Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keil Walker
aktív tag
Tegnap óta boldog scross tulaj vagyok. Gyárilag a 1850-es firmware van benne, sőt a kezelési útmutatóban is az Android Auto-t mutatják be
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
-
Keil Walker
aktív tag
Ebben a tesztben írták az új scross-ról:
" Többféle változat létezett a faceliftre, a magyar vezetők nem is erre szavaztak, de japánban ez lett a nyerő."
Nem tudjátok, hogy a többi verzióról van-e kép? Kíváncsi lennék milyen lehetett volna még. -
Keil Walker
aktív tag
Nemsokára én is csatlakozom az scross tulajokhoz. November végén gyártják majd. Elvileg karácsony előtt hazavihetem . Indigókék 1.4T. Ez már valószínűleg az Android Auto kompatibilis firmware-rel lesz ellátva, igaz?
-
Keil Walker
aktív tag
Köszi mindenkinek. 3 helyről már kértem ajánlatot. Holnapután elmegyünk még 2 helyre. Mindenhol kérem az atírás pontos költségét. Extraként csak a téligumi szett kell. Utána lesz bőven mit hasonlítgatni.
-
Keil Walker
aktív tag
Voltam ma tesztvezetni egy sx4_s-cross-t. Tetszik nagyon . 1.4T indigókék GL+-ra kértem ajánlatot, amire 4,7 milliót mondtak. Az lenne a kérdésem az itteni tulajoktól, hogy érdemes még plusz extrákat belealkudni az összegbe, és mik azok? Nektek volt valami plusz?
-
Keil Walker
aktív tag
Sziasztok! Egy ideje olvasom a topikot, mert az sx4_s-cross a kiszemelt autó, amit hamarosan valószínűleg meg is veszünk, ha minden jól alakul. Azt szeretném kérdezni, hogy melyik kereskedésben érdemes megvenni? Privátba is jöhet, ha nem szabad, vagy nem akartok reklámozni.
1.4T indigókék gl+ a terv. Sokat számít a metálfényezés? Sok helyen 130ezret kérnek érte pluszban, amit nem is sajnálnék rá, de nem láttam még egymás mellett egy metálfényes és anélküli scross-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest