- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
- Path of Exile (ARPG)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
-
GAMEPOD.hu
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Na igen, valahogy ki lehet számolni mennyivel kapjuk drágábban a legfullosabb 512 GB-os változatot ilyen elszállt eurós devizaárfolyammal!?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
hszilard666
veterán
Király, köszi a visszajelzést! Gratu az eszközhöz! Én megvárom míg lesznek rendes windows driverek és benchmarkok a hardverhez, után talán veszek. Picit félek tőle hogy winen rosszabbul fognak futni a játékok mint linux alatt, de nekem mindenképp kell rá a wines környezet.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
kriszpontaz
veterán
Ha majd mélyebben benne leszel, érdekelne hogyan lehet a legkevesebb erőfeszítéssel az Origin klienst rávarázsolni. Van pár módszer, meg Lutris, stb, de a Lutris alatt telepített játékokat nehéz a Steamhez hozzáadni. Megoldás, ha a telepítőt Proton kompatibilis réteggel futtatva nem Steames játékként hozzáadjuk, csak kérdés hogy rendben működik-e telepítés után.
-
kriszpontaz
veterán
Ebben a videóban pislogtam, hogy nem akarta az igazat a gép, csak azért kérdeztem. A képernyő inaktív volt, de a haptic feedback meg a touchpad ment, mintha első indításkor frissen pakolná fel a rendszert kijelző nélkül a háttérben.
-
kriszpontaz
veterán
Az első bekapcsolás sokaknál küszködve ment. Nálad volt ilyen probléma?
Más: van ez a CheckMyDeck oldal, ami gyakorlatilag a Steames oldal elődje. Egy csomó játék a nem támogatott listában van amit tudom, hogy teszteltem és hiba nélkül működik linux rendszer alatt. Szóval érdekes nekem hogy nem támogatott játékok közt szerepelnek (pl. Lara Croft and the Guardian of Light vagy Lara Croft and the Temple of Osiris, ezek nem mentek DRM miatt de már az új Proton verziókban a támogatás benne van és szépen futnak). Ez a lista is úgy érzem hogy próba-szerencse lesz.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Én amúgy teljesen meglepődtem, hogy mekkora az érdeklődés - nem is nagyon gondoltam, hogy terhelt lesz a rendszer, küzdöttem 20 percet a Paypallal, majd ratelimitelt a Steam, így (szerintem) bőven Q2 vagyok.
Én nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire sikerül nekik felpörgetni a gyártást, mert már én is szívesen perkálnám ki a pénzt érte.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- VPN topic
- NBA és kosárlabda topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE M15 R7 15.6" FHD 165Hz i7-12700H 32GB DDR5 1TB RTX3070Ti 8GB
- Microsoft Surface Laptop 7th Edition - Snapdragon X Plus / 16GB RAM / 512GB SSD / Copilot+ PC - ÚJ!
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
- Asus Vivobook 15.6 FHD, Ryzen 5 4600H, 8GB, 512GB SSD, WIN11 home, 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest