Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz TommyY2 #54556 üzenetére
hirtelen úgy értelmezte, hogy Alpin hatokkal hoztad ki a komplett szettet annyiból
Szerintem nem gyári az acélfelni (sumonál van 70k tpms-sel, amik szintén nem gyáriak) ha úgy alakul én azt fogom megvásárolni és ahhoz találtam saját beszerezésből még 4-5k/db olcsóbban gumit.... Passaton a Lafuenn i-Fit tökéletesen teljesített, teljesít télen, így nekem bőven elegendő lesz szerintem az a gumi a Swiftre is.
2ozzmexy: pár hónapja tesztvezettem pont Swift után egy Stepwayt, okés okés dinamikusabb volt, hogy megfújta a motort a turbó ill. aláírom már régen nem az az alap Logan fííííling, mint ami akkor volt amikor még 17 éve (jujj) vettük az első új Ignisünket de valahogy mégis azt éreztem én is elől és Édesapám is hátul ülve, hogy még mindig ott lebeg a szemünk előtt, hogy mégiscsak egy Dácsia.... mondjuk meg kell valljam a Swift azért belsőre (ill külsőleg is) elég modernnek hat, szóval ilyen kisautóba nehéz felvennie a szememben a versenyt vele.... de ha viszont azt nézem, hogy teljesen felextrázott Sandero (itt most a simáról nem a Stepről beszélek) 3-400kval olcsóbbra tudom konfigurálni, mint egy Swiftet, akkor ilyen szemlélettel viszont elgondolkodtató.... (azoknak akinknek mondjuk fontos az, hogy turbós legyen a motor)[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest