Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz PROTRON #17130 üzenetére

    Szia, kezdem a legalapvetőbbel: optikai kábelen nem jön be sem a villám se a túlfeszültség. Mivel az adat fény formájában halad egy üvegszálban és nem rézdróton jön az adat.

    Persze bármi ami konnektorra van kötve pl. az a szolgáltatói eszköz amibe az utcáról bejövő optika megy már túlfeszültség alá kerülhet vagy akár az áram is befigyelhet.

    Szerintem neked nem UPS kell hanem egy egy inverter, egy pár jó nagy akkuval (párosan szép az élet :DDD bár ha jól értem az újabb típusok egy darab 12V-os akkuval is mennek.

    SPS SOHO 1000 41-50k közötti áron igaz arra érdemes figyelni, hogy van a régebbi LCD nélküli és az újabb LCD-s változat. (42k-ért a BeVa Chip-nél a régi, 50k-ért a másik helyen már az LCD-s változat kapható ez a bolt akkuval is árulja "csomagban" )

    Egy átlagos UPS-ben 1-2db 7-9Ah-ás akku van egy ilyen inverterhez pedig akár 200Ah akku kapacitás is csatlakoztatható ez talán overkill de 1-2db 28Ah-ás már nem.
    Akár már 70k-ból is komoly tartási idő is megvalósítható: inverter +1db 24Ah, de 80k-ból még komolyabb: inverter + 65Ah-ás akku.

    Elég nagy dobozok és van hangja is tehát mindenképpen valami NEM lakóhelyiségben kell használni.

    Ezzel a 65Ah-ás akkuval ez az egész hóbelebanc elfut egy napig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák