Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Eljött az év utolsó napja. Ez az utolsó pár nap úgy eltelt hogy észre sem vettem és már itt van szilveszter. Az egész karácsony úgy zajlott hogy semmi komolyabb ünnepi hangulat nem volt rajtam. Talán az lehet az oka hogy nem volt időm lelkileg rákészülni mert sokáig dolgoztunk.
    Tegnap délelőtt kitakarítottam táltit. Nem akarom elhanyagolni mert lett egy családi autónk is. Persze azért lolára is ránéztem. Rendeltem egy halom alkatrészt egy másik bontásra ítélt escortból. Még az a szerencse hogy szó szerint fillérekbe kerül az alkatrész ebbe a típusba. Lassan de biztosan rendbe rakom az öreglányt. Most törött vagy repedt burkolatokat rendeltem + gyári hangszórókat az ajtóba és még pár apróságot ami inkább esztétikai hiba mintsem a működést befolyásolná. Délután sétáltunk egy nagyot a verőfényes napsütésben. Fini volt a sok ködös szutyok nap után egy kis napfürdőzés.
    Azon gondolkodom hogy kellene írnom valami évösszegzőt de ki emlékszik már mi történt az év elején. azért megpróbálom.
    Munka: Év elején építettünk egy szép kilátót amit hagyományos fakötésekkel építettünk fel. Ez betartott május 20-ig. Aznap kirúgtak minket ezért emlékszem a dátumra. Arra kellettünk hogy a pénzt be tudják zsebelni. Utána építettünk még 3 ugyanilyen kilátót, amit vasakkal raktunk össze. Volt szemét tetőfelújításos munkánk és voltak előtetők is. Pavilont is építettünk 6 szögűt és sima téglalap alakút is. Falaztunk, zsaluztunk és új tetőt is építettünk. Na nem sokat. Reméljük ez a 10+10 milliós családi támogatás meglendíti kicsit az építőipart.
    Idén is szereztem be komolyabb gépeket. Vettem egy nagy Maffel körfűrészt és vettem 2 Hilti akkus ütvecsavarozót. Vettem egy elektromos stihlt is. Nem is emlékszem milyen gépeket vettem még. :F
    Jövőre tervben van egy gigantikus körfűrész vétele ha lesz jó áron. Annak minimum 165mm-t kell átérnie. Szeretnék bővíteni az akkus gépparkomat Hilti gépekkel. Körfűrész, flex, csavarbehajtó...ilyesmik. Lehet egy új láncfűrész is belefér. Úgy néz ki munka lesz ami kitermelheti a pénzt rá.
    Család? Legfontosabb hír az egyértelműen hogy egy újabb gyerkőc apukája leszek. Boldizsár 1 hónapon belül közénk érkezik. Már nagyon várja mindenki a kis kukacost. Idén elrendeződött édesem válása és össze is házasodtunk. Mi ilyen maradiak vagyunk. Ha igazán szerelmes az ember ezzel a papírral is biztosítani akarja a párját hogy komolyan gondolja. Semmi extra nem volt csak 2 tanú és a gyerekek. Nagyon családias volt a ceremónia. Gyerekek az ölünkben és szinte csak egy beszélgetés jellege volt. Szerelmem töretlen a lányok felé! Nem csak édesemről van szó hanem ezekről a kis hisztigépekről is. Imádom és ragaszkodok Adrihoz is. Ő az én lányom is. Nem különb mint a többi. Katica ovis nagylány lett. Imádja az ovit és szüksége is van rá. Örülök neki hogy ilyen könnyen ment a beilleszkedés. Tulajdonképpen nem is volt beszoktatási periódus mert már első nap el akarta zavarni édest. Névváltoztatás is lezajlott. Már Katica és Sári is az én nevemet viseli.
    Szerelem: Töretlen és lángoló. Ezt külön kell vennem mert szerintem ez az éltető ereje a kapcsolatunknak. Ez aranyozza be a napjainkat. Ettől igazán család a család. Ha elmegyek édes mellett hozzá kell érnem és meg kell simogatnom vagy épp megmarkolni a fenekét. Annyira IMÁDOM ŐT! Csak így csupa nagybetűvel. Házasságok és kapcsolatok mennek tönkre körülöttünk és nem érzem azt hogy mi erre a sorsra jutnánk. Ennek a biztos alapja, a tűz életben tartója az én Mónikám akitől annyi gyerek jöhet ahányat csak a sors ad nekünk. Én úgy gondolom hogy ez az igazi szerelem ismérve. Nem gondolkozol azon hogy ha a sors egy gyermeket ajándékoz hogy megtartsd e. Az imádott nőtől magától értetődik ez. Majd a sors ad erőt és munkát ahhoz hogy fel tudjuk nevelni őket.
    Nagyjából ennyi jutott eszembe erről az évről. Volt haláleset is az évben de erről nem szívesen írnék.
    Boldog új évet mindenkinek.

Aktív témák