Új hozzászólás Aktív témák
-
ett
aktív tag
válasz SzalaiG #3874 üzenetére
1.0, 1.2, 1.4 benya és 1.25 diesel. Ilyen motorokkal lesz. Többet még én sem tudok. Azt tudom, hogy a próbagyártás következő hónapban indul be, de soká lesz még abból sorozatgyártás.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
A japán autókat elég nehéz felülmúlni megbízhatóságban, kíváncsi vagyok én is erre a Kia-ra. Neked mondjuk inkább olasz-magyar-lengyel-cseh-német autód van, mint japán-magyar-lengyel-cseh-német. Így a megbízhatóság se a japánnal ér fel, hanem az olasszal, legalábbis motorikusan.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
Nem tudom, hogy kalibrálják, mi csak mérjük és ez az elfogadott érték. A liana nem tudom mennyit csal, azt a japánok gyártják.
Petek: tetszik az sx4? Jól hasít a fiat motor ugye? Padon kivitte simán a 220-at, de ott ugye nem cipeli magát, meg a terheket, csak egyhelyben megy.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
válasz joshua7 #3763 üzenetére
Amikor a funkcióellenőrzést végezzük a drum padon, mérjük a km óra pontosságát is 40 és 80 km/h-nál. 40-nél 41 és 47 km/h közt az elfogadott, 80-nál 81 és 91 km/h közt elfogadott a mutató.
-
ett
aktív tag
-
ett
aktív tag
-
ett
aktív tag
válasz Nightmare #3745 üzenetére
Igen, ezt dobta ki a gép.
Zadia: mikori a géped, a régi vagy az új? Ha az új, akkor a váltómű olajbetöltőt úgy találod meg, hogy aknára állsz vele, alámászol, aztán a váltó közepe fele, baloldalon van egy csavar, talán még a kék jel is látszik rajta, ha megtisztítod a mocsoktól. Az olajleeresztő meg a váltó legalján van, ugyanolyan csavar, négyzet alakú kulcs kell a kitekeréshez. A réginél is hasonló lehet, mindjárt meg is nézem, mert ahhoz van szervízkönyvem pdf-ben. Bocsi, ha hülyén írtam le.
[Szerkesztve]Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
válasz SzalaiG #3741 üzenetére
Azért, mert nincs verdám. Ez a Csoda nem az enyém, de ez se rossz masina. Ha veszek gépest, akkor valószínűleg swift lesz, vagy majd a splash, ki tudja mi lesz addig. Az olcsóbb az 15% kedvezmény, ami körülbelül annyit jelent, hogy eggyel jobb felszereltségűt tudok venni ugyanannyi pénzért, mint akárki más. Alkatrésszel se lenne gond, mert nagyker áron lehet venni, bár ez már drága. 2 éve még 50% kedvezménnyel lehetett azt is.
Nightmare: Érdekes felvetés. Én mondjuk furcsa hangokat nem hallok egyikből sem, pedig naponta 8-900 darabot röffentünk be gurigázás céljából. Mindegyiknek egyenletes az alapjárata, nem hangos, a kipufogó is egyforma mindnél. Lehet később jön elő a használat során amit írtál És a gyárban is 95-ös nyálat raknak bele, nem 100-ast. : )
[Szerkesztve]Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
ett
aktív tag
válasz SzalaiG #3506 üzenetére
Kisebb esztétikai változások, megváltozik hátul a padlolemez picit, meg a motor+válto, de csak dieselnél. Ezen kívul még lesz pár apro változás, de már nem emlékszem rá, pedig ma írtam alá a papírt, de csak a rám vonatkozo részeket figyeltem.
-
ett
aktív tag
válasz SzalaiG #3501 üzenetére
Akkor swiftet csak 2007-től vegyen akinek kell, mert akkor lesz pár változás rajta.
Donhere: nem hiszem, hogy ezt szoftverfrissítéssel meg lehet oldani, mert amelyik mutatja az átlagfogyasztást is, abban más kijelző van.
-
ett
aktív tag
Köszi a linket! Akkor viszont nagyon jól titkolják, hogy ilyen lesz az új wagon r, mert mi ad Isten, pont a ''mi autónkban'' melózok. Volt a sport swiftnek is tanulmányautója, de nem teljesen lett olyan, mint a mostani. Bár hasonlít, az igaz. Csak mondjuk a wagon r nem éppen swift alap volt, nem tudom miért akarnak neki olyat. Mondjuk nekem mindegy, csak vigyék.
-
ett
aktív tag
válasz fokukac #3008 üzenetére
Párkánytól 2 km-re lakok Szlovákiában (egyébként debreceni vagyok), úgyhogy tudom mennyi magyar van itt. Ja és a suzukiban dolgozok. Nem 60 % fölötti a magyar részaránya a verdának. Abban viszont igazad van, hogy nő a bevétele, mert nyugaton viszik, mint a cukrot. Előre el van adva egy csomó belőle, pedig le sincs gyártva.
-
ett
aktív tag
válasz fokukac #3003 üzenetére
60%-ban magyar termék? Ezt honnan tudod? Amire emlékszem, a felni magyar rajta. Kb. ennyi. Biztos van még más magyar is rajta, de nem sok. A rádió cseh, a moci japán/olasz ugye, sok alkatrész lengyel, meg német. A munkások, akik összerakják többségükben szlovákok, románok, kisebbrészt magyarok. Ez tuti nincs 60%.
-
ett
aktív tag
válasz Robi_73 #2966 üzenetére
Ezt miből gondolod? Most is 3-at gyártanak egyszerre. Ignis (subaru justy g3x), swift, sx4(fiat sedici). Továbbá az a terv, hogy minden évben egy új típust akarnak bevezetni. Bár ez még odébb van.
-
ett
aktív tag
-
-
ett
aktív tag
Tudom, látok annyit belole, hogy már lassan hányinger kerulget, ha meglátok egyet az utakon. Pontosan az sx4-be nem fog mostmár fiat motor kerulni. Hanem egy másik, mert a fiat nem vált be. A sediciben marad a fiat motor, az sx4-ben pedig másik és kisebb lesz. A japánok tényleg jo váltot gyártanak, jol is szuperál az autokban.
-
ett
aktív tag
Ezt én is tapasztaltam. Amíg nem épul fel a turbonyomás, olyan gyenge a moci. Utána már erolkodik rendesen. A váltok azért térnek el, mert a diesel swift fiat motoros, és ahhoz készen hozzák a váltot is az olaszoktol, a benzines meg japán ugye a váltoval egyutt. Nekem azért nem kéne a diesel, nem hiába mondta fel a suzuki a szerzodést a fiattal, nem váltak be a motorjai.
-
ett
aktív tag
Ezzel egyetértek. De a diesel swift se megy olyan nagyon jol, mint ahogy kéne neki, szerintem a benzines jobb. Hamar elfogyik az ereje. Meg nekem olyan furcsa is volt, amikor álltam át egyik aknárol a másikra. Indulok a benzinessel, semmi gond. Indulnék a diesellel, megfo alattam. Mi a fene van ezzel, kérdezem én. Majdnem padloig kellett nyomnom a gázpedált, hogy elinduljon.
-
ett
aktív tag
válasz GeorgeBerger #2871 üzenetére
Szerintem se rossz gép. Igaz nekem külsőre nem tetszik, de ez ízlés kérdése. A műszerfala tetszik nagyon.
-
ett
aktív tag
válasz SzalaiG #2815 üzenetére
Nem magyar, ahogy a hyundai-os topicba is írtam neked. Inkább vegyes. A motor japán, a diesel fiat most még, de már nem sokáig, a többi rész jórészt cseh és lengyel, a munkások, akik a szalagon összerakják legtöbben szlovákok, románok, kisebbrészben magyarok(többek között én is), ukránok, stb. Úgyhogy ez a mi autónk kicsit túlzás. Bár tényleg nem rossz.
-
ett
aktív tag
A motor a legtutibb az egész autóban, megállná a helyét bármelyik másikban. A mocit egyébként a japánok rakják össze és készen jön ide, úgy szerelik a verdába.
-
ett
aktív tag
válasz #16741888 #2738 üzenetére
Na ez mindent üt. Akkor már nem csak egy ogre van. Hátul tényleg kicsi a swift, de azért el lehet férni benne. Meg ez nem is nagy autónak készült. Nekem ugyan nincs, de látok naponta 100 darabot belőle.
-
ett
aktív tag
Na ez nem semmi. Szép árat akarnak kérni érte. Csak nem lesz ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy ruhás topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest