Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
GAMEPOD
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Korábban már kérdeztem a problémám, de sajnos nem jutottam sokkal előbbre, ezért kérdezek tovább is a problémával kapcsolatban.
Van egy APC Smart-UPS 1000i, ami több éves állás után a videón látható hibajelenséget produkálja. Aksik fel voltak töltve a videó készítésekor, viszont egyik új, a másik kb egy éves volt, de a régebbi is legalább 25 percig bír tartani egy intel dual core gépet.
Kaptam olyan tanácsot, hogy kondizzam újra, amit a nagy puffer kivételével meg is tettem. Ez utóbbira azt javasolták, hogy felesleges cserélni, nem nagyon szokott tönkremenni. Sajnos a helyzet nem javult, a hiba továbbra is fent áll.
Próbáltam azt, hogy bedugva hagytam 10-12 órára, de az aksikat kicsit lemerítette. A töltő vezetéken 17-17,5V van kb a 24V helyett.Kérem, aki tud segítsen, hogy mit nézzek meg, cseréljek a szünetmentesen, hogy újra üzembe tudjon állni.
Előre is köszi és üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- További aktív témák...
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest