.5-1.6Mbit/sec -el jött a cucc , korábban a 10Mbit/s garantált -nál 1.1Mbit/s -el töltött le, így sokat nem léptem előre... /bár ha úgy számolom, hogy 10Mbit -et elosztom 8-al akkor 1.6Mbit/s -et kapok , ez így a valós ?/ nem értem most ezt... /azt hittem a garantált 10Mbit/s -es letöltési sebesség valóban 10Mbit/s -el is fog lefelé tölteni.... de nem úgy tölt lefelé ! /
L
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Intruder2k5 #39870 üzenetére
Kivéve, ha VDSL lett az ADSL. (Csak VDSL-en van kizárólag 30mbites max net, így sanszos sztem)
Akkor minden további nélkül fog menni a 30 mbit net és az iptv is.[ Szerkesztve ]
havri
-
MODERÁTOR
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok!
Mennyi az esély rá, hogy egy 20 Mbites ADSL előfizetés mellé, ami max. 16 Mbites letöltést tud produkálni, kapok IPTV-t? Egyszer már próbálkoztam, de akkor elutasítottak, mondván, hogy csak akkor kaphatok IPTV-t, ha 10 Mbitesre csökkentem az ADSL csomagomat. Most viszont valamit fejlesztettek, mert már 30 Mbites csomag is elérhető a lakhelyemen (annak ellenére, hogy a 20 Mbites is csak 16 Mbitet tud). Érdemes próbálkoznom a megrendeléssel?
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #39866 üzenetére
Nem ez a baja
-
s_otto
csendes tag
Hali.
ZTE zxdsl 931 router-modemem van a t-home- s 30/5 -ös net mellé. A ZTE-nek csak a modem részét használom, a wifi letiltva, és egy netgear router osztja a netet.
Ma észrevettem, hogy büdös égett műanyag szag van, és egyértelműen a zte-ből jött, pár másodpercig. A net ment, egyébként a szagon kívül semmi extra.
Vélem hamarosan meg fog dögleni, nem szeretnék pár napig net nélkül maradni, kérdésem milyen modemet vehetnék, a zte kiváltására?
köszi, üdv
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
válasz MaxxDamage #39862 üzenetére
Esetleg hogy ha van hd tv és igényed hd adásokra akkor iptv családi hd csomagot nézd meg pár száz különbség van csak.
-
Sziasztok,
Lassan lejár a hűségidőm és telefonon egyeztettem a T-Home-s kollégákkal... new csomagok és new árak megint... ja és 2év hűségídő /régebbin 1év volt/
Ami volt az:
TV : IPTV Családi Extra csomag - 6.500 HUF / hó
Net: NetMánia S csomag - 2.830 HUF / hó
Telefon: Alap csomag - 400 HUF / hóami változott az a következő:
TV: IPTV Családi csomag - 3.700 HUF / hó
Net: NetMánia M csomag - 4.790 HUF / hó
Telenfon: Maradt az Alap - 400 HUF / hóközel ugyanazt fizetem az újért amit a régiért és a net sebesség elv. jócskán gyorsult...
régi asszem 10.300 HUF , új meg 10.500 HUF /brutto/ ami fizetendő....Szerintetek jól döntöttem ? /remélem igen/
Internet az S csomag volt és az "Aktív" letöltési seb. 10MBit volt 1Mbit/s volt csak a garantált... ez amit rendeltem M csomagot a kinált letöltési seb. 20Mbit/s amiből a garantált 10Mbit/s ami elvileg 10x gyorsabb valójában mint a régi csomagom volt igaz ? /letöltési sebességet nézve/(#39863) wmati: igen ezt kérdezték is, de nincs rá szűkségem, mert a kép / hang alapjába véve tökéletes / megfelelő számomra ! (a SetTopBox beáll. az 1080 -as értékre így perfect) , bár van FHD LED TV -m , de azt a funkciót USB-s külső HDD-n keresztűl használom igazán Blu-Ray filmeket nézve
L
[ Szerkesztve ]
-
wmati
addikt
-
sirály12
őstag
válasz kabelmania27 #39821 üzenetére
Erre gondoltál:
RF Parameters
Downstream
Frequency Power -0.3 dBmV
Signal to Noise Ratio 41 dB Modulation QAM256
Upstream
Frequency Power 45.2 dBmV
Upstream Data Rate 5120 Ksym/sec Modulation QAM64A modem pedig: Thomson THG541
[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
ekrisztian
őstag
válasz sirály12 #39832 üzenetére
Szia!
Nálam is ez volt.5Mb max ennyi lehet.Majd némi puncsolás és a megfelelő ember megtalálása után lett papiron 20Mb.Ami adsl volt az elején és 1évig finomitottuk,dchard segitségével végül 19 össze is jött.Saját eszközzel.A thome hgv nem tudott max 14-et.Ami az IPTV miatt 10Mb volt efektív.Ismét vonal diagnosztika és nyomozás után dchard tanácsára rákérdeztem vdsl átkötésre.De nem mondtam nekik hogy közben le fogom mondani az IPTV-t.Szerelő hozott egy Speedportot és max 20perc alatt lett 23Mb netem.Igaz most meg a jel/zaj viszony nem jó.De majd azzal is csinálok valamit.Irdatlan hosszú kábelen lóg a modem.Ezt minimalizálva várok némi javulást.1200m-en vagyok a központtól.Valahol a speedport irja a jel/zaj viszonyt? Vagy azt csak a központ látja?
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Üdv!
Érdeklődnek, hogy azok a csatornák amely nem teli képernyős, azokat valamiképpen belehet állítani, hogy teljese képernyős legyen?
-
sirály12
őstag
válasz havri1 #39833 üzenetére
De én azt nem értem miért?
Mint írtam, stabilan vitte a 15-ös netet! Akkor miért kell visszaváltani?
De lenne rá egy fogadásom, a 30 se fogna ki a hálózaton!
A legelső időkben a tesztüzem során pár hétig - 1 hónapig ingyen volt a net, és akkor voltak néha 30-40Mb-es letöltéseim is! Tehát a hálózat nem igazán rosz. Nem hiszem, hogy valós akadálya lehetne a dolognak!
Csak az igazság az, hogy mivel nincs más szolgáltató megtehetik!
Ez itt a baj!Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
sirály12
őstag
válasz havri1 #39831 üzenetére
Szerelőt időzve: " A környékre csak 10Mb van kiadva. Nagyobbat nem lehet kérni, és nem is kötik be! Ha egy benti operátor engedélyezi is, az csak hiba lehet! "
Ezt pár napja mondta, ez egyik szerelő!Csak azt nem értem, ha eddig gond nélkül ment a 15 is, akkor most miért kell visszalépni?
A rendszer kábelnetet lát, ezzel nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
havri1
félisten
válasz sirály12 #39830 üzenetére
Érdekelne, hogy a rendszer mit lát, kábel rendszer vagy csak dsl?
Mert az is lehet, hogy szarul van felvéve a rendszerbe a hálózati állapot. És nem is adja ki a kábelt.
Az a mérvadó, amit a háznál a szerelő lát, mond. Nem az ügyfsz. Ő max berögzít ezt azt..Szerk.: Nálam jelenleg a weboldal azt írja, hogy a címen jelenleg nem érhető el internet szolgáltatás.
Fura, mintha náluk lennék pedig, és arról a netről írnék[ Szerkesztve ]
havri
-
sirály12
őstag
válasz kabelmania27 #39828 üzenetére
Erre írja, hogy csak 10Mb-es lehetséges, a többi ki van szürkítve!
Ezt 2 napja néztem!Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #39828 üzenetére
Az most nem fog menni meg akartam nézni a települést de 502-s hiba (Bad Gateway)!
-
sirály12
őstag
-
sirály12
őstag
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #39815 üzenetére
Honnét veszed hogy el bírja a 120 ? Elméleti max ja sokk okból vissza korlátozzák és nem adnak ki nagy csomagot. Az is lehet hogy nincs nála ed3 sőt lehet hogy hibás Telekom elő minősítő rendszerre és tévesen mondták hogy nem megy nála a 20 as csomag. Elég sok lehetőség van.
(#39809) sirály12 Milyen modemed van ?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz kabelmania27 #39815 üzenetére
Pedig nem bírja el látod. Vagy csak a rendszer marha "friss".
havri
-
havri1
félisten
válasz vtechun #39811 üzenetére
Elég a fenét. Persze biztos van olyan felhasználás, amire elég, de nekem már a 30 sem elég sajnos.
Tudom, otthoni net, de akkor is.
1 pc, 3 noti, 3 telefon. Valaki elkezd youtubezni, hd stream, megeszi a sáv 1/3 simán.
Esténként, ha mindenki itthon van, simán van 40-80as pingem 20 helyett.
HD korszakában a 20-30 mbit már semmi. Sajnos..
Nem bírja ezt a sok eszközt ez a net már. (nem feltétlen sávszél hiba, hanem kapcsolatok száma, de hát ez van)
Erősen gondolkozom, hogy én is bekötök még 1 vonalat még, UPC-t. Megoszlana a felhasználás..Sok mindenre elég lehet az a 10 mbit is, de már nem index.hu-t olvasgatnak a felhasználók, hanem Youtube, torrent, FB, stb..
[ Szerkesztve ]
havri
-
sirály12
őstag
Miért van az, hogy magyarországon, csak visszafelé lehet fejlődni?
Eddig 15 megás kábelnetem volt, újjítanám meg az előfizetésem, és erre, csak 10-est lehet kérni!
Még a 20-ast sem engedik, mert azt már nem lehet! Miért? Mert az ég kék?
Ez egy vicc! 10/0,5-est akarnak nekem adni! 2014-ben!
Kösz t-home!Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #39802 üzenetére
-6 -8 körül voltak ki vettem a mmwo-t és most ilyen.
-
Sasos
senior tag
válasz vtechun #39782 üzenetére
Ez nálam már gyakorlatilag megvalósult, mert van kábelnet, csak épp konkurencia nincs...
Más... Ősszel jöttek nagy létrás emberek, és telekábelezték az egész környéket (DIGI-s autókkal voltak). A sarkokon szép kötegekben a kábelvégek feltekerve, illetve szép fehér dobozkák felszerelve. Ez jelent valamit, vagy akár évek is eltelhetnek mire élő hálózat lesz belőle? Mert ősz óta nem történt semmi, viszont ha beleugrok egy hűségidősbe, és másnap lenne még egy szolgáltató, akkor sokkot kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hell Let Loose
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Félkonfig: 5800x3D, 32gb 3200Mhz CL16, ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI), NZXT Kraken X63
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest