- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Az biztos,hogy a motorja NO1.
srác haverom nyári munkára ment egy szervízbe.Visszatérve ennyit mondott:nagyon csalódtam az opelban és nagyon nagy meglepetés volt a suzuki.
Taxis ismerősöm 300000 km-t használta : meghibásodás egy vízpumpa.
Mindenki csak lenézi,mert egy suzuki...de tény;hogy a japán motorok a legmegbízhatóbbak.És leszarom,hogy konzervdoboz;hogy gyenge és hogy suzuki.
Nekem megfelel és amíg hibátlanul működik addig nem fogom lecserélni.Azért meg pláne nem,hogy 5 liter helyett egyen 8-at. -
Totyi
őstag
Az igazság az,hogy nem megyek mint a barom vele.Szép nyugodtan.Pláne nem a soroksárin...kövér gáz aztán 30 másodperc és állhatsz mert piros.Ezért minek.
Amennyire lehet;vigyázok rá;nekem fontos hogy ne hajtsam szét.Bár néha kicsit megpörgetem;nem túl sűrűn.
Jaj...tényleg kipufogóaz szétrohadt...ez igaz ;de sport dobot rakattam helyette.
Azt nem tudom,hogy átmegy-e a vizsgán sport dobbal? -
Totyi
őstag
Nem veszem annak
83 ezer van benne;legutóbb 5 hónapja volt a műszaki;ott megnézték(biztos mindent).
Fék maradhat...stb.Nagyon keveset használtam(most többet;mert azzal járok dolgozni);ami évi 8000 km-t jelent.Most a duplája lesz.
Gumi volt cserélve, 3 éve;ablaktörlő is.
Itt most nem ezekre gondolok;ami magától érthetődik hogy elhasználódik.Pl,gumi,ablaktörlő,fék,hűtővíz,olaj...stb.Hanem semmilyen meghibásodása nem volt.
Legnéscsillapító 55%-os.
Télen keveset használtam;így az nem volt;de most veszek,ha minden igaz. -
Totyi
őstag
Mint swift tulaj;én is írnék 1-2 dolgot;de sztem sokan leírták már előttem.Persze;akinek mazda 626-osa van;vagy toyota avensis(új),az nem fog beleülni jó szívvel egy suzukiba.Ahol melózom,van 7 suzuki.Vegyesen...új és wagon-r;régi swift és ignis.Mindenkinek megfelel.Fogyasztás nyáron 5 alatt van;de télen sem megy 5.5 fölé.4,5 éve van nálam;most 8 éves 2X volt műszakin;amióta megvan.SEMMIT nem kellett cserélni rajta...ja,de pfff egy izzót és egy stiftet az ajtóba.Slussz...ennyi.
Persze nem vetekszik egy nyugati autóval;de nem is ez a cél.Kis fogyasztású alacsony költségű autó.Ez az amire nekem szükségem van.Egyszer sem hagyott cserben;ahhoz képest hogy 50 lóerő,elég jól megy és pörgős.Sport dobbal és gázgyorsító középpel még jobban pörög.1 hátránya van(eddig);mivel 8 éves;így nyikorog 1-2 dolog benne;ha nagyobb huppanóba érek.De ez legyen a legkevesebb...
Amire szánták;arra TÖKÉLETES.
Tildy...ne hagyd magad.
[Szerkesztve]