-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz heartdown #238182 üzenetére
Ugyanannyit mutat a jobb oldali segédmutató, mint központi óramutató, csak nem 12-órás (amin naponta 2x megy körbe), hanem 24-órás tárcsán (amin naponta 1x megy körbe). Pl. az én képeimen mindjárt 2 órát mutat a központi mutató, a jobb oldali segédmutató pedig 14-et fog, vagyis délután 2 lesz.
[ Szerkesztve ]
Cronos Skyline karóra eladó!
-
andrew01
tag
-
@mriya@
őstag
válasz heartdown #237461 üzenetére
Nagy valószínűséggel mind a négy karórában ugyanolyan szerkezet dolgozik.
Itt már csak az dönt, melyik tetszik jobban neked.
Személy szerint a szögleteset nem javaslom, egy idő után gond lehet az üvegtömítéssel.
A negyediknek integrált szíja van.
Talán a Hamilton a legszimpatikusabb.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz heartdown #237101 üzenetére
A Lorus bejön nekem is, de próbáld fel, ha tudod - becsapósak ezek a szögletes tokok optikailag. Szerintem megér annyit, és jól is néz ki. Hamis órát meg egy idő után szégyelli az ember saját maga előtt, az csak poénból jó /és kipróbálni h tetszene-e az eredeti/, nem állandó hordásra.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
TechN7ne
nagyúr
válasz heartdown #235203 üzenetére
Ha használt áron veszed őket ,akkor egy forintot sem buksz rajta ,sőt ,ha jó árban veszed még jól is jársz.
Ellenkező esetben ha veszel egy 70k s Casio t ,ott már nincs akkora érték a kezeden és azonnal 50-60% buko ,viszont feltételezem nem szeretnéd eladni ,de ez is lehet egy álláspont esetleg. -
hoffman_
nagyúr
válasz heartdown #233852 üzenetére
én lassan 5 éve nyúzok egy GW-4000-1A3-t és nagyon szeretem. ez sem pici, de a Mudmaster egy szörnyeteg. bitang egy szerkezet az is. nekem kritérium volt az analóg. mindenhova ezt viszem, ami terep, munka, sport, és egyéb öltönytől eltérő napirend. látszik rajta, hogy nem irodai darab, de semmi komoly, jól bírja. egy dolog, ami szerintem alapvető és elkerülhetetlen, ha G-Shock: no tough solar, no buy.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
dzsi23
addikt
válasz heartdown #233852 üzenetére
Nagyjából az összes G-t erre találták ki (a bling-bling modellektől eltekintve). A Mudmastert javasolnám, de az újak között szinte csak inverz kijelzős van, ami irodába okés, de rendeltetésszerű használatra inkább a "simát" választanám. Utóbbival talán még lehet találni régebbi modellt. De a Rangeman is megfelelő választás. Ahogy a ~40 ezres GW-M5610 is megfelelő, szal olyat válassz, ami tetszik, méretben megfelelő, és tudja azokat a funkciókat, amikre szükséged van (pl. rádiójeles vagy bluetooth szinkronizálás, fényenergiás töltés, kicsi vagy nagy gombok [bár ez nem funkció, de fontos szempont lehet], stb.).
-
fagyalllo
őstag
válasz heartdown #233403 üzenetére
Igazából bármelyik G-Shock jó lehet, a már kifutott, de még 1-2 helyen kapható Mudman G9300-at is ajánlanám, nincs tele feleslegesen sok funkcióval, a fényevés hasznos, elemcseréhez se kell megbontani.
Itt böngészgetheted az aktuális itthoni kínálatot: [link]- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
hallador
addikt
válasz heartdown #233385 üzenetére
A legolcsóbb ilyen óra, ami erre készült a ma már klasszikusnak számító Casio G-Shock G9000. Ennek az órának a története érdekes, mert hogy van neki.
Az órát becenéven Desert Shock-nak hívják, ezt az órát a Toyota gyár használta a sivatagi versenyeken. Kifejezetten ilyen feladatokra tervezték.Ezt az órát a francia idegen légió is használja. Tehát nem kamu amit tud.
Amúgy pedig a drágább verziók, amik ennél az óránál nem lesznek nagy eséllyel masszívabbak, de sokkal jobban leolvashatóak, és többet tudnak mint a g9000, de 3 * annyiba kerül, mert mutatós aminek a legnagyobb előnye, hogy nagyon jól látható, de sokkal nagyobb is mint a g9000.Valamint solar-os és hasonlók. De ahhoz csukló is kell. Azaz a Mudmasterek nem kicsik.
A Limunox komolytalan ilyen felhasználásra.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
@mriya@
őstag
Nekem volt eredeti Luminoxom, nem is egy (kettő).
Abban biztos vagyok, hogy az éles bevetésben sosem hordanák, maximum fényképezéskor.
De ugyanezt gondolom a KHS-ről is.
A Casio egyes példányai valóban a komolyabb megpróbáltatások elviselésére készültek.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
fagyalllo
őstag
A G-Shock órák minden alkotóelemét az ütésállóságot szem előtt tartva tervezték, hozzá képest a Luminox egy divatóra, katalógus szerkezetek egy marcona kinézetű tokban.
Miért csak a 9400 jöhet szóba? Láttad már a Mudmaster sorozat tagjait?- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dzsi23
addikt
válasz heartdown #231350 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy a külseje miatt választottad ezt? Nyilván van ennyiért jobb szerkezet Japánból, ami fénnyel táplálkozik, és még pontosítja is magát, de ha csak ez számítana, mindenki Citizent vagy Casiot venne ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz heartdown #231340 üzenetére
+-15 másodpercen belül szoktak lenni a kvarcok, de nem évente, hanem havonta. A Casio, ami most rajtam van 30 másodpercet késett fél év alatt, és ez a pontosabbak közé tartozik, szal az évi 10 másodperc nagyon jó, de még 15 is.
És ha netán tényleg eltörölnék a téli-nyári óraátállítást, akkor talán számítana is, hogy mennyit tér el évente, addig viszont félévente úgyis állítani kell.Cronos Skyline karóra eladó!
-
fagyalllo
őstag
válasz heartdown #231331 üzenetére
A műanyag kerék kvarcnál nem egyenlő a gyenge minőséggel, ott nagyon kicsi erők, nyomatékok vannak, tökéletesen megfelel a célnak.
Több helyen olvastam már, hogy az ETA kvarcok gyakrabban hibásodnak meg, mint a töredék árért kapható japánok, de számszerűsített tapasztalatot nem hiszem hogy találhatsz róla. Én nem aggódnék és ha tetszene, megvenném.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dzsi23
addikt
válasz heartdown #231328 üzenetére
A PVD bevonat néhány mikron vastagságú (polírozás emiatt kizárva, hacsak nem políroztatod le az egész bevonatot), a sarkokon kopni fog, illetve a nagyobb karcoknál is előbukkan az acél a bevonat alól. Lepattogni nem fog, mint a festék, annál azért jóval tartósabb, de nem egy örök élet.
A szerkezet rendben van.Ez példány azért biztos igénybe volt véve, nem az ing ujja koptatta le ennyire:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest