Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EAFC 25
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
válasz
Veron #277169 üzenetére
Van hozzá gumi szíj , egyet nekem is bekéne szereznem, esetleg valami színesbe hátha van. biztos lehet kapni valami utángyártottat valahol bár még nem kerestem.
Amúgy a titan 12 nagyon karcolódik de brutál könnyű , ugyh megint ezt venném valoszinuleg ha kéne választani. valami átalakítót kéne hozzá cncztetni és akkor lehetne natot rárakni -
|AP|
veterán
válasz
Veron #277169 üzenetére
valami a bader bracelet körül lehet, mert azzal az opcióval májust ír.
Nem is baj, addig hátha meggondolom magamKicsit bízom benne, hogy elindul az a trend (már lehet látni pár jelét), hogy a gyártók elkezdenek kihozni több kisebb (36-38mm) órát és lesz nagyobb választék. Most a legtöbb óra ami tetszik az 39-40-től indul 47 feletti tokmagassággal, ami az én vékony csuklómra már nagy.
Az ideális méret nekem a 37-38mm lenne, max 46, de inkább 45mm tokmagassággal. Itt még nem túl nagy a választék, többek között ezért is kanyarodok mindig vissza a Sealanderhez
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest