Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Sziasztok,
Suzuki Vitara 1.4T lány hibrides kocsimon mostanában többször kijött a service start system hiba villogva. Mikor ez kijön akkor a start-stop rendszer kikapcsol, és a hibrid hajtás kikapcsol. Se töltés, se rásegítés nincs ilyenkor.
Van hogy egy idő után magától helyre jön, vagy ha leállítom és elindítom a kocsit akkor mindig helyre jön.
Van ötlet ez mi okozhatja? Szervízt is tervezem felhívni majd, de hátha valakinek volt már ez a hibája.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz mefistofeles #48617 üzenetére
[link]
Ha kimész a kerékért Érdre akkor fel is dobják ingyen a kocsira.
209k az amit gyárilag adnak, nem pedig 295. Persze van nekik más fajta is.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz mefistofeles #48560 üzenetére
Pl Vitara esetében a nyári az egy 17" alufelnin van, míg a téli 16" lemez felni. Ha a télit is kéred akkor az feláras, de ugyanazt a téli készletet vagy 60e el olcsóbban megkapod ha nem a szalonban veszed.
Csak szólok benzin se lesz benne. Kihoztam a szalonból a Vitarát aztán 500m-el odébb kanyarodtam is be a MOL kútra. 47literes tank mellett 46,3 ment bele teli tankra.
És szélvédőmosó se volt benne egy csepp se.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz 2ozzmexy #48535 üzenetére
A téli és a nyári külön felnin vannak, és ez egy zsír új téli kerék szett most került fel. Új felni, tpms szenzor is.
Mentem vele 90-el is, elmentem egészen Visegrádig mikor írtam. Most viszont úgy parkoltam, hogy a közelben se volt kocsi, és utána felismerte a szenzort pár km után végre.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Teli gumi felrakattam, és a tpms hibát jelez még. Gyári szenzor van a téli készletek is. Már kb 30km t mentem vele de nem ismerte fel az újat még. Mi a teendő egyébként ilyen kerek Csere esetén?
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz KubanitoS #48303 üzenetére
Nekem az 1.4T hybrides vitara van, és 130-as tempomat mellett hatosban 2500-3000 között van a mutató, olyan 2800 körül. 120-as tempó mellett meg 2300 körül.
A gyári yokohama téli gumiról kinek mi a véleménye egyébként? Persze nem szalonban véve, mert lehet olcsóbban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- ÚJ Schwalbe Wicked Will Super Race 29x2.4 (62-622) mtb külső gumi
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest