Új hozzászólás Aktív témák

  • ZsZso

    Közösségépítő

    válasz Radion16 #18652 üzenetére

    A játékok értékének az ég világon semmi köze sincs a Steames árhoz. IsThereAnyDeal.com -ra felmész és már láthatod is, hogy milyen sűrűn, milyen áron adják és hányszor volt bundle -ben. EZ az ami igazán befolyásolja az értékét. Gyakran egy Steamen 20 EUR -os játék többet ér mint egy 4 EUR -os, ha azt még nem bundlizták.
    Hardveraprón gyakran olvasni olyan bullshiteket, hogy a "Steames ár töredékért" stb. stb. aktuális HumbleBundle -ben lévő játékoknál amin még így is több ezer forint haszon van/lenne. Szerencsétlen friss húsok meg lecsapnak az ajánlatra.
    Nem csoda, hogy harapunk rá, mert leginkább csak naív emberek megtévesztésére szolgál a Steames eredeti ár egy hirdetésben. (lásd fenti érvelést)

    Feltételezem, hogy amikor Te vetted a Deep Hunter 2 -t, akkor sem 15 EUR -ért vetted, hanem egy bundleben $1 -ért több játékkal együtt, vagy valami 90% fölötti leárazásban. Ha igen, akkor pofátlanság az eredeti Steames árát már leírni is és mondjuk összevetni egy olyan játékkal ami még életében nem volt megvásárolható 5 EUR alatt (független attól, hogy csak 10 EURt ér a "Steam szerint").
    Amennyiben elhiszem, hogy te több EUR -ért vásároltad a Deep Hunter 2 -t, akkor nagyon gyorsan szokj rá a bundle és a best buy (játékok) topikok olvasgatására, mert egy kalap pénzed bánja a hiányosságod. :K

    Feltételezvén, hogy tényleg ennyire új vagy ebben a világban, ha bármi további kérdésed van a játékok korrekt árának meghatározásával kapcsolatban vagy hogy hogyan vadászhatsz jó akciókra, privátban nagyon szívesen válaszolok rájuk.

    szerk: nee ... az offokat már szkippeli a szemem és nem láttam, hogy maross is hasonlót írt. Szorry :).

    [ Szerkesztve ]

    armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

Új hozzászólás Aktív témák