Hirdetés
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Joe
újonc
válasz
BAti77 #80569 üzenetére
Sziasztok!
Ma voltam Debrecenben a Roger's Premiumban, két órámat vittem, hogy árajánlatot kérjek a szervizköltségekre. Az egyik egy Mercedes Benz Valjoux 7750 werkkel szerelt chronográf, a másik egy ETA 2824-2-vel szerelt búváróra. Elsőnek jött a Merci, dekoratív hölgyike elveszi, kicsit nézegeti, majd mondja, hogy megkérdi a főnököt. Nemsokára jön is és mosolyogva közli, hogy 80.000, azaz NYOLCVANEZER kemény magyar Forint lenne a szerviz!Ekkor már fibrilláltam, de ha már itt vagyok gondoltam megkérdem, hogy akkor mit ért szerviz alatt, mert én a szerkezet szétszedésére, tisztítására, újrakenésére és összerakására gondoltam. Ő mondja, hogy igen, ez az, meg polírozzák a tokot és úgy fog kinézni, mintha új lenne. Mondom jó, de nekem csak a szerkezet karbantartása kell. Hát ők csak így tudják vállalni. Jó, akkor nézzük a másikat, hátha az olcsóbb, gondoltam én, erre mosolyogva közölte, hogy ez is ennyi. Majdnem mondtam, hogy hölgyem, ez csak hasonlít a Rolexre, de nem az!
Tehát szerintem nem valószínű, hogy náluk lesznek az óráim szervizelve...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- The First Berserker: Khazan
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest