-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Üdv
Mi lehet a probléma
PC-ről NAS-raNas-ról PC-re megvan a sebesség
A NAS egy 115 a HDD-k gyak ugyan azok, NAS-a 4TB, PC-be 2TB WD Purple."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz Raymond #47151 üzenetére
Na megvan a hiba, de mi az oka arra ötletem sincs.
Nagy nehezen leállt a nas, restart és ameddig nem nyúltam külső eszközről az emby-hez addig nem volt semmi gond.
Amint megnyitottam egy TV-ről már a listázásba belefagyott és onnantól lett elérhetetlen a nas csak a hardveres leállítás működött."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Sürge help kéne!
Ds115-re felraktam az emby-t na azóta nem lehet sehonnan elérni a nast.
Se böngészőből se smb-n.
A nason bőszen villog a HDD meg a lan led, szvsz indexelhet de a nas kibekapcsoló gombra is csak villogás a válasz egyszerűen le sem áll már lassan egy órája.
Gondolkodok a konnektorból kirántásra de nem tudom jó ötlet lenne-e, nem okozna valami összeomlást én meg nem szeretnék újra levadászni cirka 2 tera filmet, zenét."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
Szépreggelt
Láma kérdésem lenne.
Adott egy DS115 amibe beraktam zacskóból bontott szűz HDD-t. Bekapcs majd böngészőből irány a diskstation:5000 mire némi homokórázás után kiírta, hogy nincs a nasban HDD.
Nas kihúz, HDD ki asztali gépbe be, aholis már boot-nál jöttek a gondok, gép nem indul, másik sata porton nagynehezen feláll a win de lemezkezelő nem látja a HDD-t.
Én baxtam el valamit vagy gyári hibás lehet a HDD?"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD
- HP SPECTRE X360,4K UHD,core i7 8705G,IntelHD+RX VEGA 4GBVGA,16-32GB RAM,512 SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Ubiquiti UniFi Security Gateway - USG-3P - Ingyenes futar eloreutalassal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest