Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b-max
senior tag
Photo Station kérdés. Androidos telefonra telepitettem a DS photo-t , viszont nem tölti fel automatikusan a DCIM mappából a fotókat. A telefonon kiirja hogy pl. 8324/x fotó (itt az x-et számolja egészen 8432-ig ) , de nem jelennek meg a fotók sehol. Ami furcsa, hogy nem tudom kiválasztani a "biztonsági mentés célja" menü alatt egyik konyvtárat se. Megjelennek a könyvtárak, de az OK gomb szürke marad , nem tudom rányomni.
Ha a galériában egy fotóra rányomok küldéssel a DS - nek, akkor gond nélül felmegy a NAS-ra a fotó.
Mi lehet a gond ?
Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
b-max
senior tag
Kollégák, az hogy tudom megcsinálni, hogy Synology nas-ra távoli IP kamerát kötök rá ? A kamerák az interneten vannak, szolgáltató mögött, változó IP-vel. 2 kameráról van szó, a tipusuk nincs benne a támogaottt modellek között, kinai olcsó kamerák .
[ Szerkesztve ]
-
b-max
senior tag
Kollégák , a következő a gondom.
Adott az androidos telón a DS photo, az asztali gépen a Cloud station drive .
Nos, nem tudom összehozni a kettőt, ugyanis a photostatin könyvtárát nem látja a az asztali gépen, mikor létre akarok hozni a szinkronizálási feladatot. Mi lehet a gond ?
A fotón látszik, hogyan helyezkednek el, és sajnos nem tudok "visszalépni" a kiválasztásnál...Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
b-max
senior tag
Sziasztok, olyan gondom, van, hogy nem tudok tetszőleges konyvtárat hozzáadni a médiaindexeléshez. Egy adott felhasználó alatt vannak a könytárak, amibe a filmek vannak, de azt nem látom a médiaindexelésnél a hozzáadható könyvtárak között. Mi lehet a gond ?
music/photo/surveillance/video ezek az könyvárak. Elvielg van engedélye az adminnak olvasni a felhasználó könytárait.
[ Szerkesztve ]
-
b-max
senior tag
Sziasztok,
androidos készüléken beragadt a DS photo. Egy képnél megállt a szinkronizálás, előkészítés folyamatban, azt irja ki. A fotót közben le is töröltem a készülékről. Mi lehet a gond ?Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
-
b-max
senior tag
Sziasztok,
A mobilomon lévő fotójak szeretném a NAS-ra felvarázsolni, és onnan leszinkronizálni a PC-mre egy köynvtárba. Ezt melyik alkalmazással tudom megoldani? DSPhoto? Vagy cluoud?
Persze esetleg az is jó lenne, ha a QID segisgével a netről egy másik gépre is le tudnám a fotókat szinkronizálni[ Szerkesztve ]
-
b-max
senior tag
válasz RockCNC #93928 üzenetére
De elvielg valahogy be lehet szikronizálni a PC-re , csak most nem tudom, hogyan, erre keresem a megoldást.
Meg tudom nézni NAS-on is, de :
- egy csomó weboldalra, ha akarok feltölteni fotót, nem látja a becsatolt meghajtót
- a Linux filekezelője teljesen kihal, amig a NAS észheztér, ha egy másik fülön ott meg van nyitva, kurvára idegesítő, várni kell
- Gépről sokkal gyorsabban lehet kezelni a fotókat (18e fotó van a telómon)
- A filekezelő nem tud keresni a NAS-on lévő könytárban, csak az éppen aktuálisban
- 21. században élünk
- és még sorolhatnáma biztonsági megmentés teljesen más dolog, akarok azt is csinálni, de annak szerintem semmi köze ehhez
[ Szerkesztve ]
-
b-max
senior tag
DS413-at szeretnék használni,
A fotókat akarom letüközni az asztali gépemre.
Ha jól tudom a Synology Drive kell hozzá, de nem találom a csomagközpontban...
Van rá esetleg valami más megoldás?Telefonos elérhetőség : huszas 92 6kettő 3O4 - Viber is
Új hozzászólás Aktív témák
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest