- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz Kornel #32294 üzenetére
Szórógittel csak "finomítanak" azaz ráfujják visszacsiszolják picit hogy "egybe olvadjon" a gittelt és a makulátlan felület fényezés előtt. Illetve a sima/üvegszálas gittbe száradás után a szóró tünteti el a nagyon apró lyukakat. Ha ez sem elég akkor flekkgitt.
Na de annyi a lényeg h ha nem csak karcrol van szó akkor önmagában a szóró, xart nem ér..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
blakey
titán
válasz Kornel #32294 üzenetére
Ahhoz látnod kellett volna, hogy az enyémmel mit csináltak, 5 napos korában rámparkolt a szerelő, elvittem a fényezőhöz és amig beszélgettem vele a lakatos srác már nekiesett, fémig csíszolt majd kezdte rátenni/heggeszteni a korongokat, kisebb nagyobb mértékben, makulátlanul simára kihúzta, belülről ahol még az alvázvédelem is rajta van valamint valamilyen bordás felület is, hibátlan lett, olyan szinten visszanyerte eredeti állapotát, hogy azt el sem hittem, pedig a horpadás mellett meg is lett húzva. Vannak olyan sérülések amiket bizony gyönyörűen ki tudnak javítani. Saját szememmel láttam, az ajtó feletti részt is kihúzták, pedig az még "szúrt" mélyedés is volt. Elhiszem, hogy van olyan lakatos aki nem tudja megcsinálni de nekem az Opelt mindkét alkalommal így csinálták.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...