Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tornas

    őstag

    válasz *Ropi* #7868 üzenetére

    Azért az a 1,5 év tényleg rossz szériát takarhatott, de ebből még nem érdemes általánosítást csinálni. :N A legtöbb kondér vígan kibírja 5+ évig és az 5+ éves megfelelő minőségű tápoknál is kicsi a valószínűsége az instabilitásnak. Én ilyen rossz minőséggel a G-luxon kondiknál találkoztam, ahol azok kb. 2 év után megpusztultak a tápokban.

    "A kérdező konkrétan együttműködő eszközöket kérdezett: pontosan ezért mertem ajánlani, mert nem csak hallottam valakiről aki már látott ilyet, hanem személyesen használom ezeket: annyira megbízok bennük, hogy az ügyfeleim anyagait is ezek védik. Én nem a katalógusokból ajánlok, hanem saját tapasztalatok alapján: elmondtam ami nálam bevált, persze másnak nem kötelező úgy csinálni."

    És azzal sincs semmi baj, ha túlbiztosítod magadat és az ügyfeleidet. De ezt a túlbiztosítást sajnos nem mindenki engedheti meg magának, mert legtöbbször a pénz beszél, még a józan eszűnél is. Ilyenkor az általad még nem használt és nem tapasztalt dolgokat is érdemes elő venni ajánlásnál.

    [ Szerkesztve ]

    "Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."

Új hozzászólás Aktív témák